Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pentru mine un ciortan la 3-4 kg este o captura cu care merita sa ma pozez.popescu59 scrie:Daca acea balta este strict pe porumb nu ai ce face acele mixuri, ttxuri etc.Nu ai spus ce peste are acea balta , daca vrei capturi plantezi doar cu porumb daca vrei sa prinzi caras si ciortan de 1 kg dai si cu ce ai scris tu .La timpul asta merge ceva dulce acum ce prefera si pestele, trebuie incercat pe 2-3 arome si vezi ce da roade .Si nu vad de ce nu mergi prin magazine de pescuit unde vei gasi porumb destul preparat cu diferite arome.
poti folosi si bulgarasi......da pune si o aluna pe firul de par.....martinik scrie:roby nu dau cu momitor, plantez cu plumb. ideea este ca pe langa porumbul cu care plantez daca are efect sa-i arunc cate 2-3 bulgarasi sau ii fac degeaba..., pe plastice desigur.
multumesc!
bine, daca 8 lei o cutie de solubile SPD e o avere, da-i tu un butoi de porumb......popescu59 scrie:Roby - Omu a spus ca bate vintu prin buzunare tu il trimiti cu marfa ca pentru Tincabesti ?
Daca ai drumu prin Alexandria eu iti dau o galetusa din butoiul meu cu porumb pregatit de 2 ani.
Am desfacut capacul zilele astea si au plecat vecini de acasa.
Saptamina viitoare daca se mai incalzeste le testez si eu , inca este foarte frig .