Moderator: gor965
D-le Buhac , momentan nu stiu toata ordinea de zi a Adunarii Generale a APCR , oricum aceasta sedinta nu poate impune TUTUROR CLUBURILOR sa se afilieze la nici o structura , in particular , pe mine personal nu ma intereseaza subiectul cu afiliere deoarece nu ma pot afilia la Federatie ( nu permite statutul ) si nici nu am de gand sa fac ceva in directia asta .buhac constantin scrie:D-le Cozma este adevarat ca pe ordinea de zi a Adunarii Generale a APCR unul dintre puncte este afilierea tuturor Cluburilor la Federatie Romana de Pescuit Sportiv .
Domnul Buhac ( i-mi place asta cu Domnul in Sus , Domnul in josbuhac constantin scrie:Domnu Cozma daca statutul este problema asta se rezolva la Adunarea Generala ,mai grav era daca nu va permitea RELIGIA .Si mie imi pare rau dar daca nu sunt persoana juridica !
Noua activitate va dura pana cand lucrurile se vor aseza pe un fagas normal cum se intampla in toate ramurile sportive dupa aceea revin pe pistele de concurs .
Pescuitul se face in stand .
buhac constantin scrie:Domnul Tite puteti sa dati mai multe detalii despre acest lac ?
TATA NITU se descurca foarte bine oriunde si cu oricine !