Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cel mai tare comentariu!lucian_dj scrie:am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.
zfcristian scrie:Cel mai tare comentariu!lucian_dj scrie:am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.
Asteptam deja mulinetele electronice care inteapa si scot singure pestele.
Sa le stapanesti sanatos!
de cate ori pe zi/noapte reglezi senzorii?lucian_dj scrie:am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.
sunt de aceeasi parere. eram pe cale sa le iau insa am stat sa ma gandesc si la minusurile care le au nu doar la marca si chestile pe care le promoveaza. primul minus pentru mine e ca nu are iesire ptr swingere, apoi treaba cu rezistenta e o duda de marketing caci eu nu iau senzori sa dau cu ciocanul in ei sau sa bat cuie cu ei.nicuB scrie:de cate ori pe zi/noapte reglezi senzorii?
calitativ sunt ferm convins ca sunt ok, chiar ma batea gandul sa-i cumpar, dar mi-a trecut cand i-am vazut live, deh, chestie de gusturi. faptul ca poti regla senzorii din cort e doar o chestie de marketing, parerea mea.
in fine, sa-i stapanesti sanatos!