Val scrie:Dragii mei , eu impreuna cu niste prieteni , ajutam copii de la Valea Screzii ... aproape in fiecare 2 luni . Mincare , donatii , samd ... peste 4-5 dube de marfa sosesc acolo . Este caritate si virtute . M-as bucura sincer sa vad o asa atitudine si in lumea noastra a pescarilor ....dar nu pentru cazuri gen Paulleta ...care dupa ce si-a rezolvat sau nu problema ridicata comunittaii ...are dialog si critica pescarii . Adica tot aia care au spus prezent la problema lui . Nu vreau sa imi imaginez ce fel de persoana este acest domn ..., prea mult scris pe Forum , implica un abonemant de net , scump ... , prea multa vreme petrecuta pe aici pe net ..implica lipsa unei slujbe adecvate ... zau asa !!!! Putea avea si alte solutii ...gen Help Baricada !
Te legi de mine ca ciulinele de oaie, mai bine ti-ai vedea de treaba ta si nu te mai preocupa atat de mult de persoana mea, mai ales ca tu intelegi altfel ce vor sa spuna oamenii.
Nu te mai da atat de cocos in donatiile pe care le faci pentru ca se va interpreta gresit, gen cum a fost in cazul meu.
Ai facut o donatie pentru copil si acum te astepti ca eu sa nu am dreptul la o parere vis-a-vis de un subiect?
Trebuie cumva, pentru donatia care ai facut-o sa raman mut sau indiferent la postarile care le ai vis-a-vis de mine pe alte forumuri?
Nici macar nu ai fost in stare sa intelegi ca interventiile care erau facute in topicul respectiv nu aveau nici o legatura cu persoana ta.
Ma faci sa dau crezare unor vorbe care circula vis-a-vis de tine referitor la starea in care te afli in momentul in care postezi.
PACAT CA ADUCI IN DISCUTIE DONATIA FACUTA UNUI COPIL, daca ai ceva de impartit cu mine exclude copilul si vorbim despre ce te doare.
Lucrurile care se fac(gen donatii) si nu sunt afisate sunt cele mai bune.
LE: De criticat vad ca critici doar tu, arata-mi un post in care sa fac eu criticare vis-a-vis de pescari.