Moderator: gor965
Maxim !AndreiD scrie:Pai poate face o minune EXCROCUL si se schimba regulamentul ca sa trageti aceeasi grila. Oricum daca o sa pescuiti numai voi si caprele de la Iasi sunt sanse mari sa faceti 1-1-1 indiferent de grila.
e cifra noastra norocoasa....ai fost la CN? tu cat ai facut?AndreiD scrie:Usor moldovene ca faci infarct!!! Asta este, sunt momente in viata cand trebuie sa stai capra. Dar chiar 18-18-18....
Daca era tare in bile venea la sedintaAlexandru Mihai scrie:Gabi Tomulescu
Cu respect fata de tine si de colegul tau care o sa veniti la sedinta...dar ce cautati voi la sedinta?
Sper ca doar ca reprezentati ai CS Carping nu si a organizatorului.
La aceasta sedinta trebuie sa vina rudeanu sa dea explicatii despre grilele facute de " baiatul ala'' si nu de softul CIPS FIPS.
Adi, ai perfecta dreptate.Zarguzon Adi scrie:Daca era tare in bile venea la sedintaAlexandru Mihai scrie:Gabi Tomulescu
Cu respect fata de tine si de colegul tau care o sa veniti la sedinta...dar ce cautati voi la sedinta?
La aceasta sedinta trebuie sa vina rudeanu sa dea explicatii despre grilele facute de " baiatul ala'' si nu de softul CIPS FIPS.
Alo Vladut eu stiu ca au fost 12 variante de grile din care Dl Mugurel Ionescu cu mana dumnealui a tras la sorti una din ele. varianta din care facea parte si grila asta.Vladut Mateianu scrie:@gabi
Toti de pe balta eram mai mult decat curiosi sa vedem grilele cu o seara inainte(conform normelor CIPS) dar am fost anuntati ca le va face dimineata calculatorul cu un soft special (minciuna dovedita, rudeanu a recunoscut public ca de fapt grilele le-a facut un angajat).....
Faptul ca nu vi le-a aratat nici voua (cu toate ca erau publice, dar lasate la intamplare pe un scaun...) nu face decat sa confirme frauda, excrocul nu este prost, stia ca are oameni corecti in lot, care ar fi observat grila "norocoasa" si ar fi inceput discutiile.....
Asa ca, a preferat sa mearga pe burta. Pana cand i s-a infundat.
asa tata...fa spumite in coltu gurii.AndreiD scrie:Pai poate face o minune EXCROCUL si se schimba regulamentul ca sa trageti aceeasi grila. Oricum daca o sa pescuiti numai voi si .......... de la Iasi sunt sanse mari sa faceti 1-1-1 indiferent de grila.
Post Editat -> Gor965
Va rog frumos sa evitati etichetarea unor oameni cu nume de specii din regnul animal !
mazare scrie:da Gabi ai dreptate dar daca in etapa a-2a pica Pelicanul pe grila voastra si face 1-1-1 va avea 47 de pct iar in etapa a-3a sa pice Lufarul pe aceeasi grila si sa faca si ei 1-1-1 vor avea 44 de pct iar sansele k voi sa prindeti cele mai proaste locuri sunt nule (vezi grila planet iasi pe care voi nu o mai puteti prinde ca are un cap de sector c1 loc care a fost varza dpvd al pescuitului ) deci calculeaza si spune-ne si noua rezultatul finalmazare scrie:gabi scrie:
pai iti spun eu ca asta e sistemul. un lot care a avut un cap de sector nu va mai avea altul pina la sfarsit.va pescui obligatoriu pe grile fara cap de sector.
Asta se va face de la tragerea la sorti... ca loturile lace au avut deja capat de sector sa traga la sorti dintre grilele fara capete de sector. intelegi?
normal ca reprezentanti ai CS Carping. ce treaba am eu cu organizarea.Alexandru Mihai scrie:Gabi Tomulescu