lansari cat mai lungi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@plesu

arunci rau ! Eu arunc 140 metri cu un "porc" pe genunchi si cu o mina in sutien , cu o lanseta bambus de 3 metri ! :lol: :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@CRSTI.

Sunt si exceptii .....DECEBAL care a invins 2 HUMMERURI,[TATAE SI AQUA ] :lol: :lol:

M.SANDU
CHRIS WOODROW
FRANK WARICK
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Dar a folosit benzina cu cifra octanica interzisa :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si fara benzina aia :lol: :lol: ,tot aruncare de 150 metri era ,la fel si
MIHAI SANDU ,ARUNCARI DE 150 METRI .

La aruncarile la mare distanta conteaza in primul rand ''TEHNICA SI SCULELE PE CARE LE FOLOSESTI,TOTUL CA UN ANGRENAJ BINE UNS SI BINE PUS LA PUNCT ,SI MAI PUTIN FAPTUL CA ESTI CAT MUNTELE [TOTUSI SI FIZICUL ESTE UN AVANTAJ PENTRU CEL CE STIE SA I-L VALORIFICE ]

MANTOVANI arunca fara efort prea mare 170-180 metri si totusi nu are mai mult de 1,60 inaltime ,WOODROW nu este mai inalt decat PITICU RUDEANU si totusi face demonstratii la punct fix de la 160 metri
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Aici te contrazic Victore.
Mantovanii nu pescuieste la distante f. mari. Pt. el distanta mare e in jurul lui 100m.
Asta nu-l impiedica sa fie un pescar f. bun.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Nea Victore,
cu Mantovani te contrazic si eu, ca am avut ocazia sa aruncam odata cu aceleasi lansete.. :)
@Adrian,
Ia pune si un inaintas corelat cu greutatea plumbului cu care arunci (apropo, eu m-as duce cu lansetele astea la plumbi de 110-120 de grame), si vei vedea ca o sa mai cistigi ceva metri...vreo 30-40 :)
@Cristi Y (desi acum esti la Hobaia :) )
draga, distantele alea de 150 de metri au fost obtinute asa, in joaca :lol: Iti dai seama ce s-ar intimpla daca respectivii crapisti ar arunca serios ???

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Nu lai vazut tu aruncand cu plumbul de sub calcai ,arunca usor 170 180 metri .

Maestre aici era vorba de tehnica ,si nu unde pescuieste MANTOVANI SAU ORICARE ALT PESCAR ,iar topicul se numeste ''LANSARI LA DISTANTA ''si nu PESCUIT LA DISTANTA :roll: :roll:

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

16 postari deja? :) multumesc.
pe tambur am fir de 0,31 RTM cred... de culoare visinie ...cumparat de la arw de pe role de 1000 m....cred ca un fir bun din moment ce am platit 900lei metrul.
Ce sa mai zic, nu-mi ramane decat sa ma antrenez, as merge pe un teren de fotbal, dar nu vreau sa fiu luat drept nebun. vad eu...
Oricum cine mai are sugestii si opinii le astept

Limax

Mesaj de Limax »

Eu am castigat metri buni cand am incetat sa-mi fie mila de lansete.

In bete cu actiune de varf si plumbaj mare(sugerat de producator) simtind diferenta de greutate aveam retineri la aruncare deci nu incarcam bine batul.

Cu plumb de 100 gr poti da cat te tine ca n-ai ce strica pe el.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

edwyn

Mesaj de edwyn »

Eu cred ca tehnica conteaza foarte mult degeaba ai bete performante daca nu stapanesti o tehnica buna pentru aruncarile la distanta.
De vreo doua saptamini am fost la un fishing show unde l-am vazut pe Mark Hutchinson (nr 2 mondial pentru aruncarile la distanta) facand demonstratie si explicand tehnica lansarii, pot sa spun ca am avut ce invata de la un adevarat campion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”