Vladut Mateianu scrie:Dupa drum, cu control amanuntit la plecare. Sa nu uitam ca au fast cazuri cand colegi de-ai nostri au plecat cu "amintiri " de la MV sau Tancabesti......
Multumesc celor au contribuit la schimbarea relulamentului(in speciallui Dan Mitranescu),sper sa fie bine.
@petre iulian
Da,cred ca ar fi o solutie buna ca dimineata sa ai timp de nadire doar 1 ora (intre 8 si 9) , ca sa ramana locul "curat"la plecare...

Multumesc Vladut pentru aprecierea variantei.
Sunt absolut convins ca o sa fie cel mai echilibrat concurs de pe MV2 desfasurat pana acum ( cu exceptia concursurilor pe loturi ). Exista si varianta unei grile pe care echipele sa pescuiasca , fara a mai trage la sorti de fiecare data cand se muta. Schimbarea standurilor se facea mult mai repede si totodata o echipa nu putea sa traga doua locuri bune in doua sectoare diferite ... Totusi este foarte bine si asa pentru ca locurile bune sunt putine si nu sunt cu asa mari diferente , iar clasamentul "pe puncte" le ia foarte bine din valoare .
Introducerea standului 27 cred ca este foarte buna deoarece echilibreaza sectorul de la padure unde capatul era avantajat avand foarte multa balta libera in dreapta. Presiunea a crescut pe acea zona si pestele o sa circule altfel.
Mai aveam o retinere cu punctul 21 din regulament.
Vecinul nu trebuie sa ne invite in stand atunci cand suntem in dril si i-am luat firele.
Plimbatul cu pesti intre standuri sub pretextul la " l-am scos pe la ei prin stand pentru ca le luasem firele" da frau liber la interpretari. ( Drilul se poate face si cu lanseta goala ,iar pestele sa fie deja in minciogul vecinilor ... )
In plus toti concurentii trebuie sa pescuiasca in conditii egale care sa nu fie influentate de prietenia cu vecinii...
Parerea mea ramane ca pestele trebuie scos din stand , iar daca vecinul doreste sa "ne ajute" singura lui varianta sa fie sa scoata lanseta agatata sau sa lase firul pe liber ...
Cu naditul numai de la 8 la 9 dimineata este o solutie buna .