VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: VAL vs ...

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:@Andrei

un singur exemplu , ca de data asta iti gasesti iarasi momentul sa o iei de la capat , cu APCR -ul si faci talmes - balmes discutia .
La Cupa Cupelor , la Cupa Romaniei , sau mai stiu eu ce concursuri , banii de premii nu s-au impozitat , cf. celor ce de fapt discutam aici . Repet - un singur exemplu evident si cunoscut .
Deci , punct . Tentativa de a separa APCR de alte asociatii , pe acest aspect si numai pe acesta , nu functioneaza .
eu nu vreau sa separ pe nimeni de nimic.
ci doar sa compar - cu actele pe masa - cum a facut APCR-ul competitii dpdv fiscal si cum au facut contestatarii acestei asociatii.
atentie, contestatari si acuzatori EXACT pe aceste motive.

in ceea ce priveste cupa cupelor, este un concurs vechi, desfasurat inainte de ian 2010. adica nu in era cuplului de hoti stanila&vladeanu.
la cupa romaniei nu s-au acordat premii in bani.
The One Team

George Slave

Mesaj de George Slave »

Georgica e buna ideea :wink: , din pacate suma se raporteaza la acelasi eveniment . Noi romanii gasim variante , numai daca constientizam pericolul si ne luam masuri . De fapt asta a fost ideea de baza a discutiei . In acest moment organizatorii de concursuri sunt expusi si mai ales se expun singuri ...[/quote]

@ Val

nu se raporteaza la eveniment...sa-ti spun de ce Daca eu merg la cazino,la ruleta si pun 100 lei pe un numar, si-mi iese nr respectiv castig 3500 lei,plus 100 mea ,deci 3600 lei de obicei in jetoane.
Daca merg cu toate jetoanele la casa sa-mi iau banii platesc impozit,daca merg de 6 ori la casa nu platesc nici un fel de impozit.... :wink:
Acelasi lucru se intampla si la pariurile sportive..faci mai multe bilete cu acelasi eveniment asfel incat castigul sa nu depaseasca 600 lei .
Asta pentru ca suntem pe locul 2 in europa la taxe si impozite .. :oops:
Eu numai pentru masina cu care merg pe strada platesc un impozit de 2100 lei anual ...si te intreb ...DE CE ?
Senior Crap Club

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@georgica

cam amesteci fisele cu pariurile sportive si cu concursurile de pescuit :lol: :lol: Ce golan esti si tu :wink: . Nu e acelasi lucru , dar nu aici e spatiul sa dezvoltam chestia asta . Cit priveste cite impozite dam la stat , sunt de acord cu tine .
Este evident ca exista o mare dezordine in organizarea asta de concursuri iar la ce sume se vehiculeaza , exagerate cred eu , un cadru legal nu ar strica . Cam asta e ideea .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:
problema (ta) e de fapt alta.

"mirciulica", "andreiutzu" sau "maimu" au fost prietenii tai.
(la fel si "valerica", "tataitza", "cocoselu", "rosiorutzu", "costelush" si multi altii.)

treptat, te-ai pishat pe toti.

TU VORBESTI ? :D Nu cred ca esti in masura TU sa vorbesti , sevede cat suferi si cat de singur ai ramas....

in enumerarea ta de mai sus (din care m-a inspirat diminutivul "maimu" :) mai e si toto. pe el te-ai pishat fara sa-ti fie prieten.

Cu majoritatea celor de mai sus am ramas in relatii de amicitie, chiar daca strambele tale si presiunea psihica datorate iernii lungi vor sa dezbine ..... si nu uita ceva f. important. cu unii m-am certat ca sa te acopar pe tine si veninul varsat din lipsa de ocupatie....

si nu ma face pe mine sa incep sa scriu pe ce criterii iti alegi tu "prietenii" sau "acolitii"..... majoritatea de varste fragede.....
vremea cacaturilor si a imbarligaturilor de forum a trecut. sau - mai bine zis - eu am depasit-o.
nu ma (mai) intereseaza cine cu cine a ramas sau cine si pe criterii isi alege prietenii. tineri sau batrani.

pt. ca un an intreg ai lucrat din greu la construirea imaginii mele de hot (la brat cu inculpatul stanila c-tin) vreau doar sa dam cartile pe fata.
si te-am provocat, impreuna cu alti organizatori contestatari, la o confruntare pe documente.
filmata, inregistrata sau masa rotunda.
sa vedem fiecare cum a lucrat, cine, ce si cat a furat.
asta-i tot.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei

vezi ca facut Tibi un convocator ... :lol: Scuze dar nu m-am putut abtine .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Mai este un aspect vis-a-vis de impozitarea premiului. Nu ma pricep la contabilitate, o sa-mi intreb contabila.
Dar pana atunci: particip la un concurs si castig un premiu. Dar pentru a castiga premiul ala eu fac investitii: cumpar consumabile (fire, carlige, plumbi, saculeti solubili, nada... etc) si platesc o taxa. Astea nu se scad din valoarea premiului??? Se intampla ca investitiile pentru un concurs sa nu fie acoperite de premiul primit.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu nu mai pot posta...m-au luat ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:Mai este un aspect vis-a-vis de impozitarea premiului. Nu ma pricep la contabilitate, o sa-mi intreb contabila.
Dar pana atunci: particip la un concurs si castig un premiu. Dar pentru a castiga premiul ala eu fac investitii: cumpar consumabile (fire, carlige, plumbi, saculeti solubili, nada... etc) si platesc o taxa. Astea nu se scad din valoarea premiului??? Se intampla ca investitiile pentru un concurs sa nu fie acoperite de premiul primit.
Dacă participi sau investesti că persoană juridică sau PFA.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pacat ca nu ati ascultat astazi la Radio Guerilla - emisiunea lui Liviu Mihaiu - intre 13.00-14.00 . Facea diferenta intre Statul sunt eu al lui Ludovic al 14-lea si statul suntem noi .... adica noi , noi toti . Sintagma s-a furat sau s-a pierdut ... adica cine , nu tot noi ? Ne da ceva ? Adica cine , nu tot noi ? .... Samd . Interesata emisiune , poate o gasiti prin vreo arhiva la radio .
Mentalitate balcano-mediteraneana la obligatii fiscale , pretentii de tara nordica la cei pusi tot de noi , sa ne cheltuie banii publici .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:Pacat ca nu ati ascultat astazi la Radio Guerilla - emisiunea lui Liviu Mihaiu - intre 13.00-14.00 . Facea diferenta intre Statul sunt eu al lui Ludovic al 14-lea si statul suntem noi .... adica noi , noi toti . Sintagma s-a furat sau s-a pierdut ... adica cine , nu tot noi ? Ne da ceva ? Adica cine , nu tot noi ? .... Samd . Interesata emisiune , poate o gasiti prin vreo arhiva la radio .
Mentalitate balcano-mediteraneana la obligatii fiscale , pretentii de tara nordica la cei pusi tot de noi , sa ne cheltuie banii publici .
Si uite asa se reinventeaza roata.
Bafta Val!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”