Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:In timpul CM intentionam sa organizam si un mini CM de fotbal pe terenul sintetic din Corbu. Proiectul va fi cuprins in programa CM.
Mai bine un meci de rugby, ca sa ia sud africanii tot ce se poate. S-ar putea sa castige si la fotbal, ca asa sunt astia- nu stiu sa piarda :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Val scrie:Revin inca o data JEG , MIZERIE , SUBCULTURA , TRASEISM , FARISEI , FALSI CORIFEI , MANIPULARI cu si fara perdea , PIROMANISM , URMARIRI , interventii pe conturi de Forum , INCALCAREA VIETII PRIVATE , SANTAJ si INTERESE DIVERSE FINANCIARE si de orice fel ............................m-a scos din minti boul asta care ma acuza ca uite asa a dus viata ca un fost coleg de liceu de acum 24 ani , sa fie in corpul de arbitrii de la finala de la Tincabesti ...........................Repet - un mare BOU !
HOTULE de pesti!! cine te crezi sa vorbesti asa cu mine ,prin 2005 Vladeanu nu te scotea din prost acum te-a pus manager ,te-ai mai intalnit cu seful arbitrilor de la tancabesti dupa terminarea liceului ai si negociat pretul pentru arbitraj intre APCR si APS.
BAI BOULE , cum p..a mea crezi tu ca ma vad eu dupa 24 ANI !!!!!! cu un fost coleg de liceu si ma apuc cu el sa fur CE ? Locul 1-1-1 la finala pe Tincabesti............... Numai de astia paranoici ca tine pot crede asa ceva . Intr-o tara civilizata , in mod normal nu iti este frica sa iti saluti colegul , sa stai cu eu el de vorba - deh amintiri din liceu , nu te-ai vazut cu el de 24 ani ..... Doamne iarta-ma si fereste-ma de lumea proasta ................
Nu o mai da pe Vladeanu si pe altii - asumat-ti timpenia din cap..............si mai du-te bai baiatule pe un pshiholog ......Nu iti mai raspund ca ma umplii de nervi . Du-te......
Gata ca mi-am propus sa nu mai scriu .... scrie tu ce p...a mea mai vrei , consultat-te si cu City .... si gata . Scrieti bai ce vreti ca ma doare fix in inima p...ii . Sa ne vedem sanatosi ... , dar pentru asta mai treceti si voi pe la un medic .
HOTULE de pesti !!cine a spus ca a furat cineva ceva .eu am spus doar ca ai fost coleg de liceu cu seful arbitrilor (cu care te-ai vazut la "20 ani dupa terminarea liceului" si cu care ai negociat tariful arbitrajului pentru CN); se pare insa ca pe tine te-a deranjat acest lucru si nu vad de ce! vocabularul tau sa-l folosesti cu familia ta sau cu prietenii tai!
P.S. se pare ca ceva necurat a fost de ai luat foc!!!!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

APS-ul chiar nu are nimic de spus fata de aceasta manipulare grosolona a lui Zarguzon ? De acum am de inteles ca am negociat eu tariful de arbitraj ..... cu cine , cind ?????????????? Nu am avut implicare nici cat negru sub unghie ..., in ce calitate ??????? singurul meu pacat , daca se poate spune asa , este acela ca odata ajuns pe Tincabesti l-am regasit pe fostul meu coleg Gabi Calota . Apropo Zargzon , stii ca Gabi a fost coleg si cu Adi Dulau , membru Carping Club ... Ce sa facem , am stat acum 24 ani , in aceeasi clasa de liceu ....si fir-ar a dracului de treaba am ramas prieteni si peste ani , toti trei si inca vreo doi colegi - dar astia nu sunt la crap.....Rusine .
Echipele le mai alegem acum , dar ce a fost cum 24 ani ...e greu de schimbat oricit vrei tu sa ne facem ca nu ne mai cunoastem ... Insisti intr-o timpenie si scuze pentru limbaj , dar ma scoti din minti cu vorbe de astea aruncate aiurea .
Si nu , nu este nimic anormal in ce spun eu . De fapt este omenesc si firesc . Si nu iau foc pentru ce scrii ci pentru ce vrei sa sugerezi ....Repet ca si cu postarile ...s-a ajuns incredibil de departe . Paranoia e in floare ....

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ușor cu pianul pe scări, că se încurcă clapele. Nu fiți nervoși. Face rău la sănătate. Și oricum, FRPS va organiza CM. Așa că lăsați pasiunile. Nu-și au rostul.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Zarguzon
Zarguzon Adi scrie:
gabi scrie:@ Zarguzon

iti doresc sanatate... implica-te...fa, drege dar revino-ti.

nu mai continua in tampenie...nu ti-e suficient ca te-ai pisat pe un om care ti-a fost in "spate", si alaturi ani de zile...nu-i dau numele din respect fata de el. ca sa intelegi pina unde ai mers iti readuc aminte ca omul era in lot cu tine si tu l-ai acuzat ca "v-a furat" pe voi ca sa avantajeze NexGen
Ce legatura are sula cu prefectura?
nu are nici o legatura..dar am simtit ca vrei prin postarile tale sa insinuezi ca NexGen a fost privilegiata in finala de la Tancabesti, unde am fost paziti in toate felurile posibile...
iar prin exemplul pe care l-am dat am vrut sa-ti mai spun odata ca tu suspectezi toata lumea de combinatii...
ai ceva cu Vladeanu...spune ce vrei la adrea lui dar nu face referiri generale.
si iti mai spun ceva cand se va fura ceva...pe mine unul nu o sa ma vezi acolo.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

AMR?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
De amenintari si de rautati sunt satul. Imi pare rau ca nici in ceasul al 12-lea nu reusesti sa intelegi esenta problemei. Chiar nu inteleg de ce atata inversunare sa organizezi tu singur CN .....

pa.
noi, apcr, avem un proiect de organizarea pe sarulesti. pe care l-am facut bine, am muncit la el si in care credem.

inversunarea (oportunismul si traseismul) se aplica in cazul tau, care ai plecat la soimul si te-ai aliat cu orhei (liga) si rudeanu cristian (carping) pt. acest mondial vanatoresc de la corbu, lacul - teren de fotbal.

apropo, concursuri de pescuit nu s-au mai organizat niciodata pe corbu, dar macar meciuri s-au disputat?

pa.
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Popescu Stefan scrie:Ușor cu pianul pe scări, că se încurcă clapele. Nu fiți nervoși. Face rău la sănătate. Și oricum, FRPS va organiza CM. Așa că lăsați pasiunile. Nu-și au rostul.
Domn" Presedinte,ne amenintati ca dupa 1 Dec. faceti publica lista cu cluburile care au aderat la Federatie :?:
Nu s-a tinut AG? Sau AG a respins cererile de afiliere :D
Ovidius Constanta

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:noi, apcr, avem un proiect de organizarea pe sarulesti. pe care l-am facut bine, am muncit la el si in care credem.

.
si Cupa Romaniei editie aniversara, a fost un proiect ,pe care l-ati facut foarte bine, pentru unii doar.
dovada:
nici macar membrii apcr nu au raspuns prezenti si nu s-au asezat la coada cotizantilor la indemnul presiunilor venite de la centru si asta pentru ca nu au crezut in el.
despre ziua copilului ...nici macar nu a avut proiect ...sponsorii si partenerii acestui eveniment de altadata, fugind care incotro la auzul celor patru litere:a p c r
asta este de fapt realitatea .
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dan _city_center scrie: nici macar membrii apcr nu au raspuns prezenti si nu s-au asezat la coada cotizantilor la indemnul presiunilor venite de la centru...
de la tine? :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”