HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2012 - EDITIA 1

Mesaj de Alexandru Mihai »

codrut floricel scrie:felicitari castigatorilor!!....bv Maxx, se cunoaste ca-ai dat iarna asta la zapada :lol: :lol:
Merci Codrut, zapada este de vina, ai dreptate.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

marius din

Mesaj de marius din »

Felicitari Dan Mitranescu !
Felicitari castigatorilor, suporterilor, fotografilor si echipei Carp Zone !
Va asteptam la toamna la Pitesti la un concurs la fel de frumos, sper, invitat special Mark Hutchinson.

Dane, pentru o comanda de 100 buc. MTX 14 cat se asteapta ?
OVIDIUS CONSTANTA

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

marius din scrie:Felicitari Dan Mitranescu !
Felicitari castigatorilor, suporterilor, fotografilor si echipei Carp Zone !
Va asteptam la toamna la Pitesti la un concurs la fel de frumos, sper, invitat special Mark Hutchinson.

Dane, pentru o comanda de 100 buc. MTX 14 cat se asteapta ?

Depline multumiri si bucatarilor! :mrgreen:
catch&release

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Frumoasa intrecere si petrecere. Felicitari lui Dan M, membrilor CZ si celorlalti implicati in organizare!
Bravo Iohan, Maxx si tuturor participantilor! Abia astept urmatorul concurs.
Am pierdut si asa era normal sa se intample, musculosii sa fie primii. Daca inca ma bucur de locurile pe podium este pentru ca "monstrii" nu s-au trezit toti, deocamdata. In curand, astia pricajiti ca mine nu vor mai avea ce sa caute in primii 10.
Felicitari si lui Gabi Tomulescu pentru locul 4. Carpingul e "acolo", in top.

Traiasca Gogu Pintenogu' ! E tare rau, cred ca e frate cu City :lol: Bine ca n-am mancat mici :D

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Dan Mitranescu scrie: Felicitari Silviu Florescu - cred ca este cel mai bun rezultat al tau . Multumesc pentru ca ai reusit acest lucru cu un MTX14.
Multumesc Dan!
Da, este cel mai bun rezultat al meu "omologat". Daca batea si vantul ca intr-o competitie adevarata de aruncari, cred ca se ajungea la 200m.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

silviu_florescu scrie:
Dan Mitranescu scrie: Felicitari Silviu Florescu - cred ca este cel mai bun rezultat al tau . Multumesc pentru ca ai reusit acest lucru cu un MTX14.
Multumesc Dan!
Da, este cel mai bun rezultat al meu "omologat". Daca batea si vantul ca intr-o competitie adevarata de aruncari, cred ca se ajungea la 200m.
Nici nu visam astfel de rezultate daca ma intrebai inainte de concurs .( Chiar am si discutat asta .)
Sunt 10 pescari care au aruncat peste 170 m !!!
Nu mai pun aruncarea ta si cele doua ale lui Iohan care au intrecut orice asteptare .
Si toate acestea , cum spuneai si tu , in conditiile in care vantul nu a batut.
Tot concursul a fost unul de calitate in cea ce priveste rezultatele . Majoritatea concurentilor au aruncat peste 160m sau pe acolo. Este mai mult decat bine pentru un pescar.

Am ales special o zi fara vant deoarece temperaturile joase din aceasta perioada se resimt mai usor , dar si ca sa stim de unde plecam. Adica sa vedem ce rezultate se obtin cu un fir de 0,25 in conditii de vant sub 1m/s .
La un vant de 6m/s ( destul de tare ... ) , facand un calcul cu legile fizicii , aruncarile tale si ale lui Iohan depasesc 200m !!!
Ultima oară modificat Mar Feb 28, 2012 15:28 de către Dan Mitranescu, modificat de 2 ori în total.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am rugamintea ca cei inscrisi la acest concurs in ziua desfasurarii si care nu au primit toti plumbii inclusi in taxa sa treca pe la mine ca sa ii ia .
Multumesc pentru intelegerea faptului ca nu am putut sa car atatia plumbi dupa mine fara sa stiu cati concurenti vor mai veni ulterior si ce gramaje prefera acestia.

Serboiu Alexandru

Mesaj de Serboiu Alexandru »

Felicitari organizatorilor si castigatorilor! Chiar daca nu am participat am vazut ca a fost un concurs reusit din toate punctele de vedere, asa ca "la mai multe". Si ca o sugestie daca imi permiteti, cred ca ar fi mult mai echilibrat concursul daca ar arunca toti participantii cu acelasi ansamblu lanseta, mulineta pe toata perioada concursului, pentru a nu mai exista avantajul celor cu scule superioare din punct de vedere calitativ. Sa conteze doar stilul de aruncare si, de ce sa nu recunoastem forta fiecaruia. Inca odata felicitari organizatorilor.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Serboiu Alexandru scrie:Felicitari organizatorilor si castigatorilor! Chiar daca nu am participat am vazut ca a fost un concurs reusit din toate punctele de vedere, asa ca "la mai multe". Si ca o sugestie daca imi permiteti, cred ca ar fi mult mai echilibrat concursul daca ar arunca toti participantii cu acelasi ansamblu lanseta, mulineta pe toata perioada concursului, pentru a nu mai exista avantajul celor cu scule superioare din punct de vedere calitativ. Sa conteze doar stilul de aruncare si, de ce sa nu recunoastem forta fiecaruia. Inca odata felicitari organizatorilor.
Frate vrei demo`stratii de forta, iesi pa interval :mrgreen: ! Totul a fost perfect. Chiar si pentru mine care am iesit primul din concurs, dintr-un total de 4 eliminari din cate am inteles. Organizarea a fost ireprosabila si pe "fason". Daca vrei sa stai la masa cu granzii te duci la scoala si inveti cum trebuie procedat, iar apoi dai in cap la lume ca sa te echipezi regulamentar sau asculti pe cei mai cunoscatori si-ti adaptezi tehnica. Ce vrei sa-ti mai spun ca eu am dat prima data 113 m, iar dupa ce l-am ascultat pe Dan am crescut la a doua aruncare cu 25 m? Si totusi! Diferenta pana la aruncarea lui Iohan cu aceeasi marca a fost o diferenta de vreo 45 de metrii. Da` `ai s-o punem d`un skandenberg ca sa nu zici ca n-am forta 8) .
Restul ie folclor. Concursul pentru noi a fost prima iesire din an. Pentru asta multumim :wink: .
Urban culture.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Felicitari organizatorilor precum si tuturor participantilor cu un mare plus pentru Iohan,se pare ca proverbul "Cei din urma vor fi cei dintai" i s-a potrivit de minune lui Iohan :wink: .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”