Moderator: gor965
Mulțumesc! Ăsta este și scopul federației. Să facă bine, nu rău. Sunt convins că numărul celor care au înțeles acest lucru este infinit mai mare decât al celor care nu s-au lămurit încă. Păcat de limbajul care îl folosesc. Pescuitul sportiv este și va trebui să rămână un sport de elită. Pescarii vor trebui să se ridice ei la nivelul pescuitului sportiv, nu să se coboare pescuitul sportiv la nivelul lor.Cristi Matei scrie:spor la treaba! Dumnezeu sa va impinga in bine!
Ai facut sport vreodata???Popescu Stefan scrie:Mulțumesc! Ăsta este și scopul federației. Să facă bine, nu rău. Sunt convins că numărul celor care au înțeles acest lucru este infinit mai mare decât al celor care nu s-au lămurit încă. Păcat de limbajul care îl folosesc. Pescuitul sportiv este și va trebui să rămână un sport de elită. Pescarii vor trebui să se ridice ei la nivelul pescuitului sportiv, nu să se coboare pescuitul sportiv la nivelul lor.Cristi Matei scrie:spor la treaba! Dumnezeu sa va impinga in bine!
Da. Am jucat handbal în divizia B, fotbal în divizia B și pe vremea studenției am fost în echipa Politehnicii București la judo (divizia A) și în echipa de fotbal.Genes Florin scrie:Ai facut sport vreodata???Popescu Stefan scrie:Mulțumesc! Ăsta este și scopul federației. Să facă bine, nu rău. Sunt convins că numărul celor care au înțeles acest lucru este infinit mai mare decât al celor care nu s-au lămurit încă. Păcat de limbajul care îl folosesc. Pescuitul sportiv este și va trebui să rămână un sport de elită. Pescarii vor trebui să se ridice ei la nivelul pescuitului sportiv, nu să se coboare pescuitul sportiv la nivelul lor.Cristi Matei scrie:spor la treaba! Dumnezeu sa va impinga in bine!
De unde știi tu treaba asta? Crezi că dacă nu au fost prin ograda APCR nu au practicat sportul? Esti superficial și în înțelegerea legii. Legea spune că la data constituirii federației să existe minimum 10 cluburi în cinci județe, nu să fie membri fondatori ai federației. Lista sportivilor este depusă la ANST, așa că mai taie din elan.andrei vladeanu scrie:o federatie sportiva este o forma asociativa a CLUBURILOR SPORTIVE.
cu alte cuvinte, minimum 10 cluburi din 5 judete diferite, care numara minimum 200 de sportivi practicanti (asa zice legea) pot infiinta o federatie sportiva.
adica, respectivele cluburi, decid sa-si organizeze activitatea dupa legea 69/2000.
nu exista nicio similitudine cu federatia lui fane de la alba. pentru ca cele 10 cluburi fantoma ale sale nu au avut absolut nicio activitate competitionala.
de asta nici nu primeste cis-ul de la anst.
eu sunt superficial iar tu foarte profund in logica de mai sus.Popescu Stefan scrie:De unde știi tu treaba asta? Crezi că dacă nu au fost prin ograda APCR nu au practicat sportul? Esti superficial și în înțelegerea legii. Legea spune că la data constituirii federației să existe minimum 10 cluburi în cinci județe, nu să fie membri fondatori ai federației..
Citește tată și nu mai pierde timpul și banii prin judecăți. Cu ocazia asta au aflat și pescarii cine pune bețe în roate federației.andrei vladeanu scrie:eu sunt superficial iar tu foarte profund in logica de mai sus.Popescu Stefan scrie:De unde știi tu treaba asta? Crezi că dacă nu au fost prin ograda APCR nu au practicat sportul? Esti superficial și în înțelegerea legii. Legea spune că la data constituirii federației să existe minimum 10 cluburi în cinci județe, nu să fie membri fondatori ai federației..
trebuie sa existe cluburi, sportivi practicanti, raspandire nationala, etc.
federatia, insa, o constituie alte grupari, am inteles. care nu au activitate, dar o invoca pe altora. care nu au sportivi practicanti, dar depun liste cu cei din cluburile care nu fac parte din federatia fantoma.
solida gandire.
vedem ce-o sa zica judecatorul.