JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

si ca sa iti mai spun ceva...da sunt corect. atat de corect incat nu am fost de acord sa platim 6000 euro in 2010 lotului Soimu ca sa-si apere sansele si sa Castigam Campionatul National.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

arbitrii care faceau cantarul erau foarte slab pregatiti si puteau fi influentati foarte usor
trebuie avut in vedere si acest aspect

Gabi Tomulescu

la noi pe sector arbitrii au fost foarte pregatiti.
tara dupa fiecare peste, verificare directii de pescuit, m-au intrebat de cateva ori ce e cu a 5-a lanseta in apa. era markerul (nu avea carlig). asteptau pina se stabiliza cantarul si apoi citeau greutatea pestelui.
singurul lucru foarte ciudat a fost ca mi-au spus ca nu au voie sa intre in stand. ca asa prevede regulamentul.
ce poate vedea el din afara standului...asta ar trebui revizuita.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.

Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

gabi scrie:la noi pe sector arbitrii au fost foarte pregatiti.
tara dupa fiecare peste, verificare directii de pescuit, m-au intrebat de cateva ori ce e cu a 5-a lanseta in apa. era markerul (nu avea carlig). asteptau pina se stabiliza cantarul si apoi citeau greutatea pestelui.
singurul lucru foarte ciudat a fost ca mi-au spus ca nu au voie sa intre in stand. ca asa prevede regulamentul.
ce poate vedea el din afara standului...asta ar trebui revizuita.
Arbitraj impecabil pana la pestele mort din standul C15 unde trebuiau sa dea eliminare fara drept de apel ( Marian Constantin nu am nimic cu tine dar regulamentul primeaza, mi se putea intampla si mie la fel ).
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Arbitrii sau arbitrele?
Singurul lucru pe care il stiu si care conteaza pt. ele era sa porti vesta.
Si ce povesti auzi pe balta despre arbitrele astea.....

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

gabi scrie:
Cristi_Ionita scrie:
gabi scrie:@Dan Mitranescu

asta e opinia ta ..o respect. Bravo felicitari dar eu unul nu am o inima asa de larga deci...
Daca esti asa de marinimos nu ma iei si pe mine asociat cu tine la magazin? :wink:
Gabi, eu admir lotul Carping atat pentru acest rezultat, cat si pentru cele anterioare de exceptie.#

Dar, daca sunteti cu adevarat buni, de ce nu vrei sa fiti castigatori dupa 3 etape, cum a fost structurat CN la inceput?

Prin modificarea sistemului de puncaj, ati pleca tot ca favoriti cu 1 pct, iar celelalte echipe in urma voastra...Dc nu vreti sa ne luptam pe balta pana la final? Va e frica?
Noi atat am putut sa demonstram deocamdata.
Frica de cine...nu e cazul sa pronuntam astfel de cuvinte...frica apare in cu totul alte situatii.
Ce vrei sa spui ca "daca sunteti cu adevarat buni"...te indoiesti de asta? intreaba-l pe Nelu Capitanu colegul tau de echipa din aceasta mansa.
Sunteti pe locul 2 felicitari...trageti tare luati 3-4-5 puncte in mansa a II a si vorbim la finala.
Imi rastalmacesti vorbele si le intrepretezi cum vrei tu...Dar da, consider coechipierii mei mai valorosi decat tine.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Marian Constantin scrie:
neamtu scrie:am stat si eu si m-am uitat la anumite monturi.inainte de concurs arbitrul sef a zis ca cei care folosesc inaintas sa nu foloseasca monturi culisante cu stoper de silicon .personal am fost verificat in prima zi. uitativa pe anumite poze.

Așa este. .. Arbitrul ne a spus sa nu folosim stopare de cauciuc .... regulamentul nu trebuia respectat de către toti concurentii ?
Arbitrul sef v-a dat 2 exemple de cazuri in care se poate folosi sistemul cu opritor pe linie (eram de fata) :
1- cand nu ai inaintas !
2- cand se folosesc 2 opritori suprapusi (cel mic trece prin tija, cel mare cade de pe fir) !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Gabi Tomulescu

Alexandru Mihai scrie:eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.

Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.
pai cereti si excluderea noastra. ce va poate opri. iese si CarpZone locul I.
eu stiu ca grilele le-a facut un baiat (in nici un caz o fata, asta stiu sigur) care a creeat un program pentru computer care sa amestece locurile in functie de un coeficient de valoare... dat de la capatul de sector descrescator pina la mijloc. asta e ce l-am intrebat pe Rudeanu.
ca baiatul ala a bagat datele in coputer e foarte adevarat dar toate cele 12 variante de grile le-a compus calculatorul.
Sa dezminta ce.
Daca eu vin la tine la usa cu politia si spun ca m-ai batut si ca mi-ai furat banii din buzunar...cam ce zici.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

@Cristi Ionita

este perfect dreptul tau sa crezi ce vrei. asta nu ma supara absolut deloc.
si eu cred ca la ora actuala tu si inca cativa copii sunteti cei mai buni pescari de varsta voastra.
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 21:37 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”