petcuvicto scrie:
O bila neagra pentru paznicul care nu a vrut sa-mi cantareasca cteno(sigur a fost un over10) si mai multe bile albe pentru vecinii din stanga si mai ales din dreapta locului meu de pescuit ,care desi nu au prins peste m-au ajutat foarte mult.
[/b]
Dar de ce sa iti cantareasca paznicul pestele ???
Probabil ca ar fi vrut sa stie daca si-a depasit recordul personal !!!!!
petcuvicto scrie: "delledy"
Subiectul mesajului: Re: COMENTARII PARTIDE DE PESCUIT PE MOARA VLASIEI 2
Pe 06.05.2012 am avut o partida de pescuit deosebit de productiva si anume:21 pesti prinsi din 30 de prazentari.In primele ore ale diminetii ritmul trasaturilor a fost infernal, am avut driluri duble sau chiar triple !!! (le multumesc vecinilor de stand pentru ajutor).Pestii au fost prinsi la pop-up-uri de ananas 10 si 12 mm in combinatie cu groundbait de la aceeasi firma:SBS.Am pescuit numai aproape de malul opus linga stuf la cca. 130 metri .In miezul zilei am fost lasat in pace cam 2 ore , apoi a inceput din nou recitalul.La ora 15 am plecat epuizat dar fericit dupa o asa partida.
O bila neagra pentru paznicul care nu a vrut sa-mi cantareasca cteno(sigur a fost un over10) si mai multe bile albe pentru vecinii din stanga si mai ales din dreapta locului meu de pescuit ,care desi nu au prins peste m-au ajutat foarte mult.
De ce le place unora sa exagereze? Se cred mai "pescari" ? 8,5kg, cteno de peste 10kg....niciun peste nu a trecut de 5-6kg.
"edy"
Scris: 24 Mai 2012, 17:14
Prima partida pe moara 20-05-2012 cu 23 prezentari si 19 pusi pe saltea.Momeli folosite:1016 ,turbojet.planet vb,solubile si tari.Am pescuit pe standul 31.O balta de nota 10 am sa mai revin pt o partida de 24h.felicitari dl Petcu
petcuvicto scrie: "delledy"
Pe 06.05.2012 am avut o partida de pescuit deosebit de productiva si anume:21 pesti prinsi din 30 de prazentari.In primele ore ale diminetii ritmul trasaturilor a fost infernal, am avut driluri duble sau chiar triple !!! (le multumesc vecinilor de stand pentru ajutor).Pestii au fost prinsi la pop-up-uri de ananas 10 si 12 mm in combinatie cu groundbait de la aceeasi firma:SBS.Am pescuit numai aproape de malul opus linga stuf la cca. 130 metri .In miezul zilei am fost lasat in pace cam 2 ore , apoi a inceput din nou recitalul.La ora 15 am plecat epuizat dar fericit dupa o asa partida.
De ce le place unora sa exagereze? Se cred mai "pescari" ? 8,5kg, cteno de peste 10kg....niciun peste nu a trecut de 5-6kg.
Aia nici cu saltea cu tot nu cantaresc cat sustine pescarul nostru suparat ca nu i s-au cantarit pestii de catre paznic.
cristian marcel
Scris: 02 Iun 2012, 12:21
"am facut o partida frumoasa pe data 31 05 cu multe trasaturi chiar si triple simultan(multumesc vecinilor de stand)
standul 1 l-am gasit liber de altfel si preferatul meu si am pescuit plantat cu bile senzor si plastice enterprize
pestii au venit dupa ora 11 si au inceput cu vedeta partidei un crap de 14 kg
31052012067.jpg (799.61 KiB) Vizualizat de 516 ori
Am fost marti 5 iunie, ca de obicei, pe Moara. In compania prietenului meu, si ne-am postat pe primele 2 locuri. Ceea ce ne-a frapat, e ca, nu era nimeni la pescuit, desi am ajuns in jurul orei 8:00.
Zis si facut, la 8:30 aveam si eu si prietenul meu toate cele 4 lansete la treaba pe rod-pod.
Tot malul fierbea. Un fenomen, pe care personal, nu l-am prins pe Moara. Crapul in bataie!!!
Am stat pana la pranz fara nici o prezenta. Deja incepusem sa bagam iesirea la capitolul "iesire la iarba verde". Pe la ora 13 a inceput, nu ca in urma cu o saptamana (29 de buc prinsi si 36 de prezente) dar am luat. Pana la plecare eu 8 buc si prietenul meu 5. A ramas sa revenim saptamana viitoare tot marti. Am ramas cu impresia ca indiferent de conditii, Moara nu se dezminte, de aceea o si indragesc. Ziua aceea de marti pe care o fac in fiecare saptamana imi incarca bateriile pt toata saptamana. Felicitari dl Victor Petcu pt ca stiu cate eforturi faceti s-o tineti acolo number1!
CARBIT TEAM
(Încearcă să faci tot ce poți, în rest lasă-te în voia sorții!)
Dupa o absenta de 2 ani am revenit cu mare placere la o partida de 24 h, C& R,pe balta unde m-am autoformat pescar de crap.
Am venit sa ma relaxez si sa ma simt bine,practic am pescuit aprox. 9 ore,din 07.06 ora 20 pana in 08.06 ora 5 cand m-am culcat.
Am pescuit la standul 4 si am avut 14 prezentari intre 5,5 si 11 kg. Dorind ceva si mai mare ( nu a fost cazul, acum) cand m-am culcat le-am pus pe bila de 24,2 bile de 14,snowman.M-am sculat pe la 10 si am inceput sa-l ajut la minciog pe vecinul din stanga mea,care dupa ce si-a oprit bucata regulamentara (aprox 4,5 kg.) a dat in continuare C & R si i-am scos 2 salonte de 7 si 9 kg si 2 romanesti de 7 si 10 kg.( martor seful de tura). Nu am mai avut trasaturi pana la ora 14 cand am inceput sa strang. De curiozitate ( desi stiam ce se intampla ) am pus la plecare o lanseta cu porumb si una cu plastice si mi-au intrat 2 ciortani la 3-4 kg.imediat ce am aruncat.
Luand in considerare toti factorii care pot contribui la un pescuit reusit, MV2 ramane prima in top,parerea mea.
Voi reveni cu placere,sincere felicitari Domnule Petcu, pentru ce ati realizat,imbunatatit si mentineti !
Atasez si cateva poze,cu scuzele de rigoare pentru calitate,dar este destul de anevoios sa-ti faci singur poze noaptea.