JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

florian scrie:
gabi scrie:
florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.
Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.
nu am contestat valoarea Carping......dar pe grila care ati avut-o si cei de la CarpZone,Baricada sau Energy ar fi putut sa obtina acelas rezultat.
Daca alt lot facea 1-1-1 mai participa Carping la etapele urmatoare?
foarte corect puteau face 1-1-1. sau, 2 loturi chiar vor avea ocazia pentru ca vor avea aceasta grila.

Da, participa.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

florian

Mesaj de florian »

oliviu orhei scrie:COMUNICAT:

MIERCURI 20.06.2012,ORA 10 ,SEDINTA CU TOTI REPREZENTANTII CLUBURILOR PARTICIPANTE (participa un singur reprezentant de club sau AVPS) LA SEDIUL AGVPS .

Presedinte Subcomisie de pescuit sportiv la CRAP - AGVPS
Oliviu Orhei
e groasa!

florian

Mesaj de florian »

gabi scrie:
foarte corect puteau face 1-1-1. sau, 2 loturi chiar vor avea ocazia pentru ca vor avea aceasta grila.

Da, participa.
[/quote]

din postura actuala,raspunsul nu putea fi decat da.daca Carping avea 14 puncte, eu zic ca nu!
oricum felicitari pentru munca depusa si pentru rezultatul obtinut, dar putea fi mai frumos!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Radu Badica , AV

acum va aduceti aminte ce va spuneam ...mai acum 2 luni !?

Am fost banat pe Baricada pentru ca indraznit sa spun ceva de fratii Rudeanu ... Acum sariti toti pe ei ... cum dracu se intelege chestia asta ????
Sincer nu aveau nevoie de nimic la ce lot au ... pacat pentru ca asa cum stau lucrurile acum sigur o sa iasa CN ( unii chiar merita - nu sunt la prima abatere :lol: si ii salut si FELICIT pe cei care mi-au fost colegi anul trecut , niste pescari exponentiali !! ) dar o sa fie cu vorbe inca din prima mansa .
Dar in teoria coincidentelor manageriale eu nu mai cred de mult ... uitati-va la ala care a castigat premiul la PRO TV , cum te face din imagine si sunet .... si mai ginditi-va daca ati fost pregatiti la acest razboi , asa cum au fost altii .

Ce ma distreaza grozav este ca va este dor de Vladeanu ... :lol: Mai bine mai tirziu decit niciodata !!!

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

MIERCURI 20.06.2012,ORA 10 ,SEDINTA CU TOTI REPREZENTANTII CLUBURILOR PARTICIPANTE (participa un singur reprezentant de club sau AVPS) LA SEDIUL AGVPS .

Oliviu Orhei

Accesul presei este permis?

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Nea Victore dar ce vrei sa demonstrezi...da ma bag. dar nu asa gumenteaza esecurile proprii prin a spune...ce noroc au avut aia.
sincer ... imi omor sanatatea pe balta pentru ce...sa se pise Mateianu sau altii printre care si dumneata pe munca mea...
nu direct... dar voalat.
daca aveti ceva cu Rudeanu dati-l in judecata sa mierliti-l...nu e frati-miu si nici mama.
dar ca sa strigati ca am castigat prin furt sau ce dracu mai aveti prin cap...nu e "igienic".

mai tineti minte 2010.... am aratat cum si-au creat avantaje cei de la Planet ocolind usor regulamentul...s-a rezolvat o p...a durut in ghete pe toata lumea in frunte cu Mateianu.
acu ca a castigat Carping o mansa... si cum... categoric v-au apucat fibrilatiile...
stiti care e treaba...vreti cu orice pret sa ajungeti la Mondiale... unii dintre voi.duceti-va tata. eu am fost de 2 ori...piticu cu Gogu de mai multe ori...o sa beliti un mare miel daca credeti ca asa o sa strigati si acolo ... a fost grila lor prea buna.
da ma a fost buna...dar Paraschiv e un frant care a castigat Cupa Rig doar datorita locului ...nu?
Mitranescu alt frant care a castigat sectorul la cateva kg in fata celor de la Energy tot doar datorita locului...?
da de ce nu acceptati ca mai sunt si alti pescari buni ca Baboieru si Cristi Vitan...de exemplu , sau Sorin cu Gogu, sau eu cu Ciprian...asta e imposibil de acceptat...??????
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vine si randul meu....
Am foat prezent la cele intamplate la Corbu in calitate de manager al lotului Green Lake.
Am ramas profund dezamagit de ce s-a intamplat acolo. Nici nu am cuvinte.
Hai sa o luam pe rand:
1. Miercuri seara a avut loc sedinta capitanilor la care am fost prezent...in tmp ce discutam sistemul de punctare Dan Mitranescu a venit cu o propunere de schimbare, mult mai corecta si mai echilibrata si anume...sistemul de punctare Cips-Fips. Bineinteles ca a avut multi adepti si s-a ajuns la vot...si aici incepe nebunia....s-a votat 9 la 9 iar atunci Dl. Cristocea - patronul baltii/organizator/concurent :!: a zis ca el ia decizia (in ce calitate eu nu stiu!) ca sistemul de schimbare sa nu se schimbe...si cel mai amuzant...a afirmat urmatoarele: "Si daca se vota ca voi tot ca mine faceam, nu am vrut sa va influentez dar sistemul de punctare oricum nu se schimba pt. ca eu facusem deja grilele" Super...pai daca votul nostru nu a contata noi ce mai cautam acolo?
2. Vad ca toti laudati organizarea...in cursul zilei de joi era sa fiu calcat cu masina de 2 (doua) ori de catre paznicii baltii care mergeau pe balta, pe pista de concurs cu 80km/h. In plus atat noaptea cat si ziua am vazutr zeci de masini diferite ale organizatorului care circulau pe balta fara nici cea mai mica problema. Nu stiai ce si cum....un ATV care gonea si punea niste frane demne de un concurs de extreme driving iti arunca pietre in cap si iti putea sparge oricand geamul la masina!
3. Grilele au fost un dezastru total...am fost mintiti ca au foat facute de un soft primit de la FIPS...sa le fie rusine celor care ne-au mintit...azi am aflat ca au fost facute de un om si nicidecum de un calculator...un om care nu are nicio treaba cu pescuitul, care nu stie valoarea locurilor...se poate vedea si din grile acest lucru...cum poti pune un capat de stand/balta (C18) cu un stand pana in cap de stand (B17) si cu un loc care a castigat sectorul detasat la un concurs precedent(A7)? Sa va mai spun una...a gresit atat de rau incat anumite loturi au avut echipe vecine din acelasi club in mai multe sectoare (lucru interzis de CIPS_FIPS). Felicitari matematicienilor care nu se puteau gresi...nu Cristi (organizator/concurent)?
4. Am cerut sa vedem grilele miercuri seara, lucru normal in anii precedenti...nu le-am primit, ne-au asigurat ca le vom vedea a doua zi, nu le-am vazut nici atunci, ne-am trezit cu grilele in bol. RUSINE!

Sustin cele spuse de Vladut si cer celor de la AGVPS sa se mai gandeasca odata la ce decizie vor lua...e greu sa mai te prezinti la o a2a etapa in conditiile descrise mai sus!
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cei de la Carping, ii felicit pt. rezultat...iar ceea ce contest eu aici este sistemul, sistem prin care practic am fost MINTITI, PACALITI, SAU CUM VRETI VOI SA-I ZICETI IN ULTIMUL HAL.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

tibi_m scrie:

Oliviu Orhei

Doar in pauza de masa Tibi :lol: :lol: :lol:

Pai daca primesc doar un singur membru din fiecare club....asta nu este iar magarie?
Normal este sa vina cate doi membrii pentru a se consulta intre ei.
BAI BAGABONTILOR,BAI MARADONISTILOR,EVAZIONISTILOR,MALAGAMBISTILOR....NU MAI TRAGETI PE MACIUCA MUNCA SI BANII LA OAMENI.
DAR DEGEABA STRIGAM SI INJURAM, TOTUL ESTE IN ZADAR :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Revin si cu citeva postari mai vechi ...de vreo 2 luni ..

Catre Vladut Mateianu

Si Vladeanu era la fel de medaliat si asta nu a impiedicat pe nimeni sa il critice . Iar daca tu te dai garantul moralitatii .... si organizator al acestui CN ..mai bine stam acasa . Cred ca asta e o problema . Mai exact , trebuie ca in prima faza sa se spuna :

1. cine organizeaza si cine face parte din aceste structuri
2. organizatorii au si loturi inscrise ?

Nu cred ca sunt indezarabile aceste bivalente competente ( ca sa traduc - nu e o problema , cine face standul sa si pescuiasca in el ) , dar sa se stie si sa se asume PUBLIC , nu la modul sugestie .
Anii trecuti s-au scris pagini de Forum fata de aceste "incompatibiltati" si unii dintre cei care acum sunt in ambele posturi erau foarte vocali . Trebuie o explicatie , la aceasta mutatie de gandire .
Adica ce am schimbat ? APCR cu RIG Service ? Daca asta e raspunsul eu spun - NU multumesc frumos .

Raspunsul lui Vladut

Val, daca nu sti, organizatorul principal este Agvps, cu sprijinul membrilor sai : Avps Soimul, Liga de Crap si Club Carping.Si bineinteles cu sprijinul Rig Service, care pune gratuit balta la dispozitie si contribuie cu tot ce este posibil la sprijinirea acestei competitii.
Eu consider ca este o balta care ofera sanse egale tuturor echipelor, deci nu cred ca vor fi echipe avantajate.
Si poate participa orice club doreste, dar de castigat va castiga cel mai bun.

Val scrie:Radule cu toata stima pentru tine si pentru baieti , am primit vestea ce asteptam . Este clar ... nu dezvolt nici aici si nici in particular , nu mai raspund ...
Imi vad de batrinetile mele .Pacat de lumea asta care se tot implica . S-a schimbat veveritza cu tigrul ..... :twisted:
Cu asta am pus punct si aici si oriunde ....
Pescuitul crapului din Romania este un fenomen dedicat AGVPS in clipa de fata .
DPMDV - lasati echipele AGVPS sa se concureze intre ele - oricum una din ele castiga .
Punct .
Imi cer scuze tuturor , pe care la un momemt dat i-am ajutat sau alta data i-am necajit ... asa e viata . Dar ce este acum , nu e viata ...e bou la jug !
Pentru ce ?
Val scrie:@Andrei

iti faci mai mult rau intrind pe aceste subiecte . Toti presupun ca au facut o mare smecherie ... au schimbat APCR-ul , cu un maneger de EXCEPTIE - Vladeanu ! , cu alta forma de organizare , propusa de 2 frati .
Ce le spun eu astazi 18.02.2012 , pentru ca acum am informatia completa , se stie cine va castiga CN - o echipa AGVPS - oricare , dar obligatoriu din sistem !!!
Pot scrie si o teza pe subiectul asta , din pacate nu am cui o prezint ....
Trece ...
Ideea este ca cine se baga in acest CN ...trebuie sa stie in ce se baga . DPMDV ... sa il faca intre ei - e mai bine si nu ii deranjeaza nimeni . O sa fie iarasi vreun loc 6-7 la CM , care problema ???
Crede cineva la modul serios ca poate mai mult comunitatea crapista din Romania ??????? De fapt care comunitate ?

http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 09-30.html
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 0:10 de către Val, modificat 1 dată în total.

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

tibi_m scrie:

Oliviu Orhei

DA, este permis.

Oliviu Orhei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”