Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ciortanele, mai bine incearca asta:CRAPSOR scrie:salut baieti ....
mi-a venit o idee acum cateva zile sa-mi fac o reteta de mix ,ea suna cam asa:
-500 g faina de peste
-150 g robin red
-50 g albumina
-100 g pudra de sange
-50 g proteina de peste solubila
-50 g gel de zer
-150 g faina alune tigrate
-20 g betaina
astept sugestii..fir intins
Orom az oldalamon!CRAPSOR scrie:Ich bedannke mich Jungs!
Ganz Nett von Euch!
Bã tu ce dracu faci?Miścate in partea cealalalta ca se impaca lumea.Ia si 100 de tarie sa te incurajezi sa nu incepi sa plangi de emotii.CRAPSOR scrie:
CRAPSOR scrie:I got your point marius georgescu ..BUT still....and anyway I'm proud that there was a lot of fish in the end....is good for the competition portofolio
I still have a lot to lean and i'm very intestead in continuing to achive it........I never come to a competition to win...is just a motivation to move further
Fishing is not a business thus we don't have to behave like a bitch......it has to be funny,relaxing and motivating....
Be in touch!
mariusica ...sunt bolnav si nu o sa mai intru pe FANTANELE LAKE...EU AM INCERAT ,,CEVA,, CU TAMPENILE MELE..SI EU SIMT CA AM SCHIMBAT CEVA....NU AM VRUT SA JIGNESC PE NIMENI....NU VREAU SA NE CAUTAM PRIN CRAIOVA CU NIMENI PT NIMICURI..ASTA AR INSEMNA SA NU MAI FIM PESCARI....NU PLATESC TAXA DE PROTECTIE LA NIMENI...ASA CA ....Marius Georgescu scrie:Bã tu ce dracu faci?Miścate in partea cealalalta ca se impaca lumea.Ia si 100 de tarie sa te incurajezi sa nu incepi sa plangi de emotii.CRAPSOR scrie: