Domnule Pofescu ( ma numescu coZma )Popescu Stefan scrie:Domnule Cosma,
Puteți să probați că a-ți contribuit ci măcar un ban la capitalul lui Popescu? Invit pe toți care se simt că le-a dispărut vreun creițar din buzunare să se afirme. Sau frica de nou vă îngrozește? Am aflat că cu greu găsiți pe cineva ca să faceți echipă să pierdeți timpul pe baltă. Aveți ceva rezultate? Ceva calități de pescar sportiv în afara calității de cotizant?
Puteți să-mi spuneți în față ce spuneți aici pe forum? Am impresia că vă zbateți încă în zona pubertății. Când veți fi de vârsta mea, veți fi un poet bătrân. Pescar sportiv cred că nu veți fi niciodată. Păcat. Unii credeau că promiteți. Apucați-vă de literatură.
Desi am spus ca nu mai dialoghez cu dv. va mai raspund o data .
Sti-ti bine in ce context am ajuns la Alba , furat de mirajul promisiunilor marete , aceleasi pe care le aruncati pe piata si acum , presedintele OJPS a tinut mortis sa se afilieze la cred fosta federatie , asa ca am venit cu el sa vad si eu cu ochii mei minunea , stiam
ca avem de platit o taxa de afiliere de 400 ron ( parca ) si ne-am trezit ca mai trebuiesc platiti alti 400 ron taxa de membru

A fost prima surpriza neplacuta pentru mine , a urmat apoi un monolog de vre-o ora in care am aflat toata istoria AGVPS si nu mai stiu cate citate de legi ( cred ca de atunci am alergie la ele

Nu stiu ce relevanta are faptul ca adum mai greu sau usor o echipa , totusi eu de 4 ani consecutivi particip la CN. asa cum am putut si eu , iar cei care au fost cu mine au consimtit sa-si piarda timpul alaturi de mine , stiind la fel de bine ca sunt cotizanti si ei , cine ma cunoaste stie bine ca nu am participat la nici un concurs cu incrancenare ci am facut-o din pasiune si placere , conform teoriei dv. toti cei care au participat la CN. in afara de campioni au fost cotizanti , dar uitati ca fara cotizanti nu se poate si doar o echipa poate lua potul

Si eu am aceasi problema in Brasov ( ca si federatia ) nu am reusit sa conving pescari de crap buni si foarte buni din oras in aceasi echipa , si i-mi cer scuze ca poate datorita rezultatelor obtinute la CN de clubul meu , orasul poate fi etichetat gresit , ce trebuia sa fac , sa nu mai particip ... cu toate astea eu nu stau sa i-i presez tot timpul cu tot felul de aberatii , vorba cuiva libera asociere este la indemana oricui .
Vreau sa stiu si eu cand eram bun , atunci cand m-ati numit organizator de competii al federatiei , fara macar sa intrebati daca doresc acest lucru , sau acum cand nu va plac poeziile mele .
Daca dv. vreti sa spuneti ca o sa invartiti prin federatie sute de mii de euro , si va ganditi la modul serios sa nu beneficiati de o mica parte din ei in interes propriu ( diurne , salarii etc. ) eu nu pot sa cred asa ceva , dar daca totusi se va intampla o sa i-mi cer scuze public la momentul potrivit .
Va rog sa nu-mi raspundeti , consider ca ce am avut de spus intre noi sa spus deja , si fiecare sa i-si vada de drumul lui , sper ca drumurile noastre sa nu se mai intalneasca , dar daca mai continuati sa va adresati mie cum a-ti facut-o pana acum , am sa cobor si eu nivelul discutie la nivel .... federal .
Adio .