Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Acuzatia dovedita facea referire la cazul Rosioru !toto `U`C scrie:
Nu mai caut prin forum ca pierd timpul degeaga ...ai afirmat ca este dovedita nu ca sunt acuzati ....
Dragos, m-a mancat in kur sa rad de Miyagi ca scrisese 2 pagini de unul singur ! Era prima oara cand vedeam asa ceva si mi-am amintit de o postare de pe alt forum , cand un admin l-a rugat sa mai lase microfonul din mana sa mai "cante" si ceilalti ! Ma jur ca am postat in gluma si daca urmaresti ce-am scris l-am tachinat exclusiv legat de faptul CUM posteaza, in nici un caz legat de CE anume posteaza ! Gluma aia a dus aici...si-mi pare rau !Dragos Sinca scrie:George, nu a raspuns nimeni pentru ca i se da prea multa importanta unui personaj care nu face decat sa aduca acuze gratuite si sa atace toti pescarii din apcr si nu numai care nu sunt membrii federatiei lui. De aceea nu a sarit de fun in sus la acel topic. Cum ai sarit tu ieri cand a inceput cineva sa bage contra lui. De altfel nu pot sa nu remarc ca toate postarile tale referitoare federatie sunt cam dupa cum te avantajeaza situatia.
Si hai sa nu fim ipocriti. Pozele pe care le pui tu la concursurile senior va aduc voua ca organizatori un avantaj. Daca nu o sa mai pui poze nu o sa faci decat sa va creati singuri un deserviciu.
Ufffff.... hai sa o luam usor .... la Sarulesti locul 1 a fost 10000E plus 7 x 1200e locuri Madine... plus sponsori....aici dc nu mai faci calcule...asta ma deranjeaza George ca faci calcule si comentari cum iti convine si dupa pozezi in victima ...nu mergegor965 scrie:Costuri mici iti spun ceva ? La Sarulesi s-au facut poze , s-a filmat , a avut cine, n-am spus ca s-a stat degeaba si s-a taiat frunza la caini, dar mediatizarea a aparut prin reviste si pe la TV si-a produs un venit pe cap de salariat ! In concursul celorlalti, ca sa nu mai angajeze in plus oameni, si sa reduca pe cat posibil cheltuielile, au facut oamenii ce-au putut si la final au pus pozele pe forum ...MOKA !toto `U`C scrie:"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"toto `U`C scrie:Si in poastare de mai sus...de unde sti u ca au fost interesele si baieti aia nu alergau pe balta pe la concurenti ?
Asta este postarea ta de pe un al sait ....dc nu putea fi valabila si aici?????
Inca o data ma repet, m-am referit de fiecare data la partea de mediatizare pe forum si-atat !
Asta cu victima mai tai-o...am 105 kg si-n afara de faptul ca se mai trezeste cate unul sa ma tot catalogheze sclav, mare rahat nu simt ! Cheltuielile de arbitraj sunt cele care conteaza, ptr. ca ptr. o mediatizare cat mai buna ai nevoie de om (oameni) in plus pe balta !toto `U`C scrie: Ufffff.... hai sa o luam usor .... la Sarulesti locul 1 a fost 10000E plus 7 x 1200e locuri Madine... plus sponsori....aici dc nu mai faci calcule...asta ma deranjeaza George ca faci calcule si comentari cum iti convine si dupa pozezi in victima ...nu merge![]()
![]()
Reamintesc SARULESTI
Ok, dar din gluma in gluma s-a ajuns la situatia de a scoate pe cineva vinovat ca nu vor mai vedea cei de acasa poze ca vezi doamne te-a jignit pe tine vladeanu. Tine la public o astfel de afirmatie, mai ales ca pana in primavara e timp de gandit. Deci daca esti pus pe glume trebuie sa ai simtul umorului.gor965 scrie:Dragos, m-a mancat in kur sa rad de Miyagi ca scrisese 2 pagini de unul singur ! Era prima oara cand vedeam asa ceva si mi-am amintit de o postare de pe alt forum , cand un admin l-a rugat sa mai lase microfonul din mana sa mai "cante" si ceilalti ! Ma jur ca am postat in gluma si daca urmaresti ce-am scris l-am tachinat exclusiv legat de faptul CUM posteaza, in nici un caz legat de CE anume posteaza ! Gluma aia a dus aici...si-mi pare rau !
George daca asta a fost singura ta intentie imi cer scuze. Poate nu te cunosc eu cat trebuie de bine de m-a deranjat interventia ta. Eu mai mi-am cerut scuze si atunci insa nu cuiva anume.gor965 scrie:Dragos, m-a mancat in kur sa rad de Miyagi ca scrisese 2 pagini de unul singur ! Era prima oara cand vedeam asa ceva si mi-am amintit de o postare de pe alt forum , cand un admin l-a rugat sa mai lase microfonul din mana sa mai "cante" si ceilalti ! Ma jur ca am postat in gluma si daca urmaresti ce-am scris l-am tachinat exclusiv legat de faptul CUM posteaza, in nici un caz legat de CE anume posteaza ! Gluma aia a dus aici...si-mi pare rau !Dragos Sinca scrie:George, nu a raspuns nimeni pentru ca i se da prea multa importanta unui personaj care nu face decat sa aduca acuze gratuite si sa atace toti pescarii din apcr si nu numai care nu sunt membrii federatiei lui. De aceea nu a sarit de fun in sus la acel topic. Cum ai sarit tu ieri cand a inceput cineva sa bage contra lui. De altfel nu pot sa nu remarc ca toate postarile tale referitoare federatie sunt cam dupa cum te avantajeaza situatia.
Si hai sa nu fim ipocriti. Pozele pe care le pui tu la concursurile senior va aduc voua ca organizatori un avantaj. Daca nu o sa mai pui poze nu o sa faci decat sa va creati singuri un deserviciu.