partida 24h primavara

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

martinik
Puncte: 0

partida 24h primavara

Mesaj de martinik »

Stimabililor, va salut !!!
am de gand sa merg la plantat pe o balta semisalbatica pentru 24h in weekend si am o dilema in ce priveste nada. din start va anunt ca doar porumbul da roade. pe langa cel cu care plantez ma gandeam sa fac niste bulgari sa las pe fiecare lanseta cate 2-3. problema este ca pentru bulgarasi am urmatoarele chestii si nu stiu daca sunt bune : mix miere, ttx, spartura porumb, pelete csl de 5 si pelete capsuna tot de 5mm. pe langa astea as mai adauga si niste csl lichid si betaina.
a, porumbul il fierb si mai adaug la el niste aditiv de capsuna.

as dori daca se poate sa-mi spuna cineva mai avansat daca procedez corect sau trebuie sa mai adaug ceva.
multumesc!

robyvan
pescar de competitie

Re: partida 24h primavara

Mesaj de robyvan »

mai adauga niste alune tigrate pe firul de par, sau niste plastice foarte aproape de momitor.....
slowly we rot- by Obituary

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca acea balta este strict pe porumb nu ai ce face acele mixuri, ttxuri etc.Nu ai spus ce peste are acea balta , daca vrei capturi plantezi doar cu porumb daca vrei sa prinzi caras si ciortan de 1 kg dai si cu ce ai scris tu .La timpul asta merge ceva dulce acum ce prefera si pestele, trebuie incercat pe 2-3 arome si vezi ce da roade .Si nu vad de ce nu mergi prin magazine de pescuit unde vei gasi porumb destul preparat cu diferite arome.

martinik

Mesaj de martinik »

roby nu dau cu momitor, plantez cu plumb. ideea este ca pe langa porumbul cu care plantez daca are efect sa-i arunc cate 2-3 bulgarasi sau ii fac degeaba..., pe plastice desigur.
multumesc!

martinik

Mesaj de martinik »

popescu59 scrie:Daca acea balta este strict pe porumb nu ai ce face acele mixuri, ttxuri etc.Nu ai spus ce peste are acea balta , daca vrei capturi plantezi doar cu porumb daca vrei sa prinzi caras si ciortan de 1 kg dai si cu ce ai scris tu .La timpul asta merge ceva dulce acum ce prefera si pestele, trebuie incercat pe 2-3 arome si vezi ce da roade .Si nu vad de ce nu mergi prin magazine de pescuit unde vei gasi porumb destul preparat cu diferite arome.
pentru mine un ciortan la 3-4 kg este o captura cu care merita sa ma pozez.
as merge prin magazine dar ceva ma trage afara cand vreau sa intru ( e vantu care-mi umfla buzunarele :lol: ), asa ca ma multumesc cu ce am.
multumesc!

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

martinik scrie:roby nu dau cu momitor, plantez cu plumb. ideea este ca pe langa porumbul cu care plantez daca are efect sa-i arunc cate 2-3 bulgarasi sau ii fac degeaba..., pe plastice desigur.
multumesc!
poti folosi si bulgarasi......da pune si o aluna pe firul de par.....
incearca si o bila solubila, ce daca balta e invatata numa cu porumb????.....pune un SPD, sau un Planet Impact......io asa as face....

roni

Mesaj de roni »

Alunele preparate sau uscate? Ne recomanzi vreo firma?
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Roby - Omu a spus ca bate vintu prin buzunare tu il trimiti cu marfa ca pentru Tincabesti ?
Daca ai drumu prin Alexandria eu iti dau o galetusa din butoiul meu cu porumb pregatit de 2 ani.
Am desfacut capacul zilele astea si au plecat vecini de acasa.
Saptamina viitoare daca se mai incalzeste le testez si eu , inca este foarte frig .

martinik

Mesaj de martinik »

am niste 1016 si cateva turbo jet-uri solubile pe care am sa le folosesc in cazul asta.

a, porumbul dupa ce-l fierb ii mai bag aditiv de capsuna, de afine si csl. sper caa e bine ce fac :)

la alune tigrate nu ma bag pt ca nu am folosit niciodata si nici nu stiu de unde sa la iau.
probabil am sa dau un search pe net si sa merg si pe mana ta

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

popescu59 scrie:Roby - Omu a spus ca bate vintu prin buzunare tu il trimiti cu marfa ca pentru Tincabesti ?
Daca ai drumu prin Alexandria eu iti dau o galetusa din butoiul meu cu porumb pregatit de 2 ani.
Am desfacut capacul zilele astea si au plecat vecini de acasa.
Saptamina viitoare daca se mai incalzeste le testez si eu , inca este foarte frig .
bine, daca 8 lei o cutie de solubile SPD e o avere, da-i tu un butoi de porumb...... :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”