Aroma sau nu in boilesuri?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Avatar utilizator
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1179
Membru din: Joi Aug 20, 2009 17:31
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Bogdan Dragan »

Alex Matea scrie:Asta cu gustatul... nu stiu ce sa spun, am avut neplacerea :D de a gusta o aroma de piersica ( nu spun producatorul ) si una de squid si nu aveau nici o legatura cu mirosul emanat de ele, aveau un gust amar ( squid) si un gust acru, intepator, piersica...
Inca unul ca mine...se pare ca nu suntem singurii... :lol:

Avatar utilizator
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1179
Membru din: Joi Aug 20, 2009 17:31
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Bogdan Dragan »

shimanobig scrie:
Alex Matea scrie:Asta cu gustatul... nu stiu ce sa spun, am avut neplacerea :D de a gusta o aroma de piersica ( nu spun producatorul ) si una de squid si nu aveau nici o legatura cu mirosul emanat de ele, aveau un gust amar ( squid) si un gust acru, intepator, piersica...

Despre alte chestii gustate de tine...ce ne mai poti spune???????

Razvane...iar esti rautacios? :lol:

Avatar utilizator
Lucian Manea
Mesaje: 695
Membru din: Lun Ian 31, 2011 15:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Lucian Manea »

Intrebare:
Cat de folositor este sa gusti aroma(aromele) pe care le introduci in mix ? Adica, daca lui Alex I s-a parut amar, intepator, acru...ce relevanta are ? Ca doar in combinatie cu restul partilor lichide si solide, gustul se va schimba.
Daca ar fi logic, ar trebui sa gustam din bile la sfarsit.

Poate ma insel...
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Avatar utilizator
claudiue
Mesaje: 734
Membru din: Mar Iul 24, 2007 15:03
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de claudiue »

Multe componente ale nadelor sunt amare, indiferent de mirosul emanat.
O aroma puternica de cherry de la CC MOORE, de iti venea sa juri ca ai ciresul deasupra capului cand deschideai capacul, era amara ca agocalminul.

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de petre iulian »

Bogdan Dragan scrie: Si inca o chestie...se stie ca cei cu state mai vechi in ale boilies-ului gusta aproape fiecare ingredient pe care il pune in mix, parte lichida, etc. Eu unul cel putin asa fac si mai stiu multi, un exemplu corect ar fi Iulian Petre :D
-------

:D La cat costa ingredientele si produsul finit merit si eu o gustare mica :lol: :lol: . mi/a facut-o anul trecut cu niste bile care dupa ce am muscat in ele mi/a dat lacrimile de ce iuti erau . Jurai ca este numai piper amestecat cu chily :lol:.

Referitor la subiect ,aroma cred ca este necesara dar nu trebuie depasite dozajele recomandate .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de andrei vladeanu »

nu va mai certati, copii. :)

aroma trebuie sa transmita in apa un semnal (sau mai multe), nu sa dea gust unei nade.
The One Team

Avatar utilizator
lucian76
Mesaje: 124
Membru din: Joi Mar 25, 2010 9:00
Puncte: 0
Localitate: Suceava

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de lucian76 »

de ce este necesara aroma atunci cand faci o strategie pentru crapi capitali ? ...asa de curios .

RB Baits
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 794
Membru din: Dum Oct 03, 2010 10:30

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de RB Baits »

Aromele de felul lor nu prea au kum sa fie picante findca sunt extrase din diferite plante sau alcatuite chimic si sunt diluate cu esteri, glicerina sau alte baze.
Boilesurile pot fi picante daca in compozitie au pudre picante chili, piper, curry ...etc


Referitor la crapul mare parerea mea e ca un boiles dedicat nu exista dar rezultate bune potzi avea cu un boiles echilibrat fara sa aibe componente in exces si cred ca pudrele picante intradevar sunt un pic selective, dar ca un exemplu ca sa selectezi crapul pe tancabesti te ajuta mai mult locul si marimea bilelor pentru ca si crapii majoritari sunt la 9-10kg si sunt tot crapi maturi .


Radu Badica

Genes Florin
pescar de competitie
Mesaje: 1628
Membru din: Mar Sep 01, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: buzau
Contact:

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Genes Florin »

Bogdan Dragan scrie:
Genes Florin scrie:dragane, aroma de piper este??????????

Este Genes, este...
Geness, genes...genes...genessss :lol: :lol: :lol:
De doua ori
Genes genes
Faceti ceva constructiv.... :wink:
Balta Puiesti

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1096
Membru din: Vin Dec 11, 2009 12:13

Re: Aroma sau nu in boilesuri?

Mesaj de Andrei Popescu »

Asa este conteaza baza pe care sunt facute, pe baza de glicol ,glicerina sau Ea (fiecare cu gustul ei)(glicolul arde, glicerina este dulce, pe baza de Ea nu am gustat :lol: :lol: ), sunt facute de majoritatea producatorilor.De la baza pe care au fost facute mai este drum lung pana la o aroma fff buna in mare britanie sunt 2 persoane ,recunoscute ca `tatici` ai aromelor Rod Hutchinson si cel care ia stat alaturi 10ani iar acum lucreaza pe cont propriu.
Dc sunt aceste mai deosebite habar nu am dar am facut teste punand cate o picatura intr-un pahar cu apa si dispersia acestora este foarte rapida.:)
Beneficiez de aceste arome si cei care au fost la mine in laborator si acum cumparat arome pot sa confirme .
Bogdan parca si u ai luat un 1l de Monster Crab anul trecut daca tin bine minte?
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro



Nume utilizator schimbat din toto `U`C

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”