nash siren rs-1

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lucian_dj
Puncte: 0

Re: nash siren rs-1

Mesaj de lucian_dj »

ms.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

:lol: dau bine pe skypod? :lol: ..eu zic ca mai bine se potrivesc pe un world wide pod solar :wink:...la naiba iar trebuie sa iti vinzi la anu' scule :lol:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

lucian_dj scrie:am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.
Cel mai tare comentariu!
Asteptam deja mulinetele electronice care inteapa si scot singure pestele.

Sa le stapanesti sanatos!

unumicutzu

Mesaj de unumicutzu »

zfcristian scrie:
lucian_dj scrie:am cumparat nash si azi am fost in probe ,sincer cred ca in momentul de fatza nu exsta ceva mai bun stai in cort si potzi face orice fel de reglaj cred ca la un concurs sau cand ploua si mai este si frig te ajuta enorm sa potzi face orice fel de reglaj fara sa iesi din sacul de dormit ìi recomand.
Cel mai tare comentariu!
Asteptam deja mulinetele electronice care inteapa si scot singure pestele.

Sa le stapanesti sanatos!

sau wireless!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nicuB

Mesaj de nicuB »

de cate ori pe zi/noapte reglezi senzorii?
calitativ sunt ferm convins ca sunt ok, chiar ma batea gandul sa-i cumpar, dar mi-a trecut cand i-am vazut live, deh, chestie de gusturi. faptul ca poti regla senzorii din cort e doar o chestie de marketing, parerea mea.
in fine, sa-i stapanesti sanatos!

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

nicuB scrie:de cate ori pe zi/noapte reglezi senzorii?
calitativ sunt ferm convins ca sunt ok, chiar ma batea gandul sa-i cumpar, dar mi-a trecut cand i-am vazut live, deh, chestie de gusturi. faptul ca poti regla senzorii din cort e doar o chestie de marketing, parerea mea.
in fine, sa-i stapanesti sanatos!
sunt de aceeasi parere. eram pe cale sa le iau insa am stat sa ma gandesc si la minusurile care le au nu doar la marca si chestile pe care le promoveaza. primul minus pentru mine e ca nu are iesire ptr swingere, apoi treaba cu rezistenta e o duda de marketing caci eu nu iau senzori sa dau cu ciocanul in ei sau sa bat cuie cu ei.
poate imi schimb parerea dupa ce ii vad pe balta si ...... pana atunci am o parere slaba si neconcludenta cu privire la ei. o parere reala poti sa o ai dupa ce pescuiesti cu ei sau esti cu cineva care0i are.
oricum la pret sunt destul de piperati fata de ce stiu.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

acelasi comentariu ca si vulpea cu strugurii.daca nu ajunge la ei cica sunt acri ,nu?

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

si piperatzi la pret nus ca se vand undeva la 125 buc plus swingere luminate nutzi trebuie au o functzie unde potzi lasa rolele aprinse pe timp de noapte cu o intensitate a lumini mai mica si sa nu-mi zicetzi ca nu este deranjant pe furtuna sa iesi mai tot timpul din cort sa reglezi sensibilitatea si din cate stiu in afara sunt consideratzi nr1 momentan acum fiecare face alegerea in functzie de ce a ce are nevoie, eu am ales sa fac o cheltuiala pentru mai multzi ani .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”