Uploaded with ImageShack.us
Lansez o provocare pentru producatorii si importatorii de nade si momeli din Romania.
O confruntare a nadelor, pe care am s-o botez oficial BAIT WARS (in curand si afisul, care va cuprinde siglele participantilor)
Va propun un concurs inedit, pe o balta 100% salbatica din complexul Ultima Frontiera de la Periprava. Probabil cel mai bun loc de test din Romania, o incinta foarte bine populata cu crap si amur, pe care vom putea vedea impreuna raspunsul pestilor la nade si momeli.
La acest concurs sunt disponibile 15 locuri. Producatorii si importatorii isi pot inscrie – sub titulatura oficiala - echipele de field-test-eri.
Perioada evenimentului 5 – 10 iunie 2012
Perioada concurs 6 – 9 iunie (72 ore)
Program
Marti 5 iunie 2012 intalnirea echipelor in Tulcea. Transport rapid Tulcea – Periprava. Sosire complex Ultima Frontiera. Cazare hotel. Vizitare incinte, banchet de deschidere.
Miercuri 6 iunie – sambata 9 iunie – CONCURS
Sambata 9 iunie – cazare hotel. Festivitate de premiere, banchet final.
Duminica 10 iunie – transport rapid Periprava – Tulcea.
Concursul este unul 100% sportiv si FAIR PLAY. Se vor acorda cupe si diplome, iar costurile evenimentului sunt calculate si impartite la numarul de echipe participante. (550 euro/echipa de 2 pescari)
Pe lacul pe care se va desfasura concursul s-a pescuit foarte putin la crap (mai mult la stiuca), iar in regim de concurs niciodata. Cantitatea de crap si amur din lac este foarte mare si nu lipsesc exemplarele serioase (over 20 kg), care au fost aduse din Dunare – de-a lungul vremii – de catre adiministratorul complexului Ultima Frontiera, Silvayn Remeter.
Informatii privind conditiile de cazare (de exceptie, zic eu) si complexul de la Periprava, situat la granita Romaniei cu Ucraina, intr-o salbaticie absoluta, gasiti pe site-ul http://hotelultimafrontiera.com/
PS Impreuna cu Sorin Rudeanu (echipa PVTV) am pescuit in decembrie anul trecut la crap pe lacul pe care se va desfasura concursul. De dimineata pana seara. La boilies. Am toate motivele sa cred ca evenimentul din iunie o sa fie unul memorabil din punct de vedere al pestelui care se va prinde…