Aroma sau nu in boilesuri?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sandu marian
Puncte: 0

Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de sandu marian »

O intrebare simpla in aparenta dar si complicata. Cum este mai bine in strategia de a prinde crap mare?

Sorin Ionescu

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Sorin Ionescu »

Se pate si fara insa nu trebuie sa negljezi faptul ca te poti folosi de aroma pentru a selecta pestele. :idea:
In orice caz aroma trebuie sa fie soft cand urmaresti dulapii,poate fi chiar si usor picanta :wink:
Campion National 2011

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Sorin Ionescu scrie:In orice caz aroma trebuie sa fie soft cand urmaresti dulapii,poate fi chiar si usor picanta :wink:
Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie! :D
O nada da, poate fi usor picanta, dar aceasta "picanterie" se obtine prin adaugarea altor ingrediente, in niciun caz prin adaugarea aromei!!! :wink:

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Bogdan
*Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!*

Poftim te rog:

Black peper oil are un puternic miros ascutit si picant insa tehnologia de extractie il face sa devina mai mult o aroma decat un condiment gurtul acestuia fiind foarte slab condimentet in comparatie cu mirosul. :wink:

Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi.
Campion National 2011

lucian76

Mesaj de lucian76 »

sandu marian scrie:O intrebare simpla in aparenta dar si complicata. Cum este mai bine in strategia de a prinde crap mare?
Cred ca aroma e ultima pe lista :lol: ....ingredientele principale ar fi : balta cu peste mare , localizare cat mai precisa ,nadire adecvata -fishmealuri nutritive de preferat , aroma poate sa lipseasca ...nu vad cu ce te-ar putea ajuta .

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Sorin Ionescu scrie:@Bogdan
*Nu exista aroma picanta...daca sti tu vreuna zi-mi si mie!*

Poftim te rog:

Black peper oil are un puternic miros ascutit si picant insa tehnologia de extractie il face sa devina mai mult o aroma decat un condiment gurtul acestuia fiind foarte slab condimentet in comparatie cu mirosul. :wink:

Black Pepper Oil...ulei esential de piper negru...nu e aroma cu siguranta...nu te mai lua dupa descrierile si traducerile de pe site-urile romanesti ca iti prinzi urechile. Alta e un ulei esential si alta e o aroma...deci lasa site-urile si google-ul in pace. Tu te-ai exprimat clar in postul precedent aroma...nu ulei esential care poate sa "devina mai mult o aroma". Fi atent la afirmatiile care le faci ca iti prinzi urechile si mai pune mana si citeste.
Legat de ultima fraza, cu intrebarile cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine si sa iti ceri scuze...e pacat, te credeam baiat de treaba! :wink:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

razboi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Sorin Ionescu scrie:@Bogdan

Asta a fost tare Soare :lol:
WLC Carp Club

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Genes Florin scrie:razboi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nici pe departe Genes...
Doar ca unii fac niste afirmatii incorecte si eu am incercat sa le corectez. Pe langa faptul ca vorbesc din auzite si sunt tupeisti cu oamenii care au facut cate ceva pentru ei. :wink:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Bogdan Dragan scrie:Legat de ultima fraza, cu intrebarile cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine si sa iti ceri scuze...
De ce sa-si ceara scuze? :lol: Omu' e increzator in cunostintele proprii, foarte bine.C-o mai da de gard e altceva..dar de la asta pan' la scuze e cale lunga :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”