15-18 MARTIE Targ AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
SONEL

Re: 15-18 MARTIE Targ AVP

Mesaj de SONEL »

arsinel scrie:Subtire rau,nimic nou sub soare .Era inghesuiala la Magic Bait ,Senzor (sunt si bune si au avut si oferte frumoase) la Claumar si Quest B in rest cum este de 3 ani .
Doar la Senzor era balamuc, erau 7-8 la vanzare si 20-30 de clienti ! In rest se vede ca nu este Energofish, saracie mare , multa lume putini cumparatori. Claumar, Gipo si Mim Team mai aveau oameni multi in stand, dar nu ca la Senzor. Si fripturile s mici de afara de mare exceptie chiar daca scumpicele.

tibi nicolae
Puncte: 0

Mesaj de tibi nicolae »

Eu cred ca este un targ reusit, marfa multa pentru toate buzunarele. Pe la 14 lume multa cam pe la majoritatea standurilor (intr-adevar la Senzor era coada la casa ! felicitari..) preturi bune si destule promotii. Merita vizitat.
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Ne vedem sambata la targ Vladut,dupa targ trec sa vad si noua locatie.Spor la treaba!!

Vladut Mateianu scrie:Claudiu, noi am platit 1000 euro ptr un stand de 12 mp ! Foarte scump, dar asta este.....

@madalin

Multumim. te asteptam sa vezi si noul sediu Senzor de pe strada Economu Cezarescu, nr 43 (langa Pui de Urs, Shorley) :wink:

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

bai nene baaaaaaiiiiii !!!!!n-am vazut un discount,o reducere nimic!..in afara de ceva nada...NIMIC !nu o sa inteleg niciodata ce e in capul lor,cum vor ei sa castige clienti,cum vor sa vanda marfa???...ne miram de ce nu apar lucruri noi ,de ce nu intra la promotie alea vechi,etc....cum draqu stiu unii sa faca comert si altii habar nu au cu ce se mananca....doar de dragul de a se strange toti laolalta ????...sincer,cred ca majoritatea nu dau doi bani pe tot evenimentul asta si au un deja vu ca de fiecare data...si vorbesc de marfa,pardon,deja azi auzeam "aaa,pai nu mai avem atatea bucati,nici aici,nici la magazin,nici in depozit"....pai ce sa aibe ba nene daca nu investesc in nimic de calitate...,n-am vazut un ranger,un solar,un sky...nici macar un infinity...vorba unui coleg de forum...ce sa dea bani pe daiwa japan...baracude,k-karp si toate ciurucurile....astea-s bune...vai,vai,vai...si ne miram ca nu se face c&r...pai de unde bai nene?!...asa comercianti,asa clienti...brava!

era sa uit,ma duc sa ii mai dau lu' Diaconescu doua flecme pe tv...si daca se strica,imi iau altul...ca la astea sunt reduceri si de ziua mamei:)))))))

sa moara Franta,se vand televizoare mai multe decat undite !!!

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

exclusiv scrie:bai nene baaaaaaiiiiii !!!!!n-am vazut un discount,o reducere nimic!..in afara de ceva nada...NIMIC !nu o sa inteleg niciodata ce e in capul lor,cum vor ei sa castige clienti,cum vor sa vanda marfa???...ne miram de ce nu apar lucruri noi ,de ce nu intra la promotie alea vechi,etc....cum draqu stiu unii sa faca comert si altii habar nu au cu ce se mananca....doar de dragul de a se strange toti laolalta ????...sincer,cred ca majoritatea nu dau doi bani pe tot evenimentul asta si au un deja vu ca de fiecare data...si vorbesc de marfa,pardon,deja azi auzeam "aaa,pai nu mai avem atatea bucati,nici aici,nici la magazin,nici in depozit"....pai ce sa aibe ba nene daca nu investesc in nimic de calitate...,n-am vazut un ranger,un solar,un sky...nici macar un infinity...vorba unui coleg de forum...ce sa dea bani pe daiwa japan...baracude,k-karp si toate ciurucurile....astea-s bune...vai,vai,vai...si ne miram ca nu se face c&r...pai de unde bai nene?!...asa comercianti,asa clienti...brava!

era sa uit,ma duc sa ii mai dau lu' Diaconescu doua flecme pe tv...si daca se strica,imi iau altul...ca la astea sunt reduceri si de ziua mamei:)))))))

sa moara Franta,se vand televizoare mai multe decat undite !!!

citeste aici:

Targul AVP profit sau pierdere

si pe urma vezi poze aici

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

Multumim tuturor clientilor nostri si va asteptam si in zilele urmatoarele la Targul Aventuri din Piata Constitutiei.

NU UITATI DE TOMBOLA SENZOR - Duminica - ora 14:00

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Multumim stefan m pentru fotografii.

pycostef

Mesaj de pycostef »

In concluzie: ori ai ceva de luat de la senzor, magic bait, claumar sau mim team si atunci te duci, daca nu, stai acasa si economisesti 10 lei :lol: :lol: :lol:
<*)))))><{
Ene Stefan

SONEL

Mesaj de SONEL »

Corect cu un mare plus pentru Senzor si pentru produsele lor.

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

zfcristian scrie:Inghesuiala, oferte la nada ca de obicei , pe la unii producatori batea vantul iar pe la altii buluc !
Una peste alta NEIMPRESIONANT !!! :mrgreen:
Asa e. Dar multa lume totusi, conteaza enorm si promovarea facuta. Slaba oferta si la nada, doar Senzor Planet la preturi bune(poate de aceea si "bulucul" :D ), in rest standuri frumos amenajate si aranjate...dar goale ! Am vazut aseara si ceva oferte pe la Claumar si Gipo Pescar, de vizitat si standul Haldorado (unguri) dar si Mim Team. Neimpresinant dar merita vizitat si facute provizii de nada, in 2 saptamani incepe sezonul !

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Imagine

Prima zi de targ, primii vizitatori, primele produse vandute. Multe. Asta si pentru ca se gasesc de toate. Chiar daca in corturi a fost un pic cam frig la primele ore ale diminetii, pescarii au dat buzna printre standuri. La fel am facut si noi si iata cateva din produsele care ne-au atras atentia.

Reporter prin targ – prima zi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”