Dar cam ce zici tu cand rudeanu ne spune una si face alta????...FIPS CIPS...gabi scrie:pai cereti si excluderea noastra. ce va poate opri. iese si CarpZone locul I.Alexandru Mihai scrie:eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.
Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.
eu stiu ca grilele le-a facut un baiat (in nici un caz o fata, asta stiu sigur) care a creeat un program pentru computer care sa amestece locurile in functie de un coeficient de valoare... dat de la capatul de sector descrescator pina la mijloc. asta e ce l-am intrebat pe Rudeanu.
ca baiatul ala a bagat datele in coputer e foarte adevarat dar toate cele 12 variante de grile le-a compus calculatorul.
Sa dezminta ce.
Daca eu vin la tine la usa cu politia si spun ca m-ai batut si ca mi-ai furat banii din buzunar...cam ce zici.
ps: valoarea CS CARP ZONE sta in clasamentul final de la prima etapa