Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Scuteste-ma de treburi de genu asta Nea Vio.viorel dulamita scrie:@tonny
..."lupta" asta nu-i pentru tine...esti prea mic...cauta un bunker si te ascunde...si mai lasa jignirile...la virsta ta... nu e frumos...
acest topic a fost desprins din altul de la Discutii generale.claudiue scrie:Cine a pus mizeria asta de subiect al topicului ? De obicei, subiectul topicului rezuma ideea discutata in el. Ca sa scrii hocus-pocus inseamna ca chiar gandesti ca au facut o scamatorie.
Nefiind decat o supozitie, zic ca nu ar strica putina decenta pana nu e ceva sigur.
dar nu mai bine pui tu poza cu CIS-ul federatiei de subsol (pardon, demisol)?Popescu Stefan scrie:De ce gen?
Am postat dovada că organizezi competiții sportive fără să fi autorizat în acest sens. Pune poza cu autorizația APCR și certificatul de identitate sportivă.
Popescu Stefan scrie:De ce gen?
Am postat dovada că organizezi competiții sportive fără să fi autorizat în acest sens. Pune poza cu autorizația APCR și certificatul de identitate sportivă.
Și ca să-ți motivez și titlul, află că te încadrezi la „substituire de calități oficiale”. Poți să-ți consulți avocații. Încă nu ai ajuns Președintele Federației Române de Pescuit Sportiv. Mai ai de așteptat, și după cum te manifești, o să aștepți muuult și bine!
iti pot explica "porumbeii" din ferentari, sunt experti in substituit orice!miyagi scrie:Popescu Stefan scrie:De ce gen?
Și ca să-ți motivez și titlul, află că te încadrezi la „substituire de calități oficiale”. Poți să-ți consulți avocații. Încă nu ai ajuns Președintele Federației Române de Pescuit Sportiv. Mai ai de așteptat, și după cum te manifești, o să aștepți muuult și bine!![]()
![]()
. Mare ti-e gradina Doamne! Cum se substitue calitatea oficiala?
am gresit si recunosc public acest lucru.buhac constantin scrie:Se poate si asa ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pai ieri ziceai ca dl Nitu a prins toti pestii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te sucisi ?