APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de buhac constantin »

Vladene de ce nu le dezvalui pescarilor ca in 2010 carai o baterie CARANDA km si o incarcai ore in sir si mergeai cu barca cateva minute ca nu era pe gel cu descarcare lenta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Spunele pescarilor ca vecinii tai prindeau peste si tu cautai ELECTROMECANIC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Circarule spunele pescarilor ca ai fost Vicecampion Mondial datorita unui singur peste prins de Maestru Cornel Rosioru ,
Scamatorule spunele pescarilor cum ai prins peste la Cupa Romaniei 2007 Hobaia la lanseta cu marker cand pescuiai langa Boscu Ninel .
Daca doresti continuam cu dezvaluiri, secrete ale AVenturierului:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val scrie:@Popescu

mi-am propus sa nu mai scriu si de doua zile numai va citesc . Cind te vad ca ai luat viteza cu Mihai Viteazu , cu Angelica si cu cu avocati , samd ... hai ca te rezolva Val , asa cum vrei tu , in spiritul si litera legii . Cu dosare multe , ca anul ce vine nu mai am bani de dat pe la concursuri ...ii bag in Federatie .... ce sa fac ...
Nu dureaza mult si o mai bagi si pe altii dupa tine .......frumos este sa ii anunti din vreme . Sunt bugetari si poate isi muta serviciul .
Nu raspunde ca nu mai scriu pina la definitiva si executorie ...Cu Costel poate te-ai orientat , dar nu o sa-ti foloseasca acum .
poate o sa-ti foloseasca Val Pangica.
sa nu uitam cine a fost apcrul ,cine este apcrul. ..dar mai ales cine sunt hotii si combinatorii de acum.
Fişiere ataşate
DSC01830.JPG
DSC01830.JPG (75.64 KiB) Vizualizat de 700 ori
DSC01831.JPG
DSC01831.JPG (93.99 KiB) Vizualizat de 700 ori
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

Frate Val tu chiar ai considerat vreo secunda ca dl Presedinte Popescu are nevoie de ajutorul meu ?
Eu am facut pasul catre FRPS sa nu va spulbere dl Popescu din prima .Prin postarile mele am vrut sa va ajut sa indreptati ce se mai poate indrepta .Sa incercati sa faceti ce trebuia avocatii vostri sa faca .
Hai sa lasam pescuitul [ organizarea ] ca sunteti depasiti .
Unde ai deschis la iepure ? Anul asta crezi ca a fost favorabil pt inmultirea lor ca anul trecut a fost dezastru !

buhac constantin

City mai termine cu H.G -uri expirate .

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

buhac constantin scrie:City mai termine cu H.G -uri expirate .
istoria murdara, mereu proaspata , a apcrului de acum pe care toti pescarii de competitie din tara care doresc si participa la nationale trebuie sa o cunoasca.
BARICADA CARP CLUB

buhac constantin

City
Nu cred ca este bine ca tinerii pescari sa cunoasca chiar toate filele mai ales cele care sunt indosariate de tine :!:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Interesante postările lui city. A putut Val Pangică să facă asemenea afirmații?
Eu unul refuz să cred. Val, ai ceva de comentat? Spune că nu-i adevărat.
Cu asemenea afirmații nu cred că ai tupeul să te întâlnești cu mine printr-o instanță.
PS Dacă afirmațiile sunt adevărate, sunt descalificante nu numai pentru cel care le-a făcut ci și pentru cei care au participat la discuții și nu l-au dat afară cu un șut în fund. Trist pentru pescuitul sportiv de competiție. Asta îmi confirma punctul de vedere contrar lui AV cum că numai cei din fenomen pot organiza o federație. Dacă așa se vrea, nu cred că vor reuși niciodata.
Pangică, spune că nu-i adevărat.
Altfel pentru mine ești un zero barat.

buhac constantin

D-le Presedinte trecutul nu conteaza !
Nu fiti rautacios .Erau niste discutii purtate pe privat . Vinovat este City care cauta parole si intra peste tot .
Ma deranjat la 2 noaptea pentru un cuvant " parlamentul " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Nu cred ca Pangica a putut scrie asa ceva ........sunt niste facaturi ale unor clone ......plus de asta postarile de pe net nu sunt probe in instanta ..........!!!!!!!!!!!
Dane .........mai bine bag-o paia cu doamna SZEKELI .........autor tot domnul Pangica ......asta daca nu e tot o facatura a unor clone !!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Pangica .......stai la locul tau si nu-ti mai da aere de justitiar !!!!!!!
Lasa-l pe Andrei sa-si rezolve frustrarile de...... fost ......actual .........viitor conducator ........!!!!!!!!
Pana una ......alta ......Popescu a facut ceva pentru pescuit ........ceea ce noi nu am fost in stare sa facem din cauza lui Andrei ........trebuie sa se inteleaga ca nu este ales pe viata ......poate fi schimbat in orice moment de Adunarea Generala si pus in locul lui cineva agreat de majoritate !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”