calificari echipa nationala 2011?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cezar.ch

Re: calificari echipa nationala 2011?

Mesaj de cezar.ch »

sdaniel scrie:LE : Federatia are si scouter autorizat/licentiat ?
Pai cum sa nu ? Nu este Popescu-Rudotel scouterul cel mai autorizat/licentiat ? :lol: :lol: :lol:
Iar dupa sedinta cu electro-şocuri devine şi vizionar ! :lol: :lol: :lol:

PS - să vă plătiţi la timp amenzile la federaţie, altfel vă dezafiliaază popescu de la federaţia lui, la care voi nu v-aţi afiliat. :lol: :lol: :lol:

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

cezar.ch scrie:
sdaniel scrie:LE : Federatia are si scouter autorizat/licentiat ?
Pai cum sa nu ? Nu este Popescu-Rudotel scouterul cel mai autorizat/licentiat ? :lol: :lol: :lol:
Iar dupa sedinta cu electro-şocuri devine şi vizionar ! :lol: :lol: :lol:

PS - să vă plătiţi la timp amenzile la federaţie, altfel vă dezafiliaază popescu de la federaţia lui, la care voi nu v-aţi afiliat. :lol: :lol: :lol:
Cred ca fratii Becali se vor reprofila .. renunta la serviciile lui Mutu & co. si trec la pescari :lol: :lol:
Pescar de rând

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

sdaniel scrie:Incep sa cred ca textele astea le aveti salvate pe undeva si dati mereu copy/paste ...
Nu știu dacă înțelegi că dacă nu cunoști aceste texte, care ele însele sunt prevederi ale legii, nu ai nici o șansă să înființezi o federație sportivă. Dacă îți închipui că federația înseamnă ceva gen APCR care să se ocupe doar cu organizarea de competiții, te înșeli. Atribuțiile federației sportive sunt cu mult mai complexe decât par, competiția fiind doar partea vizibilă a unei activități care presupune asigurarea unei baze materiale solide, a unor surse de finanțare sigure și consistente care să permită performanța sportivă, formarea unei baza de selecție consistente începând cu grupele de copii și juniori, etc.
Nu uita că pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap, ci cuprinde multe alte discipline, cel puțin la fel de spectaculoase.
PS Beneficiez, ca dar de sus, de o memorie fantastică, care îmi permite să memorez o cantitate uriașă de informații. De aceea ți se pare că dau copy/paste. :D
Mulți m-au invidiat pentru asta.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:
sdaniel scrie:Incep sa cred ca textele astea le aveti salvate pe undeva si dati mereu copy/paste ...
Nu știu dacă înțelegi că dacă nu cunoști aceste texte, care ele însele sunt prevederi ale legii, nu ai nici o șansă să înființezi o federație sportivă. Dacă îți închipui că federația înseamnă ceva gen APCR care să se ocupe doar cu organizarea de competiții, te înșeli. Atribuțiile federației sportive sunt cu mult mai complexe decât par, competiția fiind doar partea vizibilă a unei activități care presupune asigurarea unei baze materiale solide, a unor surse de finanțare sigure și consistente care să permită performanța sportivă, formarea unei baza de selecție consistente începând cu grupele de copii și juniori, etc.
Nu uita că pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap, ci cuprinde multe alte discipline, cel puțin la fel de spectaculoase.
PS Beneficiez, ca dar de sus, de o memorie fantastică, care îmi permite să memorez o cantitate uriașă de informații. De aceea ți se pare că dau copy/paste. :D
Mulți m-au invidiat pentru asta.
Am inteles..cum ar veni , mie mi se ofera sansa in cazul in care nu-mi iese la crap sa-mi incerc norocul la sabioara sau chefal .
Oricum apreciez si modestia ... e ceva nativ ?
Pescar de rând

Popescu Stefan

Depinde de tine. Oricum, performanța presupune foarte multă muncă. Talentul nu-i suficient.
PS Cei care mă cunosc, îți pot confirma (apropo de modestie). :D
Ultima oară modificat Mie Noi 16, 2011 13:41 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:Depinde de tine. Cei care mă cunosc, îți pot confirma (apropo de modestie). :D
Imi pare rau , n-ati jucat pe partea mea ..
Pescar de rând

Popescu Stefan

sdaniel scrie:
Popescu Stefan scrie:Depinde de tine. Cei care mă cunosc, îți pot confirma (apropo de modestie). :D
Imi pare rau , n-ati jucat pe partea mea ..
Nu am cum. Trebuie să fiu neutru. :D

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Depinde de tine. Oricum, performanța presupune foarte multă muncă. Talentul nu-i suficient.
PS Cei care mă cunosc, îți pot confirma (apropo de modestie).

Ultima oară modificat de Popescu Stefan pe Mie Noi 16, 2011 1:41 pm, modificat 1 dată în total

Vad ca nu sunteti foarte sigur pe dvs .. incercati sa va cititi comentariile si din paginile anterioare poate mai aveti ceva de adaugat ..desi spuneti practic acelasi lucru mereu .
Federatia pune la dispozitie pescarilor echipament de top ?
Pescar de rând

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Nu, o sa zica ca nu federatia, ci cluburile....el este doar centrul universului, iar cluburile trebuie sa se invarta dupa cum spune nea Fane.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Dragos Sinca scrie:Nu, o sa zica ca nu federatia, ci cluburile....el este doar centrul universului, iar cluburile trebuie sa se invarta dupa cum spune nea Fane.

Dragos , ne facem echipa pt sabioara ? :lol: :lol:
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”