Genes Florin scrie:am gasit si balta unde facem cupa HOOK cu dezmat total....
felicitari Gherane!!!
Cu mare placere...
Moderator: didi-ionita
Genes Florin scrie:am gasit si balta unde facem cupa HOOK cu dezmat total....
felicitari Gherane!!!
zfcristian scrie:Localizarea baltii ?
REMUSGL scrie:Ne poti da niste detalii? Adancimi? Structuri? Capturi? Ce tip de substrat are?dynamo scrie:Iesi la Lehliu de pe aut soarelui faci dreapta,treci prin satul Razvani apoi vine NUCET SI LUPSANU.Balta copilariei mele.FELICITARIzfcristian scrie:Localizarea baltii ?![]()
![]()
Daca este de un concurs m-as baga si eu ... dar numai sa am cu cine...![]()
Multumesc
popescu59 scrie:Si cind ma gindesc ca nu ai vrut sa spui nimic , oricum multe felicitari si ce sa spun asteptam invitatia la inaugurare.
Sper sa nu fie scorurile de la Tincabesti.![]()
![]()
matei1971 scrie:Cand se deschide, preturi, abonamente ceva?
vreun concurs la deschidere?
sa ma treci pe lista la primul concurs pe aceasta balta!
dynamo scrie:Mircea,in stanga sectorului C pana la Valea Seaca se mai afla o balta.Ai luat-o si pe aceea?Mircea Gheran scrie:Magic Bait (reprezentat de Mircea Gheran si Didi Ionita) in colaborare cu balta Greaca Cercani (George Mihaila) deschid oficial o NOUA balta de pescuit la crap, Lupsanu 1 (35 ha luciu apa, la ~60 de km de Bucuresti)!
Stef 12 scrie:De-acum gata cu distractia, la munca, tovarase! Balta are nevoie de cate o copca din loc in loc
popescu59 scrie:![]()
Auzi BOSS problema mea cea mai arazatoare RULOTA ARE LOC RULOTA ?? Da cortu ala de 15 m patrati are loc??? Ceva energie elctrica prin apropiere este???
Stii nu pot sta pe balta 3 -4 -5 zile fara sa fac un dus si unde mai pui ca nici Madalina nu poate sta fara dus .![]()
![]()