Set avertizori Carp Pro 4+1

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

ppcarp

Set avertizori Carp Pro 4+1

Mesaj de ppcarp »

Se vinde un set de averizori Carp Pro folosit de 2 ori toamna trecuta.Setul e al unui prieten care m-a rugat sa-i vand pt ca el nu s-a atasat de pescuitul la crap pe care-l considera plictisitor si s-a reapucat de spining.(merge si schimburi cu scule de spining).
Am rugamintea sa nu ma trimiteti pe siteuri unde pretul apare ca fiind mai mic insa produsul nu mai este in stoc de mai bine de 1 an! Inainte de a-mi scrie ca pe cutare site sunt la ....nu-s ce pret, va rog verificati daca mai sunt in stoc sau daca se mai fabrica.
cine a vazut acesti senzori la treaba stie despre ce vorbesc.eu am un set identic pe care-l folosesc de 2 sezoane si nu l-as schimba pt nimik in lume.
Senzorii au posibilitati de reglare ton,volum si sensitivitate.
Sunt dotati cu fotocelula, pentru lumina de noapte, care se aprinde si se stinge automat.
Statia are posibilitati de reglare ton si volum,raza de actiune peste 300 m,mergem si testam iar daca nu bate atat ii dau gratis.Dispune si de mufa tip "jack" pentru atasarea swingerelor sau hangerelor luminoase.In plus la trasatura suna cam ca la delkim si o ia treptat in functie de cum ea fir jupanul crap.Incomparabil cu Energo care sunt sensori f buni ,dar sunt depasiti la toate capitolele de Carp Pro.
pretul este 700 ron+transport daca este cazul
cpro1.JPG
cpro1.JPG (95.38 KiB) Vizualizat de 1180 ori
cpro2.jpg
cpro2.jpg (72.45 KiB) Vizualizat de 1180 ori
cpro3.jpg
cpro3.jpg (121.21 KiB) Vizualizat de 1180 ori

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Set avertizori Carp Pro 4+1

Mesaj de pharaoh »

Una e sa nu fie pe stoc si alta e sa-i vinzi la un pret mai mare decat cel pe care-l merita.
Marius Sârbu

sorin_mihai

Mesaj de sorin_mihai »

13 mil pe loc senzori si rodpod ... atat am... ms

ppcarp

Mesaj de ppcarp »

pharaoh scrie:Una e sa nu fie pe stoc si alta e sa-i vinzi la un pret mai mare decat cel pe care-l merita.
Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile domnule Pharaoh!!!
nu cred ca am postat anuntul de mai mult de 1 minut.Daca nu esti interesat te rog sa lasi topicul pt cei care vor sa cumpere si sa nu iti mai dai cu parerea.din care stiu matale esti moderator pe alt site :lol: asa ca stapaneste-ti "limbutia" pt domeniile matale.
iti multumesc.

ppcarp

Mesaj de ppcarp »

sorin_mihai scrie:13 mil pe loc senzori si rodpod ... atat am... ms
iti multumesc pt oferta dar rodpodul cred va pleca catre Bucuresti iar senzorii nu sunt ai mei si pretul cerut nu-mi apartine.

katona zoltan

Mesaj de katona zoltan »

Buna,sant interesat,un numar de tel.pe privat daca se poate.
Multumesc mult.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

ppcarp scrie:Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile
Corect. Eu nu mi-am considerat asa comentariul :lol: . Am gasit doar lamentabil argumentul ca nu sunt un stoc si de-aia este pretul asa mare. Hai spor la vanzare.
Marius Sârbu

George Stoica

Mesaj de George Stoica »

ppcarp scrie:
pharaoh scrie:Una e sa nu fie pe stoc si alta e sa-i vinzi la un pret mai mare decat cel pe care-l merita.
Nu cred ca am cerut prea mult prin faptul ca doresc sa fiu scutit de comentarii prostesti si inutile domnule Pharaoh!!!
nu cred ca am postat anuntul de mai mult de 1 minut.Daca nu esti interesat te rog sa lasi topicul pt cei care vor sa cumpere si sa nu iti mai dai cu parerea.din care stiu matale esti moderator pe alt site :lol: asa ca stapaneste-ti "limbutia" pt domeniile matale.
iti multumesc.

@ppcarp
Nu sunteti primul cu o astfel de atitudine...dau scump ca nu se mai gaseste...si cu prosteala asta, suna ca Delkim (dar nu sunt Delkim) si sunt mult peste Energofish,bla,bla. Ma faceti sa rad, lucrati cumva ca tester pentru firmele de avertizori? Nu va mai umflati marfa, nu ne mai influentati ca putem si noi sa judecam singuri.
Si daca domnul Pharaoh v-a atras atentia la acest lucru de ce ati reactionat asa? De ce nu postati anuntul d-voastra si pe Infopescar? Ca vad ca sunteti la curent cine este ce si cum pe acel site...moderatori,etc. Stiati ca pe Infopescar exista si rubrica ''Corector de preturi''? A fost inventata din cauza oamenilor de teapa d-voastra...

@pharaoh
Degeaba iti racesti gura, asa reiese din ce posteaza d-l ppcarp. Stima
PB 18.1Kg
Looking for a bigger one.

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

pai daca tu vrei pe kkturile astea atit atunci delkimii cit sa fie frate ? :D
LIFE IS FISHING!
Imagine

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Offff topic
Sincer am fost personal la magazin sa vad acesti senzori.M-au lasat rece...deci X2 mele sunt bestiale.Nu i-as schimba si in schimb nu as da atatia bani pe ele.Finisaj de prost gust.
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”