Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Ovidiu Oancea

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Mare pacat ca o initiativa atat de buna - federatia - este in proprietatea unui neterminat. Mare pacat ca de un lucru atat de important pentru viitor nu se ocupa oamenii care au ceva de spus in acest fenomen, oameni in jurul carora sa ne strangem cu placere si sa avem ce invata.

@Mihai Viteazu - traiesc cu speranta ca ne vom intalni pe vreo balta ca sa ai sansa sa imparti cu jigniri si amenintari asa fata in fata.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:miyagi,

Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
Postează legitimația de pescar sportiv ca să dovedești că ești așa ceva, altfel ești o nulitate demnă de milă.
Hai, fii bărbat. Dovedește la toată lumea cine este pescarul sportiv Șerban și nu mai știu cum.
Asa zici Tu Maicutza :lol: ?!

Atunci ia uite aici ...
Fişiere ataşate
Certitudinea ca sunt un pescar sportiv conform legii organice care reglementeaza pescuitul sportiv prin Agentiile statului si nu prin cooperativa FNPSR
Certitudinea ca sunt un pescar sportiv conform legii organice care reglementeaza pescuitul sportiv prin Agentiile statului si nu prin cooperativa FNPSR
permis ANPA.jpg (53.78 KiB) Vizualizat de 835 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:miyagi,

Dacă tu esti pescar sportiv, eu sunt Maica Tereza.
Tu ești un halitor de peste care își dă aere de intelectual.
Postează legitimația de pescar sportiv ca să dovedești că ești așa ceva, altfel ești o nulitate demnă de milă.
Hai, fii bărbat. Dovedește la toată lumea cine este pescarul sportiv Șerban și nu mai știu cum.
Tie ti-e mila Gogoasa de un instructor sportiv atestat?
Fişiere ataşate
Iote ca eu am cu ce sa ma prezint si ca nu ma bag aiurea in seama ca tine.
Iote ca eu am cu ce sa ma prezint si ca nu ma bag aiurea in seama ca tine.
Certificat instructor sportiv.jpg (43.73 KiB) Vizualizat de 835 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mai vrei excrocule? Mai provoaca-ma
Fişiere ataşate
ia uite si o legitimatie de cand era Maica Tereza fata mare
ia uite si o legitimatie de cand era Maica Tereza fata mare
Legitimatie fotbal.jpg (38.87 KiB) Vizualizat de 833 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sa fi fost prin `89?!!!!!!! :?
Fişiere ataşate
zici ca nu stie lumea ce-i aia performanta saracule si ti-ai gasit agarici printre pescari sa ajungi si tu vreo scula ca ai pus mana pe vre-o prajitura necunoscuta?
zici ca nu stie lumea ce-i aia performanta saracule si ti-ai gasit agarici printre pescari sa ajungi si tu vreo scula ca ai pus mana pe vre-o prajitura necunoscuta?
data eliberarii 29.08.`989.jpg (50.79 KiB) Vizualizat de 832 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iar daca imi place sa mananc peste il mananc ca asa fac sportivii, se hranesc sanatos nu ca altii care mananca kkt de le pute gura de la o posta.
Ia mai uite aici cat Omega 3
Fişiere ataşate
Tu poti sa-mi arati macar unu` d-asta sau te vei ocupa doar de investitii in viata competitionala?
Tu poti sa-mi arati macar unu` d-asta sau te vei ocupa doar de investitii in viata competitionala?
pus pe saltea cum e normal sportiviceste.jpg (46.11 KiB) Vizualizat de 830 ori
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Acum raspunde-mi borfasule la intrebarea pe care ti-o pun de-un an de zile. Cum ma atesti tu pe mine ca antrenor ca nu mai am bani de scutece de cat m-am pisat pe mine atata timp? Ce profesori atestati ma vor scolariza? Ce profesori atestati ma vor verifica ca nu e posibil sa te verifice aceiasi cu care ai facut scoala ca apare "conflictul de interese", conform literei legii? Cum isi va pune MTS-ul, MM-ul, MEC-ul stampilele pe diplomele de absolvire daca nu exista acesti pedagogi dpdv legal?
Prin asta ti-am dovedit Fane ca esti un impostor care incearca ca si Mitica Dragomir sa puna mana pe cascaval si ca federatia ta nu poate crea efecte legal. Deci e nula. De-aia ai pierdut miezule cu baietii din LRS, da` tu nu si nu. Batman. Sa te vad in continuare ce faci cu baietii astia de i-ai inbarligat, in ce-i bagi, ca nu cred ca-ti va fi bine.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pe Stratonov l-ai mancat fript de era sa-l excomunice baietii si din CN de anul asta. Oricum nu cred ca va mai pupa el, dupa atatia ani petrecuti in comunitate si la modul in care le-a inselat increderea, recunostinta sau relatiile inapoi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cu federatia aia ai incercat sa-i pui capac CN-ului de anul asta profitand de conflictele interne din Carpfishingul romanesc? Daca iti iesea ramaneai in istorie, dupa cum ai spus, dar ca primul presedinte de federatie care a innecat un CN de pescuit la crap. Te dai la AV-u ca-ti tine piept si vezi ca-i incoltit insa nu te gandesti cat rau faci tuturor celorlalti doar ca sa fi si tu bagat in cascaval?
Ori te preseaza termenele de rambursari ale investitiilor pe care le-ai facut in numele organizarii CN-ului pe care l-ai ratat sau al de anu` care vine la care visezi si n-ai cum sa le acoperi cu cotizatiile asociatiilor alea de prin Alba, Vanju Mare, Manjesti si pe unde or mai fi, daca nu il organizezi tu?! :evil:
Dupa tot dialogul asta te intereseaza si bugetul clubului meu? `Ai ca ma intereseaza si pe mine afilierea ca doar n-oi ramane pe dinafara timp in care toti ceilalti vad ca se baga?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:Acum raspunde-mi borfasule la intrebarea pe care ti-o pun de-un an de zile. Cum ma atesti tu ca antrenor ca nu mai am bani de scutece de cat m-am pisat pe mine de ras in tot timpul asta? Ce profesori atestati ma vor scolariza? Ce profesori atestati ma vor verifica ca nu e posibil sa te verifice aceiasi cu care ai facut scoala ca apare "conflictul de interese", conform literei legii? Cum isi va pune MTS-ul, MM-ul, MEC-ul stampilele pe diplomele de absolvire daca nu exista acesti pedagogi dpdv legal?
Prin asta ti-am dovedit Fane ca esti un impostor care incearca ca si Mitica Dragomir sa puna mana pe cascaval si ca federatia ta nu poate crea efecte legal. Deci e nula. De-aia ai pierdut miezule cu baietii din LRS, da` tu nu si nu. Batman. Sa te vad in continuare ce faci cu baietii astia de i-ai inbarligat, in ce-i bagi, ca nu cred ca-ti va fi bine.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”