Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile domnule Pharaoh!!!pharaoh scrie:Una e sa nu fie pe stoc si alta e sa-i vinzi la un pret mai mare decat cel pe care-l merita.
iti multumesc pt oferta dar rodpodul cred va pleca catre Bucuresti iar senzorii nu sunt ai mei si pretul cerut nu-mi apartine.sorin_mihai scrie:13 mil pe loc senzori si rodpod ... atat am... ms
Corect. Eu nu mi-am considerat asa comentariulppcarp scrie:Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile
ppcarp scrie:Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile domnule Pharaoh!!!pharaoh scrie:Una e sa nu fie pe stoc si alta e sa-i vinzi la un pret mai mare decat cel pe care-l merita.
nu cred ca am postat anuntul de mai mult de 1 minut.Daca nu esti interesat te rog sa lasi topicul pt cei care vor sa cumpere si sa nu iti mai dai cu parerea.din care stiu matale esti moderator pe alt siteasa ca stapaneste-ti "limbutia" pt domeniile matale.
iti multumesc.