Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Romania organizeaza Campionatul Mondial 2012 ?

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:
miyagi scrie: Bine tata.
E na, te pomenesti ca esti Becali si eu Lutzu... :evil:

Admin... HELP !!!
Ce-ai frate?!!!!!!! Ti-am zis mai devreme sa-mi spui o vorba si ma opresc, iar acu` ce-ti veni cu Becali si Lutu?
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai cum sa termini ceva ce deabia ai inceput ? Mai ramai bra, ca nu a avut de mult forumul asta un bufon asa serios.... :lol:

O sa ni se umple popoul de lacrimi daca te retragi.... :roll: :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: E ca si cum se apuca un jucator de divizia C (sau judeteana-sateasca in cazul tau) sa-l judece pe Mitica Dragomir... :oops: :wink:
...sau ca si cum Cristi Preda(fotograf valoros GSP) se apuca sa judece sitemul competitional ori sa critice fotbalistii, fie si de divizia onoare.
Cristi Preda face poze, isi ia banii pentru ele si sta in banca lui.
Ce rau esti!!!..... :lol: :lol: :lol:
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Document de studiat:
Nr. 58/15.11.2011

Către,
ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA

Str. Calea Moșilor nr. 128, sect.2 București

Stimați domni,

Pe această cale vă aducem la cunoștiță faptul că s-a constituit FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE PESCUIT SPORTIV LA CRAP, STAȚIONAR , RĂPITORI, MUSCĂ ARTIFICIALĂ, PESCUIT MARIN ȘI CASTING, în baza Hotărârii Tribunalului Alba nr. 17/CC/F/2011, definitivă și irevocabilă, și a avizului Autorității Naționale pentru Sport și Tineret nr. 1/25.02.2011.
Federația este federație sportivă, constitută cu respectarea prevederilor exprese ale Legii nr. 69/2000 și are ca scop organizarea, administrarea, reglementarea și controlul pe ramura de sport „pescuit sportiv”.
În conformitate cu atribuțiile stabilite de prevederile exprese ale art. 35 și următoarele din Legea nr. 69/2000, federația are ca atribuții organizarea competițiilor sportive pe ramura de sport pescuit sportiv, atât interne cât și internaționale, selecționarea și pregătirilor loturilor naționale, precum și dreptul de reprezentare al României la forurile internaționale.
Având în vedere cele de mai sus, vă notificăm faptul că organizarea de către ASOCIAȚIA GENERALĂ A VÂNĂTORILOR ȘI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMÂNIA sau de către orice altă entitate neautorizată ca structură sportivă a activităților ce revin prin lege federației, intră sub incidența prevederilor art. 14 din OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații și se sancționează cu dizolvarea conform prevederilor art. 56 lit e) din aceeași ordonață.
Față de aceste prevederi ale legii, vă solicităm să vă faceți modificările corespunzătoare ale actelor constitutive și ale statutului astfel încât să intrați în legalitate, în termen de 90 de zile de la data primirei prezente notificații. În situația în care obțineți autorizația de structură sportivă, vă puteți adresa federației în vederea afilierii ca structură sportivă.
Vă atenționăm că am notificat Confederația Internațională de Pescuit Sportiv asupra situației apărute în organizarea pescuitului sportiv din România și a dreptului conferit de lege federației noastre.
Federația va face toate demersurile legale pentru interzicerea organizării tuturor activităților competiționale oficiale (Campionate naționale, Cupe ale României, etc) având ca obiect pescuitul sportiv organizate de alte entități neautorizate.

Președinte
Popescu Ștefan

Comentați. De acum demersurile sunt oficiale. Adresa a fost comunicată AGVPSR.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nea fane,
ataci rusia iarna...
The One Team

Popescu Stefan

Întradevăr, AGVPSR este ultima moștenire rămasă de la ruși. Nu-ți fie teamă. Am notificat și ANST să vă caute un pic pe la origini și să vă aplice sancțiunile prevăzute de lege.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

Andrei, toata stima mea!!!!!!!

intr-o ora si jumatate ( de la postarea dansului ) au fost zeci de vizualizari, dar niciunul nu a avut curaj sa-i raspunda Dnului Popescu...cred ca s-au cam speriat si acum scriu cereri de adeziune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C.S. Friends Carp Team

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

govo scrie:Andrei, toata stima mea!!!!!!!

intr-o ora si jumatate ( de la postarea dansului ) au fost zeci de vizualizari, dar niciunul nu a avut curaj sa-i raspunda Dnului Popescu...cred ca s-au cam speriat si acum scriu cereri de adeziune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu cred ca este vorba de curaj , dar cine stie ce raspunsuri mai primim ... :oops: in afara de cele care au umplut deja zeci de pagini pe acest topic :D
<°))))))><
><((((((°>

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

dar nu credeti ca tacerea asta ascunde si frica????

parerea mea personala este ca nu o sa reuseasca, dar prin tacerea afisata nu faceti decat sa ii dati dreptate si sa aratati ca nu mai sunteti siguri de nereusita dansului!!!
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

govo,
Trec pe seama tinereții tale lacunele legislative. Federația este înființată prin Hotărâre definitivă și irevocabilă, deci nu se mai pune problema existenței ei. Dacă până acum nu s-a eliberat CIS-ul, este datorită mânăriilor celor atinși în interese. Dar și acest lucru a fost depășit. Văd că nimeni nu a apreciat faptul că nu am bulversat competițiile de anul acesta. Să nu se creadă că o vom face în continuare. Știm foarte bine ce drepturi avem și ce avem de făcut în continuare. Ce pot să te asigur este că nimeni în afară de federație nu va mai organiza competiții sportive cu caracter oficial. Am râs cu poftă când acum câteva minute m-a sunat Orhei și a încercat să mă ia la coarda sensibilă, de genul dacă sunt român. Sunt, dar eu respect și legile, lucru pe care alții uită să o facă. Îi vom ajuta să le respecte.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”