Merci Codrut, zapada este de vina, ai dreptate.codrut floricel scrie:felicitari castigatorilor!!....bv Maxx, se cunoaste ca-ai dat iarna asta la zapada![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Merci Codrut, zapada este de vina, ai dreptate.codrut floricel scrie:felicitari castigatorilor!!....bv Maxx, se cunoaste ca-ai dat iarna asta la zapada![]()
marius din scrie:Felicitari Dan Mitranescu !
Felicitari castigatorilor, suporterilor, fotografilor si echipei Carp Zone !
Va asteptam la toamna la Pitesti la un concurs la fel de frumos, sper, invitat special Mark Hutchinson.
Dane, pentru o comanda de 100 buc. MTX 14 cat se asteapta ?
Multumesc Dan!Dan Mitranescu scrie: Felicitari Silviu Florescu - cred ca este cel mai bun rezultat al tau . Multumesc pentru ca ai reusit acest lucru cu un MTX14.
Nici nu visam astfel de rezultate daca ma intrebai inainte de concurs .( Chiar am si discutat asta .)silviu_florescu scrie:Multumesc Dan!Dan Mitranescu scrie: Felicitari Silviu Florescu - cred ca este cel mai bun rezultat al tau . Multumesc pentru ca ai reusit acest lucru cu un MTX14.
Da, este cel mai bun rezultat al meu "omologat". Daca batea si vantul ca intr-o competitie adevarata de aruncari, cred ca se ajungea la 200m.
Frate vrei demo`stratii de forta, iesi pa intervalSerboiu Alexandru scrie:Felicitari organizatorilor si castigatorilor! Chiar daca nu am participat am vazut ca a fost un concurs reusit din toate punctele de vedere, asa ca "la mai multe". Si ca o sugestie daca imi permiteti, cred ca ar fi mult mai echilibrat concursul daca ar arunca toti participantii cu acelasi ansamblu lanseta, mulineta pe toata perioada concursului, pentru a nu mai exista avantajul celor cu scule superioare din punct de vedere calitativ. Sa conteze doar stilul de aruncare si, de ce sa nu recunoastem forta fiecaruia. Inca odata felicitari organizatorilor.