Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Pasa

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de Pasa »

andrei vladeanu scrie:am spus si in sala la agvps, marti, cand selaru ne-a anuntat decizia consiliului.

urez succes aliantei liga (orhei) - soimul (pasa) - carping (c. rudeanu) - mateianu , care a sustinut firma rig service srl pentru organizarea cm 2012, zilelor vanatorului, expozitiilor de trofee vanatoresti, concursurilor de tir sau caini, targurilor, gratarelor si chiolhanelor.

consider decizia lui selaru aberanta si astept o decizie oficiala in scris din partea agvps.
la sedinta de marti a vorbit o ora despre vanatoare, iar despre lacul corbu a spus o singura fraza - nu are gropi!

apoi voi face public intreg proiectul apcr pt cm 2012 sa vada toata lumea la ce s-a dat cu piciorul doar de dragul vanatorii, al banilor unui domn din c-ta si - nu in ultimul rand - al dorintei obsesive a unora de a lovi in apcr si vladeanu.
bai Vladene nea-m cam saturat de frustarile tale lasane
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:am spus si in sala la agvps, marti, cand selaru ne-a anuntat decizia consiliului.

urez succes aliantei liga (orhei) - soimul (pasa) - carping (c. rudeanu) - mateianu , care a sustinut firma rig service srl pentru organizarea cm 2012, zilelor vanatorului, expozitiilor de trofee vanatoresti, concursurilor de tir sau caini, targurilor, gratarelor si chiolhanelor.

consider decizia lui selaru aberanta si astept o decizie oficiala in scris din partea agvps.
la sedinta de marti a vorbit o ora despre vanatoare, iar despre lacul corbu a spus o singura fraza - nu are gropi!

apoi voi face public intreg proiectul apcr pt cm 2012 sa vada toata lumea la ce s-a dat cu piciorul doar de dragul vanatorii, al banilor unui domn din c-ta si - nu in ultimul rand - al dorintei obsesive a unora de a lovi in apcr si vladeanu.
Vladeanu ,
nu poti avea pretentia de a organiza un CM cind stiti foarte bine ca de mai bine de doi ani ,nu ati fost in stare sa faceti pentru pescarii de crap din tara , la nivel de asociatie, o amarita de cupa a Romaniei la crap?...si unde?... la Sarulesti!
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Pasa scrie:bai Vladene nea-m cam saturat de frustarile tale lasane
eu ti-am urat succes in organizare.
nu stiu ce ai cu mine si cu limba romana...
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

ma bucur ca ai inteles Mircea Sandu al pescarilor 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

iohann scrie:Dragos Sinca este un baiat de mare caracter si foarte corect,PUNCT.
Vali,ce mai zici?organizam o pescuiala la primavara cand vine si Broasca,la voi pe balta? :wink: .n-am pescuit niciodata acolo si vreau sa-mi testez bilele.sa-l chemi si pe nea bucataru' :D .
Iohann ,,,esti bine venit si organizam ceva frumos ,,se stie
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

carp_master scrie:Vali de la vorbe la fapte este drum lung !!! Fi sigur ca daca evenimentul va fi unul reusit toti vom aplauda....Dar lipsesc multe din peisaj deocamdata.... cine raspunde firma Rig??? Cum spune Vladut mai sus firma asta este acum la anu unde va fi in pescuit ????
Putem avea parerii ,presupuneri , dar un singur lucru iti garantez ,,,CA ACEII OAMENI VOR CHELTUII FARA MASURA SI VA FII CEVA DE NEIMAGINAT
cine raspunde firma Rig??? : La ce sa raspunda ,,,la bani pe care ai va cheltuii : stii cat costa 20 t de crap intre 5-7 kg , ca de cel intre7-15 kg nu mai vb
Dupa parerea mea este o idee buna , iti spun si de ce: daca trimiti un sarac sa-ti stranga bani de la magazine ai riscul sa nu-i mai ai ,, dar daca lasi pe mana cuiva care stie si are potential sa faca si pe langa are si pers potrivite , eu zic ca este ok
Problema stii unde este ,, ca nu suntem POZITIVI
lacul Draghiceni jud. olt

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

SIMESCU VALENTIN scrie:
carp_master scrie:Vali de la vorbe la fapte este drum lung !!! Fi sigur ca daca evenimentul va fi unul reusit toti vom aplauda....Dar lipsesc multe din peisaj deocamdata.... cine raspunde firma Rig??? Cum spune Vladut mai sus firma asta este acum la anu unde va fi in pescuit ????
Putem avea parerii ,presupuneri , dar un singur lucru iti garantez ,,,CA ACEII OAMENI VOR CHELTUII FARA MASURA SI VA FII CEVA DE NEIMAGINAT
cine raspunde firma Rig??? : La ce sa raspunda ,,,la bani pe care ai va cheltuii : stii cat costa 20 t de crap intre 5-7 kg , ca de cel intre7-15 kg nu mai vb
Dupa parerea mea este o idee buna , iti spun si de ce: daca trimiti un sarac sa-ti stranga bani de la magazine ai riscul sa nu-i mai ai ,, dar daca lasi pe mana cuiva care stie si are potential sa faca si pe langa are si pers potrivite , eu zic ca este ok
Problema stii unde este ,, ca nu suntem POZITIVI
Goguleeeee,noi nu vrem sa fim pozitivi :lol: :lol:
Daca tu vrei treaba ta :lol:
Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Proiectul Apcr trebuia sa-l prezinti la sedinta Apcr, apoi presedintii trebuiau sa voteze daca sunt de acord sau nu cu varianta Sarulesti. Asa trebuia sa functioneze Apcr-ul Andrei.....

Alianta de mai sus se va ocupa strict cu organizarea CN si CM. In rest , de congresul Agvps si alte expozitii (chiar si cea legata de pescuit) se va ocupa altcineva, nu este problema noastra. De altfel , ar trebui sa sti asta, doar faci parte din Agvps, daca tin bine minte chiar ai si functie : presedinte la subcomisia de crap din cadrul AGVPS. :wink:

In ultimii 2 ani, Apcr -ul a avut un profit important rezultat din taxele de CN, bani care s-au impartit intre cluburile Apcr. Nu cumva asta este de fapt problema ? :lol:

In numele organizatorilor, multumim asociatiilor care sprijina acest proiect : Club Carping, Liga de Crap, CS Natural Carp, CS Baricada, Avps Acvila...... Sper ca lista sa continue, va fi nevoie de foarte multe persoane sa duca la capat acest mega eveniment !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Proiectul Apcr trebuia sa-l prezinti la sedinta Apcr, apoi presedintii trebuiau sa voteze daca sunt de acord sau nu cu varianta Sarulesti. Asa trebuia sa functioneze Apcr-ul Andrei.....
de unde stii tu ca lucrurile nu au stat exact asa?!?
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Au succes oricum si fara se le urezi tu . Sper sa participi si anul acesta la CN 2012 pentru ati demonstra valoarea si in calitate de competitor obisnuit ( fara sa fii organizator si sa schimbi baltile dupa bunul plac, fara sa te arbitreze colegi de liceu cu managerul propriului lot si cel mai important achitand taxa de inscriere la fel ca ceilalti).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”