Moderator: gor965
...placute...neplacute...si asa si-asa !Vali Vesa scrie:Surprizele pot fi de doua feluri...
Unde? La statuia lui Mihai Viteazul? O sa fie prea mare aglomeratie pe 1 Dec. Nu o sa aveti loc de alesii neamuluibuhac constantin scrie:Vali te invit pe 01 Decembrie la Alba Iulia unde FRPS va prezenta proiectele anului 2012 pentru a fi supuse aprobarii A .G .
Popescu Stefan scrie:Dacă am făcut postările de care amintești, nu le-am făcut în scop de prozelitism. Nu am făcut altceva decât să scot în evidență faptul că ceea ce se organizează acum este ilicit și ar trebui ca acest lucru să fie cunoscut și de cei implicați. Nu am pretenția ca toată lumea să cunoască legile și nici să nu le citească. Asta ține de apetitul de citit al fiecăruia.
APCR (dacă ai avut curiozitatea să-i citești modificările aduse la statut) trebuia să se autorizeze ca structură sportivă. Numai că aici are o problemă. Dacă susține că este o asociație de cluburi, este o făcătură, întrucât legea sportului prevede clar care sunt structurile sportive ce se pot constitui. Așa că va fi greu să se autorizeze, deși i-am atras atenția lui AV asupra acestui aspect.
Acum sper să înțelegi care este diferența dintre o competiție sportivă și o federație sportivă.Nu-mi retrag afirmațiile făcute despre anumiți indivizi, întrucât federația sportivă a fost la îndemâna cluburilor de crap, spinning, etc., s-a făcut adunarea constitutivă și apoi s-au dosit actele. Cine este de vină?
Aș vrea să te apleci cu atenție asupra acestui articol din Lege, ca să-ți dai seama de șansele celor care încearcă să blocheze activitatea federației:
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
...........................................................................................................
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive. [/size]
Ca să-ți traduc, înființarea federației este garantată de lege.
Nu ai înțeles bine. Competițiile se pot organiza doar după ce ești autorizat să o faci. Ori APCR a uitat să se autorizeze. E complicat. Chestia asta nu se predă pe baltă. Ori organizarea de activități pentru care nu ești autorizat se sancționează cu dizolvarea. Asta a uitat AV să vă spună. Și ca să-ți probez, citește textul de lege.CLAUDIU COZMA scrie:Popescu Stefan scrie:Dacă am făcut postările de care amintești, nu le-am făcut în scop de prozelitism. Nu am făcut altceva decât să scot în evidență faptul că ceea ce se organizează acum este ilicit și ar trebui ca acest lucru să fie cunoscut și de cei implicați. Nu am pretenția ca toată lumea să cunoască legile și nici să nu le citească. Asta ține de apetitul de citit al fiecăruia.
APCR (dacă ai avut curiozitatea să-i citești modificările aduse la statut) trebuia să se autorizeze ca structură sportivă. Numai că aici are o problemă. Dacă susține că este o asociație de cluburi, este o făcătură, întrucât legea sportului prevede clar care sunt structurile sportive ce se pot constitui. Așa că va fi greu să se autorizeze, deși i-am atras atenția lui AV asupra acestui aspect.
Acum sper să înțelegi care este diferența dintre o competiție sportivă și o federație sportivă.Nu-mi retrag afirmațiile făcute despre anumiți indivizi, întrucât federația sportivă a fost la îndemâna cluburilor de crap, spinning, etc., s-a făcut adunarea constitutivă și apoi s-au dosit actele. Cine este de vină?
Aș vrea să te apleci cu atenție asupra acestui articol din Lege, ca să-ți dai seama de șansele celor care încearcă să blocheze activitatea federației:
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.
...........................................................................................................
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive. [/size]
Ca să-ți traduc, înființarea federației este garantată de lege.
Nu stiu ce ai vrut sa scoti in evidenta , pentru ca eu nu am inteles nimic , daca ceea ce se organizeaza acum si ma implica si pe mine si mai mult este si ilicit , ar trebui evidentiat mai bine pentru ca eu nu am cunostinta de nimic.
Nu prea inteleg care este diferenta de care pomenesti , de cand Val a organizat trecerea APCR din persoane fizice in persoane juridice nici o sedinta nu sa desfasurat fara prezenta unui avocat , sau semnat si stampilat o gramada de acte care au fost depuse la Judecatorie unde au fost considerate in regula , poate in momentul in care federatia o sa-si intre pe deplin in drepturi se vor vedea mai bine diferentele , pana atunci .....
Nu am cerut sa retragi nici o afirmatie , daca vrei sa te iei de cineva anume nu ma intereseaza , dar nu ne lua pe toti la gramada cu epitele de mai sus , atata tot , si chiar daca federatia a fost la indemana tuturor , a aderat cine a vrut , nu am auzit pe nimeni sa se planga ca nu a fost primit desi a dorit acest lucru .
Punctul 6 . daca am inteles bine traducerea , se aplica si in cazul APCR .