Vine si randul meu....
Am foat prezent la cele intamplate la Corbu in calitate de manager al lotului Green Lake.
Am ramas profund dezamagit de ce s-a intamplat acolo. Nici nu am cuvinte.
Hai sa o luam pe rand:
1. Miercuri seara a avut loc sedinta capitanilor la care am fost prezent...in tmp ce discutam sistemul de punctare Dan Mitranescu a venit cu o propunere de schimbare, mult mai corecta si mai echilibrata si anume...sistemul de punctare Cips-Fips. Bineinteles ca a avut multi adepti si s-a ajuns la vot...si aici incepe nebunia....s-a votat 9 la 9 iar atunci Dl. Cristocea - patronul baltii/organizator/concurent

a zis ca
el ia decizia (in ce calitate eu nu stiu!) ca sistemul de schimbare sa nu se schimbe...si cel mai amuzant...a afirmat urmatoarele:
"Si daca se vota ca voi tot ca mine faceam, nu am vrut sa va influentez dar sistemul de punctare oricum nu se schimba pt. ca eu facusem deja grilele" Super...pai daca votul nostru nu a contata noi ce mai cautam acolo?
2. Vad ca toti laudati organizarea...in cursul zilei de joi era sa fiu calcat cu masina de
2 (doua) ori de catre paznicii baltii care mergeau pe balta, pe pista de concurs cu 80km/h. In plus atat noaptea cat si ziua am vazutr zeci de masini diferite ale organizatorului care circulau pe balta fara nici cea mai mica problema. Nu stiai ce si cum....un ATV care gonea si punea niste frane demne de un concurs de extreme driving iti arunca pietre in cap si iti putea sparge oricand geamul la masina!
3. Grilele au fost un dezastru total...am fost mintiti ca au foat facute de un soft primit de la FIPS...
sa le fie rusine celor care ne-au mintit...azi am aflat ca au fost facute de un om si nicidecum de un calculator...un om care nu are nicio treaba cu pescuitul, care nu stie valoarea locurilor...se poate vedea si din grile acest lucru...cum poti pune un capat de stand/balta (C18) cu un stand pana in cap de stand (B17) si cu un loc care a castigat sectorul detasat la un concurs precedent(A7)? Sa va mai spun una...a gresit atat de rau incat anumite loturi au avut echipe vecine din acelasi club in mai multe sectoare (lucru interzis de CIPS_FIPS). Felicitari matematicienilor care nu se puteau gresi...nu Cristi (organizator/concurent)?
4. Am cerut sa vedem grilele miercuri seara, lucru normal in anii precedenti...nu le-am primit, ne-au asigurat ca le vom vedea a doua zi, nu le-am vazut nici atunci, ne-am trezit cu grilele in bol. RUSINE!
Sustin cele spuse de Vladut si cer celor de la AGVPS sa se mai gandeasca odata la ce decizie vor lua...e greu sa mai te prezinti la o a2a etapa in conditiile descrise mai sus!
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cei de la Carping, ii felicit pt. rezultat...iar ceea ce contest eu aici este sistemul, sistem prin care practic am fost
MINTITI, PACALITI, SAU CUM VRETI VOI SA-I ZICETI IN ULTIMUL HAL.