JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Bogdan Dragan »

tibi_m scrie:
toto `U`C scrie:

Emisiune maine seara?
Daca e necesar, pentru binele comunitatii crapiste, DA. Iesim din vacanta si facem emisiune.
Lansez invitatia domnilor: Rudeanu, Mateianu, Oana, Orhei, Mitranescu, Bogdan Dragan, Iulian Petre,
Marian Constantin, Razvan Ulmeanu si oricine alticineva care crede ca are ceva de spus pe aceasta tema.

Astept confirmari de prezenta.

P.S. Armele de foc sunt strict interzise in studio :)

Confirm!

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Pai Clubul Overten a sustinut acest sistem de punctare si acum nu mai vor sa participe daca nu se schimba sistemul :? ,daca ati votat mergeti in continuare cu acest sistem,nu-i greu de recuperat 34 puncte in 2 etape :wink:
oanavictor scrie:cluburi care nu mai participa daca se mentine acelasi sistem de grile si punctaj

1 Carp Zone
2 Overten
3 Green Lake
4 Energy Carp
5 Baricada
6 Planet Piatra Neamt
7 Pelicanul
8 Ovidius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabi scrie:Nea Victore dar ce vrei sa demonstrezi...da ma bag. dar nu asa gumenteaza esecurile proprii prin a spune...ce noroc au avut aia.
sincer ... imi omor sanatatea pe balta pentru ce...sa se pise Mateianu sau altii printre care si dumneata pe munca mea...
nu direct... dar voalat.
daca aveti ceva cu Rudeanu dati-l in judecata sa mierliti-l...nu e frati-miu si nici mama.
dar ca sa strigati ca am castigat prin furt sau ce dracu mai aveti prin cap...nu e "igienic".

mai tineti minte 2010.... am aratat cum si-au creat avantaje cei de la Planet ocolind usor regulamentul...s-a rezolvat o p...a durut in ghete pe toata lumea in frunte cu Mateianu.
acu ca a castigat Carping o mansa... si cum... categoric v-au apucat fibrilatiile...
stiti care e treaba...vreti cu orice pret sa ajungeti la Mondiale... unii dintre voi.duceti-va tata. eu am fost de 2 ori...piticu cu Gogu de mai multe ori...o sa beliti un mare miel daca credeti ca asa o sa strigati si acolo ... a fost grila lor prea buna.
da ma a fost buna...dar Paraschiv e un frant care a castigat Cupa Rig doar datorita locului ...nu?
Mitranescu alt frant care a castigat sectorul la cateva kg in fata celor de la Energy tot doar datorita locului...?
da de ce nu acceptati ca mai sunt si alti pescari buni ca Baboieru si Cristi Vitan...de exemplu , sau Sorin cu Gogu, sau eu cu Ciprian...asta e imposibil de acceptat...??????
Gabi, nu te-a acuzat nimeni de nimic.... nu uita ca ai crescut sub ochii mei ca pescar, deci putin respect nu ti-ar strica . Mai ales ca acum, postezi doar de dragul de a te scoate pe tine personal !
daca esti corect, si chiar te stiu corect, spune-mi te rog parerea ta sincera despre grila voastra, precum si despre faptul ca ati tras-o exact voi , organizatorii CN !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut, se cheama pura coincidenta!

Mansa a doua, daca tot ei trag grila asta se numeste a dracului coincidenta!

Daca si mansa a treia, atunci inseamna culmea coincidentelor :)))

Acum serios, eu personal, probabil sunt mai naiv, dar nu cred ca a fost ceva intentionat sa traga Carping aceasta grila.

Eu vad 2 mari probleme ale mansei: 1. sistemul de punctare si 2. grilele dar nu frauda la tregerea la sorti...
Milionar excentric

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

sa ma scot pe mine personal din ce...sunt plin de spume ca am tras ca un imbecil cu Ciprian pentru un rezultat de istorie pe care tu te cam pishi acum...bine nu esti singurul.daca era ca dupa primele 30 ore 1-1-12...mai era vreo problema acum?...nu..."niste franti"

si eu te respect...dar felul in care dai cu mizerie peste un rezultat la care am muncit si eu foarte mult nu ma lasa sa te menajez doar pentru asta

1. grila noastra...foarte buna - dar nu obligatoriu de 1-1-1 - vei vedea in mansele urmatoare.

2. senzor a avut o grila similara cu cap de sector, loc de langa capul de sector si unul mai la mijloc. de ce nu ai semnalat ca grila voastra e prea buna comparativ cu altele? pentru ca te avantaja ...putin asa.

am crescut sub ochii tai...pai toti pescarii din Bucuresti am cresut sub ochii tai pentru ca afacerea ta era legata atunci ca si acum de nevoile noastre...dar asta nu inseamna ca ai facut altceva in afara de a ma recomanda in anumite cazuri, gen aderare in APCR, sau a-mi aprecia anumite realizari. omul care chiar poate spune ca m-a crescut ca pescar de competitie este Mihai Stanescu.
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 1:24 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Carping nu va mai avea nici o grila cu cap de sector. La fel si celelalte loturi care au avut capat de sector acum.Un lot nu poate avea o grila cu capat de sector decat o singura data pe durata celor 3 manse.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Inca o data, iti inteleg frustrarea, stiu ca ai muncit din greu, dar nu uita ca majoritatea participantilor au tras din greu , in aceleasi conditii : canicula, vant, nepunctabili, nadiri masive, etc. Si ptr ce ? Sa-si faca Rudeanu grila cum vrea el si sa si-o extraga singur ? Multumesc, dar stiu bine personajul (sti si tu de ce i se zice EXCROCUL in lumea noastra) si stiu acum si cum a realizat magia ! :wink:
Nu se poate sa fi si organizator si participant (nici macar la concursurile private), nu se poate ca tu sa angajezi arbitrii ( pe banii nostri, ai cluburilor) apoi sa ii pui sa te arbitreze pe tine ! :oops:

Gabi, daca nu erai in acest lot ai fi vazut altfel lucrurile... peste ceva vreme o sa intelegi probabil mai bine...

PS Lasa-ma pe mine sa organizez mansa a 2-a si vei vedea cum se pot face "minuni" la tragerea la sorti ! :evil:
CS SENZOR

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

gabi scrie:Carping nu va mai avea nici o grila cu cap de sector. La fel si celelalte loturi care au avut capat de sector acum.Un lot nu poate avea o grila cu capat de sector decat o singura data pe durata celor 3 manse.
Cine garanteaza asta? Softul ala care a facut grilele care a avut grija ca 2 loturi sa nu fie unul langa altul conform normelor CIPS?

Nu am nimic cu pescari care au muncit pentru rezultat. Ei au facut un simplu lucru : acela sa pescuiasca cum stiu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu a existat niciodata un soft, a fost doar mangleala profesionala de excroc batran..... ne-a facut din vorbe ca pe prosti, azi sustinea ca si grilele erau pregatite in seara premergatoare sa ne fie aratate, doar ca lea last pe un scaun si toata lumea le putea vedea......

PS Cand renunti la bile kinder ptr tragerea la sorti (care nu se pot maslui) si ai grilele in plicuri, 17 la fel si unul putin diferit cum se numeste ? :twisted:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

oanavictor scrie:cluburi care nu mai participa daca se mentine acelasi sistem de grile si punctaj

1 Carp Zone
2 Overten
3 Green Lake
4 Energy Carp
5 Baricada
6 Planet Piatra Neamt
7 Pelicanul
8 Ovidius
9 Senzor + proces ptr recuperarea celor circa 150 milioane investiti, nu accept sa-si bata cineva joc de noi pe banii nostri ! :twisted:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”