Moderator: gor965
Arbitraj impecabil pana la pestele mort din standul C15 unde trebuiau sa dea eliminare fara drept de apel ( Marian Constantin nu am nimic cu tine dar regulamentul primeaza, mi se putea intampla si mie la fel ).gabi scrie:la noi pe sector arbitrii au fost foarte pregatiti.
tara dupa fiecare peste, verificare directii de pescuit, m-au intrebat de cateva ori ce e cu a 5-a lanseta in apa. era markerul (nu avea carlig). asteptau pina se stabiliza cantarul si apoi citeau greutatea pestelui.
singurul lucru foarte ciudat a fost ca mi-au spus ca nu au voie sa intre in stand. ca asa prevede regulamentul.
ce poate vedea el din afara standului...asta ar trebui revizuita.
Imi rastalmacesti vorbele si le intrepretezi cum vrei tu...Dar da, consider coechipierii mei mai valorosi decat tine.gabi scrie:Noi atat am putut sa demonstram deocamdata.Cristi_Ionita scrie:Gabi, eu admir lotul Carping atat pentru acest rezultat, cat si pentru cele anterioare de exceptie.#gabi scrie:@Dan Mitranescu
asta e opinia ta ..o respect. Bravo felicitari dar eu unul nu am o inima asa de larga deci...
Daca esti asa de marinimos nu ma iei si pe mine asociat cu tine la magazin?
Dar, daca sunteti cu adevarat buni, de ce nu vrei sa fiti castigatori dupa 3 etape, cum a fost structurat CN la inceput?
Prin modificarea sistemului de puncaj, ati pleca tot ca favoriti cu 1 pct, iar celelalte echipe in urma voastra...Dc nu vreti sa ne luptam pe balta pana la final? Va e frica?
Frica de cine...nu e cazul sa pronuntam astfel de cuvinte...frica apare in cu totul alte situatii.
Ce vrei sa spui ca "daca sunteti cu adevarat buni"...te indoiesti de asta? intreaba-l pe Nelu Capitanu colegul tau de echipa din aceasta mansa.
Sunteti pe locul 2 felicitari...trageti tare luati 3-4-5 puncte in mansa a II a si vorbim la finala.
Arbitrul sef v-a dat 2 exemple de cazuri in care se poate folosi sistemul cu opritor pe linie (eram de fata) :Marian Constantin scrie:neamtu scrie:am stat si eu si m-am uitat la anumite monturi.inainte de concurs arbitrul sef a zis ca cei care folosesc inaintas sa nu foloseasca monturi culisante cu stoper de silicon .personal am fost verificat in prima zi. uitativa pe anumite poze.
Așa este. .. Arbitrul ne a spus sa nu folosim stopare de cauciuc .... regulamentul nu trebuia respectat de către toti concurentii ?
pai cereti si excluderea noastra. ce va poate opri. iese si CarpZone locul I.Alexandru Mihai scrie:eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.
Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.