Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sustin !maty scrie:Intrucat domnul Vlad Parfene a dat asigurari ca balta suporta 33 de standuri fara nici un fel de problema,sunt de acord cu suplimentarea de locuri pana la acest numar si cred ca este o ideie buna a se premia din suma suplimentar stransa captura pe fiecare sector.
maty scrie:Intrucat domnul Vlad Parfene a dat asigurari ca balta suporta 33 de standuri fara nici un fel de problema,sunt de acord cu suplimentarea de locuri pana la acest numar si cred ca este o ideie buna a se premia din suma suplimentar stransa captura pe fiecare sector.
Te plictisesti?iohann scrie:ulmeanu si cu tite formeaza un cuplu lesbi.
Si eu sunt de acord cu suplimentarea locurilor dar poti spune mai clar ce inseamna premierea capturii pe fiecare sector ? Daca se cumuleaza la clasament , daca se cumuleaza ca si premiu in caz ca este si captura baltii.........Razvan Ulmeanu scrie:In urma discutiilor cu George Tite, am cazul de comun acord ca pentru suplimentarea numarului de locuri este nevoie de acordul participantilor.
Mentionez ca in cazul suplimentarii locurilor, suma obtinuta din cele 3 taxe va fi folosita in totalitate pentru fondul de premiere(se poate premia captura pe fiecare sector).
Asteptam pararile celor implicati in concurs.
In cazul in care decizia anuntata de George Tite a deranjat pe cineva, persoana respectiva se poate retrage primind in totalitate avansul deja achitat.