HOCUS POCUS LA MADINE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
AndreiD

Re: HOCUS POCUS LA MADINE

Mesaj de AndreiD »

Pacat ca nu exista poze cu toti pestii prinsi. Sau astea sunt? :wink:

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

acum o luna am intepat acelasi crap (6 kg) de doua ori, la diferenta de 4-5 ore, intr-o balta cu densitate destul de mare de crap. nu cred ca era imposibil ca tata Nitu sa prinda acelasi peste de doua ori in doua zile diferite pe Madine.

tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de tonny »

viorel dulamita scrie:@tonny
..."lupta" asta nu-i pentru tine...esti prea mic...cauta un bunker si te ascunde...si mai lasa jignirile...la virsta ta... nu e frumos :evil: ...
Scuteste-ma de treburi de genu asta Nea Vio.

PS Oi fii eu mic dar dumneata esti si mai mic ca mine
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

claudiue scrie:Cine a pus mizeria asta de subiect al topicului ? De obicei, subiectul topicului rezuma ideea discutata in el. Ca sa scrii hocus-pocus inseamna ca chiar gandesti ca au facut o scamatorie.
Nefiind decat o supozitie, zic ca nu ar strica putina decenta pana nu e ceva sigur.
acest topic a fost desprins din altul de la Discutii generale.
acela se numeste APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL
nu am observat si acolo obiectii referitoare la titlu, invocari ale decentei, etc.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

De ce gen?
Am postat dovada că organizezi competiții sportive fără să fi autorizat în acest sens. Pune poza cu autorizația APCR și certificatul de identitate sportivă.
Și ca să-ți motivez și titlul, află că te încadrezi la „substituire de calități oficiale”. Poți să-ți consulți avocații. Încă nu ai ajuns Președintele Federației Române de Pescuit Sportiv. Mai ai de așteptat, și după cum te manifești, o să aștepți muuult și bine!

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:De ce gen?
Am postat dovada că organizezi competiții sportive fără să fi autorizat în acest sens. Pune poza cu autorizația APCR și certificatul de identitate sportivă.
dar nu mai bine pui tu poza cu CIS-ul federatiei de subsol (pardon, demisol)?
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Toate la timpul lor. Te grăbești? Eu vreau să-ți cer ceva daune că nu lași federația în pace. Ai bani? Că APCR am înțeles că i-a păpat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Și ca să-ți motivez și titlul, află că te încadrezi la „substituire de calități oficiale”. Poți să-ți consulți avocații. Încă nu ai ajuns Președintele Federației Române de Pescuit Sportiv. Mai ai de așteptat, și după cum te manifești, o să aștepți muuult și bine!
:lol: :lol: :lol: . Mare ti-e gradina Doamne! Cum se substitue calitatea oficiala?
Urban culture.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

miyagi scrie:
:lol: :lol: :lol: . Mare ti-e gradina Doamne! Cum se substitue calitatea oficiala?
iti pot explica "porumbeii" din ferentari, sunt experti in substituit orice!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

andrei vladeanu
Veteran

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

buhac constantin scrie:Se poate si asa ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai ieri ziceai ca dl Nitu a prins toti pestii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te sucisi ?
am gresit si recunosc public acest lucru.
am afirmat ca buhac costica se ocupa cu sprituri si gratare la madine. se pare ca lucrurile nu au stat asa. tata nitu sustine ca a participat la prinderea primului crap de 21,3 kg iar apoi buhac si partenerul i-au prins pe ceilalti.

iata si crapii de pe foaia de concurs a acestei echipe in ordinea in care au fost cantariti.

8 sept - 21,3 kg
9 sept - 20, 6 kg + 20,1 kg
9 sept - 20,5 kg
10 sept - 20,3 kg

prezint scuze lui buhac costica.
pacat ca nu exista pe forum fotografii cu toti acesti pesti care au facut cel mai bun rezultat romanesc la wcc din toate timpurile.
am vazut doar 3 pesti (sau 2, daca e sa ne luam dupa cei care afirma ca pe 8 sept si pe 9 sept apare acelasi crap)

ce bine ar fi daca buhac costica ar posta fotografii cu toti crapii.
sa ne ridicam in picioare in fata calculatoarelor si sa cantam imnul Romaniei!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”