CUPA PRIMAVERII EDITIA A 6-A MOARA VLASIEI 2012

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
butelie
Puncte: 0

Re: CUPA PRIMAVERII EDITIA A 6-A MOARA VLASIEI 2012

Mesaj de butelie »

6. RAZVAN NICULESCU perioada 29.03-01.04
Razvan Niculescu

addicted

Mesaj de addicted »

La fel ca si partelerul meu Braileanu Florin sustin data inceperii 29 martie!Nu de alta dar altii mai sunt si pe la alte concursuri,si chiar sa ajungem sa renuntam la niste avansuri platite si chiar pana la urma la niste concursuri din cauza ghetii sau din cauza unor zile care se pot gasi sa se desfasoare toate concursurile nu mi se pare normal....asa ca poate faceti la un fel sa nu se suprapuna cu nimik.....
Androne Radu

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Echipa noastra opteaza pentru 05-08 aprilie.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Intrebare intrebatoare daca acest concurs se va tine in perioada 5-8 Aprilie noi cei din 9 Aprilie ce facem ???
Venim la o balta bubuita 3 zile incontinuu fara nici o zi de pauza ??? S-au aminam si noi concursul???
In perioada 9-12 Aprilie este un alt concurs si normal este sa fie citeva zile pauza intre 2 concursuri
Poate totusi si cu ceva ajutor din partea administratiei , a celui de sus si al lui Vladut veti reusi sa incepeti pe 29 Martie , asa s-ar impaca toata lumea altfel daca se tine pe 5 Aprilie trebuie aminat si cel din 9 Aprilie . Sincer nu as vrea sa fiu in pielea lui Vladut .

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

popescu59 scrie:Intrebare intrebatoare daca acest concurs se va tine in perioada 5-8 Aprilie noi cei din 9 Aprilie ce facem ???
Venim la o balta bubuita 3 zile incontinuu fara nici o zi de pauza ??? S-au aminam si noi concursul???
In perioada 9-12 Aprilie este un alt concurs si normal este sa fie citeva zile pauza intre 2 concursuri
Poate totusi si cu ceva ajutor din partea administratiei , a celui de sus si al lui Vladut veti reusi sa incepeti pe 29 Martie , asa s-ar impaca toata lumea altfel daca se tine pe 5 Aprilie trebuie aminat si cel din 9 Aprilie . Sincer nu as vrea sa fiu in pielea lui Vladut .
Veti pescui direct pe paturile de nada de la concursul anterior si cu siguranta rezultatele vor aprea imediat :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Adica trebuie sa venim si noi in acelasi timp cu voi sa vedem si sa ne facem aceeasi nada altfel va iesi un carcalete.
S-au cel mai simplu sa facem echipe de 6 , fiindca nu cred ca vor fi acelesi nade la cei care ar veni dupa voi stiti si voi ca e imposibil sa pescuiesti pe un pat de nada facut de altcineva .
Voua v-ar conveni sa se tine concursul vostru pe 13 Aprilie ? Imediat dupa noi ? cred ca in nici un caz.
Dar sunt convins ca Vladut a luat in calcul toate varintele si va face in asa fel sa impace si capra si varza.
Mai e o solutie 50 de aerome tun pe malul MV2 3-4 zile si toata balta va fi lacrima.
Spor la treaba si sa fim optimisti.

dani_s

Mesaj de dani_s »

Poz 24 sustinem varianta 29.03-01.04
Daniel Suciu

zuta83

Mesaj de zuta83 »

pozitia 10 sustinem varianta 29.03-01.04

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Adica trebuie sa venim si noi in acelasi timp cu voi sa vedem si sa ne facem aceeasi nada altfel va iesi un carcalete.
S-au cel mai simplu sa facem echipe de 6 , fiindca nu cred ca vor fi acelesi nade la cei care ar veni dupa voi stiti si voi ca e imposibil sa pescuiesti pe un pat de nada facut de altcineva .
Voua v-ar conveni sa se tine concursul vostru pe 13 Aprilie ? Imediat dupa noi ? cred ca in nici un caz.
Dar sunt convins ca Vladut a luat in calcul toate varintele si va face in asa fel sa impace si capra si varza.
Mai e o solutie 50 de aerome tun pe malul MV2 3-4 zile si toata balta va fi lacrima.
Spor la treaba si sa fim optimisti.
Daca erai inscris la primul concurs sigur nu iti mai faceai aceste probleme pentru cel de al 2-lea . :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Eu sustin varianta ...ca-mi este indiferent ... :D
Poate prin Iunie era mai bine , ca prea este frig :D , dar stiu ca nu se poate . Asa ca voi alegeti .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”