Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
cristi30 scrie:Da,stim. Si eu am fost sa testez o lanseta, Free Spirit S class, si surpriza,desi o au pe site ,pe stoc nu era si nici macar la comanda nu o aduc
Suna si intreaba care sunt conditiile. In mare...se achita o taxa care apoi se scade din pretul de achizitie daca cumperi lansetele...daca nu...ramane platita testarea. Ceva de genul asta. Ca si locatie pt testare...cred ca este lacul pantelimon.dogpuf scrie:Desi din ce am citit eu FS-ul pare de departe a fi ceea ce vreau eu : o lanseta buna la toate chiar si pt lansari la distanta a saculetilor PVA si cu un drill placut,voi merge si eu la testari.Imi puteti da,va rog, mai multe detalii de catre cine , cum si unde se tin,sau daca este nevoie sa ma inscriu in prealabil.Va multumesc.
Din toate modelele din gama S class nu aveau nici una pe stoc plus ca mi au specificat clar ca nu aduc nici pe comanda,atunci de ce le mai tin pe site?Danio scrie:cristi30 scrie:Da,stim. Si eu am fost sa testez o lanseta, Free Spirit S class, si surpriza,desi o au pe site ,pe stoc nu era si nici macar la comanda nu o aduc
In ce sens surpriza? Stocurile se termina la un moment dat...este absolut logic...nu este o chestiune care sa surprinda.
Cand functiile site-ului nu arata stocul...suni si verifici si apoi faci un drum pana acolo...
mihai_m scrie:dogpuf scrie:De fapt la stoc scrie " 0 "
eu le-am comandat de aici, transportul 15 euro si mi-au venit in 4 saptamani
sfatul meu este sa vorbesti la meet carp (toto) preturi bune inele alconite, sunt mai bune ca cele de serie
http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... oved-.html