JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

gabi scrie:
Alexandru Mihai scrie:eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.

Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.
pai cereti si excluderea noastra. ce va poate opri. iese si CarpZone locul I.
eu stiu ca grilele le-a facut un baiat (in nici un caz o fata, asta stiu sigur) care a creeat un program pentru computer care sa amestece locurile in functie de un coeficient de valoare... dat de la capatul de sector descrescator pina la mijloc. asta e ce l-am intrebat pe Rudeanu.
ca baiatul ala a bagat datele in coputer e foarte adevarat dar toate cele 12 variante de grile le-a compus calculatorul.
Sa dezminta ce.
Daca eu vin la tine la usa cu politia si spun ca m-ai batut si ca mi-ai furat banii din buzunar...cam ce zici.
Dar cam ce zici tu cand rudeanu ne spune una si face alta????...FIPS CIPS...

ps: valoarea CS CARP ZONE sta in clasamentul final de la prima etapa
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Alexandru Mihai scrie:
Arbitraj impecabil pana la pestele mort din standul C15 unde trebuiau sa dea eliminare fara drept de apel ( Marian Constantin nu am nimic cu tine dar regulamentul primeaza, mi se putea intampla si mie la fel ).

Ce nu știi tu este faptul ca pestele nu era mort .. respira si am stat cu el in apa o ora sa l fac sa își revină .... Din păcate se întoarcea pe burta si nu pleca

Din comisie a facut parte si iinginerul piscicol al incintei care au examinat pestele si au găsit o gaura adânca pana in sira spinarii făcută probabil de un cormoran sau un pelican ....

Trebuia sa faci contestatie fata de decizia comisiei si probabil nu mai pierdeai locul 6 de pe sector si implicit un punt.. ...

Si da , se pare ca aveți ceva cu mine si presupun ca numai din cauza votului meu de la ședința ....

LE- si se pare ca nu ai citit bine regulamentul , nu spune nicăieri eliminare
Ultima oară modificat Lun Iun 18, 2012 21:43 de către Marian Constantin, modificat 1 dată în total.
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Alexandru Mihai scrie:
gabi scrie:
Alexandru Mihai scrie:eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.

Te lauzi cu un rezultat mincinos dar real, creat de rudeanu fara poate ca voi sa stiti pentru faima lui.
De ce nu vin miercuri la AGVPS la sedinta sa dea explicatii????
De ce nu da un comunicat oficial?...pe site-ul Lacului Corbu, pe Crapmania...oriunde...sa dezminta furtul si sa recunoasca greseala cu grilele ( greseala recunoscuta la Corbu, in fata mea si a lui Victor Oana + alti pescari )...grilele au fost facute doar de el si de un baiat din Romania ( il citez pe rudeanu ).
Nu dorim decat adevarul.
In momentul in care a recunoscut ca a facut grilele trebuia sa cerem si excluderea CS Carping din competitie, pentru ca era clar un avantaj creat de el pentru el.
pai cereti si excluderea noastra. ce va poate opri. iese si CarpZone locul I.
eu stiu ca grilele le-a facut un baiat (in nici un caz o fata, asta stiu sigur) care a creeat un program pentru computer care sa amestece locurile in functie de un coeficient de valoare... dat de la capatul de sector descrescator pina la mijloc. asta e ce l-am intrebat pe Rudeanu.
ca baiatul ala a bagat datele in coputer e foarte adevarat dar toate cele 12 variante de grile le-a compus calculatorul.
Sa dezminta ce.
Daca eu vin la tine la usa cu politia si spun ca m-ai batut si ca mi-ai furat banii din buzunar...cam ce zici.
Dar cam ce zici tu cand rudeanu ne spune una si face alta????...FIPS CIPS...

ps: valoarea CS CARP ZONE sta in clasamentul final de la prima etapa
nu ...dar sunteti prea disperati ca in sistemul asta de punctare v-au cam scazut sansele.
noi am luptat pe acest sistem de punctare...
de aceea am cautat maximul. si l-am obtinut.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Tomulescule esti tare frate daca stai tu sa te certi cu toata lumea.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

barbumarius scrie:Tomulescule esti tare frate daca stai tu sa te certi cu toata lumea.
sa traiesti Barbule...nu ma cert
Dar trebuie sa discute si cineva pe aici...altfel ce dracu facem...forumul e viata mea.
mai ales ca acum sunt la refacere si nu ies din casa.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cioara

Mesaj de cioara »

Mai nebunule,lotul Soimul si-a aparat sansele pana la sfarsit,iti mai spun odata : NU AM CEDAT VRE- UN PUNCT,doar ca nu a vrut p..a mea sa mai nadesc ,adica sa mucesc o noapte de dragul tau,chiar daca santem prieteni{sau nu?}pt ca nu ma obligi tu sau oricine altcineva sa mai muncesc o noapte doar ca sa fi tu campion.sau ca poate vroia nebuna mea din chiloti ,dar daca nu a avut 6000 euro nu a vrut sa se mai scoale. stii f bine ca am recunoscut imendiat ca am avut prin conjuctura care s-a creeat puterea sa decid campioni. asa ca iti mai spun odata Gabi,daca tot vorbim de dreptate hai sa ne vedem greselile noastre si dupa aia sa-i acuzam pe altii. eu iti repet,imi iau fapta,tu? a stai,am uitat,nu stii ce s-a intamplat cu apa ca erai in stand,pescuiai.............. frumosule,chipesule,aratosule,imaculatuleeee!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Gabi,

Noi nu suntem disperati, ne stim valoarea si vrem sa fim batuti la pescuit de alti mai buni....dar nu cu furtisaguri....prin munca cinstita...nu cu grile facute pe genunchi de un baiat...

Iar rudeanu ce greseala sa recunoasca? - pe aia cu grilele -
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Toate extragerile de la prima mansa ( grila care s-a folosit la mansa, ordinea de extragere, casutele
de campare a stafurilor echipelor) s-au facut din PLICURI si numai ULTIMA EXTRAGERE,
CEA A GRILEI FIECAREI ECHIPE, A FOST FACUTA DIN OUA CHINDER, FARA A FI NUMARATE CELE 18 GRILE DE CONCURS.De ce s-a procedat asa?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Alexandru Mihai scrie:Iar rudeanu ce greseala sa recunoasca? - pe aia cu grilele -
Dar Cristi Rudeanu a recunoscut ca grila lor nu avea ce cauta printre grile.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Acum pot sa va anunt ca emisiunea de la radio ramane in vacanta, dar...la cererea publicului de maine seara avem PVTV live din studiourile de la bucuresti in aceeasi structura ca live-ul de la corbu combinat cu formatul CarpFishing Radio show.
Deci de maine seara urmariti PVTV live in dezbatere cu invitati pe cele mai fierbinti subiecte ale momentului.
O sa anuntam invitatii maine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”