arsinel scrie:Subtire rau,nimic nou sub soare .Era inghesuiala la Magic Bait ,Senzor (sunt si bune si au avut si oferte frumoase) la Claumar si Quest B in rest cum este de 3 ani .
Doar la Senzor era balamuc, erau 7-8 la vanzare si 20-30 de clienti ! In rest se vede ca nu este Energofish, saracie mare , multa lume putini cumparatori. Claumar, Gipo si Mim Team mai aveau oameni multi in stand, dar nu ca la Senzor. Si fripturile s mici de afara de mare exceptie chiar daca scumpicele.
Eu cred ca este un targ reusit, marfa multa pentru toate buzunarele. Pe la 14 lume multa cam pe la majoritatea standurilor (intr-adevar la Senzor era coada la casa ! felicitari..) preturi bune si destule promotii. Merita vizitat.
bai nene baaaaaaiiiiii !!!!!n-am vazut un discount,o reducere nimic!..in afara de ceva nada...NIMIC !nu o sa inteleg niciodata ce e in capul lor,cum vor ei sa castige clienti,cum vor sa vanda marfa???...ne miram de ce nu apar lucruri noi ,de ce nu intra la promotie alea vechi,etc....cum draqu stiu unii sa faca comert si altii habar nu au cu ce se mananca....doar de dragul de a se strange toti laolalta ????...sincer,cred ca majoritatea nu dau doi bani pe tot evenimentul asta si au un deja vu ca de fiecare data...si vorbesc de marfa,pardon,deja azi auzeam "aaa,pai nu mai avem atatea bucati,nici aici,nici la magazin,nici in depozit"....pai ce sa aibe ba nene daca nu investesc in nimic de calitate...,n-am vazut un ranger,un solar,un sky...nici macar un infinity...vorba unui coleg de forum...ce sa dea bani pe daiwa japan...baracude,k-karp si toate ciurucurile....astea-s bune...vai,vai,vai...si ne miram ca nu se face c&r...pai de unde bai nene?!...asa comercianti,asa clienti...brava!
era sa uit,ma duc sa ii mai dau lu' Diaconescu doua flecme pe tv...si daca se strica,imi iau altul...ca la astea sunt reduceri si de ziua mamei:)))))))
sa moara Franta,se vand televizoare mai multe decat undite !!!
exclusiv scrie:bai nene baaaaaaiiiiii !!!!!n-am vazut un discount,o reducere nimic!..in afara de ceva nada...NIMIC !nu o sa inteleg niciodata ce e in capul lor,cum vor ei sa castige clienti,cum vor sa vanda marfa???...ne miram de ce nu apar lucruri noi ,de ce nu intra la promotie alea vechi,etc....cum draqu stiu unii sa faca comert si altii habar nu au cu ce se mananca....doar de dragul de a se strange toti laolalta ????...sincer,cred ca majoritatea nu dau doi bani pe tot evenimentul asta si au un deja vu ca de fiecare data...si vorbesc de marfa,pardon,deja azi auzeam "aaa,pai nu mai avem atatea bucati,nici aici,nici la magazin,nici in depozit"....pai ce sa aibe ba nene daca nu investesc in nimic de calitate...,n-am vazut un ranger,un solar,un sky...nici macar un infinity...vorba unui coleg de forum...ce sa dea bani pe daiwa japan...baracude,k-karp si toate ciurucurile....astea-s bune...vai,vai,vai...si ne miram ca nu se face c&r...pai de unde bai nene?!...asa comercianti,asa clienti...brava!
era sa uit,ma duc sa ii mai dau lu' Diaconescu doua flecme pe tv...si daca se strica,imi iau altul...ca la astea sunt reduceri si de ziua mamei:)))))))
sa moara Franta,se vand televizoare mai multe decat undite !!!
zfcristian scrie:Inghesuiala, oferte la nada ca de obicei , pe la unii producatori batea vantul iar pe la altii buluc !
Una peste alta NEIMPRESIONANT !!!
Asa e. Dar multa lume totusi, conteaza enorm si promovarea facuta. Slaba oferta si la nada, doar Senzor Planet la preturi bune(poate de aceea si "bulucul" ), in rest standuri frumos amenajate si aranjate...dar goale ! Am vazut aseara si ceva oferte pe la Claumar si Gipo Pescar, de vizitat si standul Haldorado (unguri) dar si Mim Team. Neimpresinant dar merita vizitat si facute provizii de nada, in 2 saptamani incepe sezonul !
Prima zi de targ, primii vizitatori, primele produse vandute. Multe. Asta si pentru ca se gasesc de toate. Chiar daca in corturi a fost un pic cam frig la primele ore ale diminetii, pescarii au dat buzna printre standuri. La fel am facut si noi si iata cateva din produsele care ne-au atras atentia.