Moderator: gor965
Asa zici Tu MaicutzaPopescu Stefan scrie:miyagi,
Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
Postează legitimația de pescar sportiv ca să dovedești că ești așa ceva, altfel ești o nulitate demnă de milă.
Hai, fii bărbat. Dovedește la toată lumea cine este pescarul sportiv Șerban și nu mai știu cum.
Tie ti-e mila Gogoasa de un instructor sportiv atestat?Popescu Stefan scrie:miyagi,
Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
Postează legitimația de pescar sportiv ca să dovedești că ești așa ceva, altfel ești o nulitate demnă de milă.
Hai, fii bărbat. Dovedește la toată lumea cine este pescarul sportiv Șerban și nu mai știu cum.
miyagi scrie:Acum raspunde-mi borfasule la intrebarea pe care ti-o pun de-un an de zile. Cum ma atesti tu ca antrenor ca nu mai am bani de scutece de cat m-am pisat pe mine de ras in tot timpul asta? Ce profesori atestati ma vor scolariza? Ce profesori atestati ma vor verifica ca nu e posibil sa te verifice aceiasi cu care ai facut scoala ca apare "conflictul de interese", conform literei legii? Cum isi va pune MTS-ul, MM-ul, MEC-ul stampilele pe diplomele de absolvire daca nu exista acesti pedagogi dpdv legal?
Prin asta ti-am dovedit Fane ca esti un impostor care incearca ca si Mitica Dragomir sa puna mana pe cascaval si ca federatia ta nu poate crea efecte legal. Deci e nula. De-aia ai pierdut miezule cu baietii din LRS, da` tu nu si nu. Batman. Sa te vad in continuare ce faci cu baietii astia de i-ai inbarligat, in ce-i bagi, ca nu cred ca-ti va fi bine.