SFAT : Ce lanseta Century recomandati ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dogpuf

Re: SFAT : Ce lanseta Century recomandati ?

Mesaj de dogpuf »

Desi din ce am citit eu FS-ul pare de departe a fi ceea ce vreau eu : o lanseta buna la toate chiar si pt lansari la distanta a saculetilor PVA si cu un drill placut,voi merge si eu la testari :mrgreen: .Imi puteti da,va rog, mai multe detalii de catre cine , cum si unde se tin,sau daca este nevoie sa ma inscriu in prealabil.Va multumesc.

edibss
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de edibss »

la Marele Peste se fac testari!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Da,stim. Si eu am fost sa testez o lanseta, Free Spirit S class, si surpriza,desi o au pe site ,pe stoc nu era si nici macar la comanda nu o aduc

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

:cry: :cry:

Ramane sa apelez la Constantenii posesori de Century .

Danio

Mesaj de Danio »

cristi30 scrie:Da,stim. Si eu am fost sa testez o lanseta, Free Spirit S class, si surpriza,desi o au pe site ,pe stoc nu era si nici macar la comanda nu o aduc

In ce sens surpriza? Stocurile se termina la un moment dat...este absolut logic...nu este o chestiune care sa surprinda.
Cand functiile site-ului nu arata stocul...suni si verifici si apoi faci un drum pana acolo...

Danio

Mesaj de Danio »

dogpuf scrie:Desi din ce am citit eu FS-ul pare de departe a fi ceea ce vreau eu : o lanseta buna la toate chiar si pt lansari la distanta a saculetilor PVA si cu un drill placut,voi merge si eu la testari :mrgreen: .Imi puteti da,va rog, mai multe detalii de catre cine , cum si unde se tin,sau daca este nevoie sa ma inscriu in prealabil.Va multumesc.
Suna si intreaba care sunt conditiile. In mare...se achita o taxa care apoi se scade din pretul de achizitie daca cumperi lansetele...daca nu...ramane platita testarea. Ceva de genul asta. Ca si locatie pt testare...cred ca este lacul pantelimon.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Danio scrie:
cristi30 scrie:Da,stim. Si eu am fost sa testez o lanseta, Free Spirit S class, si surpriza,desi o au pe site ,pe stoc nu era si nici macar la comanda nu o aduc

In ce sens surpriza? Stocurile se termina la un moment dat...este absolut logic...nu este o chestiune care sa surprinda.
Cand functiile site-ului nu arata stocul...suni si verifici si apoi faci un drum pana acolo...
Din toate modelele din gama S class nu aveau nici una pe stoc plus ca mi au specificat clar ca nu aduc nici pe comanda,atunci de ce le mai tin pe site?

dogpuf

Mesaj de dogpuf »

Merci Danio pt inormatii . o sa sun si eu zilele astea sa fac o programare sau sa iau makar pulsul .

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

mihai_m scrie:
dogpuf scrie:De fapt la stoc scrie " 0 " :cry:

eu le-am comandat de aici, transportul 15 euro si mi-au venit in 4 saptamani
sfatul meu este sa vorbesti la meet carp (toto) preturi bune inele alconite, sunt mai bune ca cele de serie

http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... oved-.html

Salut,

Am vazut ca ai comandat de la nemti! Am vrut si eu sa comand niste lansete si mi-au spus ca le livreaza peste 8-12 saptamani. Si mai trebuie sa le achit banii in cont cat mai repede. Mi se pare cam suspect! Sa nu iau teapa! Dau banii si lansetele mai tarziu sau deloc! Tu cum ai procedat?
Merci anticipat pentru ,,luminare''!
Dan

Peter Lero

Mesaj de Peter Lero »

C2 sau NCS. Sunt superbe aman doi. Usoare pentru casting si forte bune pentru drill.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”