CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Păi tocmai asta vroiam să lămuresc și eu. Cine vrea să facă pescuit de plăcere, o poate face. Doar că cei care vor să participe la competiții sportive naționale și internaționale nu o pot face decât dacă sunt legitimați la un club care face parte din federație. Restul este așa cum zici tu; folclor, că istorie nu poate fi. Istoria pescuitului sportiv deabia acum începe. Asta e. Și mare parte din vină o au și pescarii sportivi care și-au încredințat destinul unor indivizi care nu au fost în stare să se ridice la înălțimea cerințelor unei federații sportive. Atât și nimic mai mult. Tragedia este că, deși au făcut un imens deserviciu pescuitului sportiv, refuză să o recunoască și continuă să-i pună piedici. Nu vor reuși.
Bai Faneee! Bah tata! ( ma gandeam mai devreme sa te iau cu Don` Profesor - adica donu` profesorilor ca sti si tu cat ie de greu si cate brobe ze dau ga sa ajungi DOMN ), Poi io de cate ori sa-ti spui Breh ca noi asa jucam? Bescuim da blacere si o facem. Cei gare vrea sa bardicibe la conpetishon sa sa legitimeze. Nu la club shi daregt la federatie :lol: . Face federatia bentru iei conpetison shi gonkursuri Breh. Nu-i broblema!
Gu restu` a-nceput volcloru` Breh! Laza iztoria. Zbordivi ie vinovati ca nu ie zbordivi bre ji nu vrea za za face :wink: .
Ai Breh?! Da la ce inalzime ai cocotat Breh cerintzilii alea? Imi ajunge 5 lungimi da coarda de 100 da metrii sa ajung la iele?
Ai Breh?! Da` daca ie Breh federatia asta pa un nivel da subsol si nu ajunge la bescarii care sade ba helibortu da la Penthouse si crede ca s-a indorz lumilii cu guru ( vezi Bivolaru Admin :D )-n sus? :lol:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci! N-ai inaltime la federatie, da` vrei sportivi de performanta. Ia sa ne gandim! :roll: . Pentru ce si-ar pierde timpul un mega pescar de agrement cu o federatie ca a ta, cu concursurile pe care le organizeaza atata timp cat concurenta ii ofera mai multi lauri decat isi poate permite el? Sau poate asa ii vei scoate pe toti campioni? :roll: . Nu stiu. Intreb si io. Si uite ca cat am stat la penitenta am invaat si mi-am insusit rabdarea :wink: .
Urban culture.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:Nu mai sunt de actualitate. Premiile s-au plătit cu multe luni în urmă. Postările sunt foarte vechi și sunteți tendențios. Atât.
Deci sunt tendentios..... :lol: :lol:
Bine d-le Popescu.
Eu unul m-am lamurit pe deplin...va urez sa nu mai organizati niciodata concursuri la care nu sunteti in stare sa achitati premiile promise.. :!:
Un vechi proverb spune asa :
"Cine se aseamana se aduna"...si in opinia mea toti cei care va sunt alaturi si nu iau atitudine inseamna ca sunt de acord cu aceste practici..se mai numeste complicitate.
Nu o sa mai postez absolut nimic legat de acest subiect (FRPS) deoarece consider ca nu merita sa mai pierd timpul....m-am convins.... :oops:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Nu va plânge nimeni dacă luați această decizie. Vă garantez.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

grsit domnule popescu!!!!!!!!

cand o sa aveti si dumneavoastra rezultatele Dnului Vali si o sa faceti pentru pescuit cate a facut domnia sa, atunci sa va dati cu parerea despre dansul !!!!!!

momentan nu s-a dovedit despre dumneavoastra decat ce s-a discutat pe forumuri....

sa traiti bine!!!! :mrgreen:
C.S. Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie:Nu va plânge nimeni dacă luați această decizie. Vă garantez.
Banuiesc ca vorbesti in nume propriu, nu? Banuiesc ca asta nu este parerea federatiei... ca ar fi grav...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie:Nu va plânge nimeni dacă luați această decizie. Vă garantez.
Banuiesc ca vorbesti in nume propriu, nu? Banuiesc ca asta nu este parerea federatiei... ca ar fi grav...
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:
Vali Vesa scrie:
Pentru federație dl. Bonto ca și alți domni care nu fac parte din cluburile afiliate federației, nu reprezintă nimic.
Dupa cate vad, i se cam "falfaie" domnului Bonto de federatia ta !
Asa cum se prezinta lucrurile, cred ca omul s-ar jena daca ar reprezenta ceva pentru tine si pentru federatia ta de doi lei.

Numele de pescar si l-a facut pe garla, nu prin hartiile tale.
Iar pentru pescuitul de competitie, reprezinta ceea ce tu n-ai sa reprezinti niciodata : O VALOARE !

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Popescu Stefan scrie:
Vali Vesa scrie:
Puteți să-mi demonstrați contrariul? Dacă da, indicați-mi vă rog o monografie în care să fie consemnate performanțele sportive ale dumnealui. Ca și ale altor pescari sportivi despre care se afirmă că au performanțe sportive. Una singură, nu mai multe.
Dar indica-ne si noua vreo fapta pioniereasca pentru care sa te credem ca esti bine intentionat, ca te pricepi la pescuit, ca esti capabil sa infiintezi o federatie (de condus....mai lasa-i pe altii, care stiu mai bine ce inseamna pescuitul spotiv competitional), ca...dar stii ceva? Pentru mine esti un impostor cu iz penal si nimic mai mult :twisted:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

tinand cont ca pe acest forum va exprimati parerile personale, deducem noi ca dumneavoastra singur nu o sa plangeti dupa postaril Dnului Vali...

din regula de trei simpla ( ca va declarati inteligent ) reiese ca dumneavoastra = nimeni :lol: :lol: :lol:

auuuuuuuuuuuu :mrgreen:
C.S. Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”