JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Andrei Popescu »

Vladut Mateianu scrie:
toto `U`C scrie:Vladut cum poti sa le spui baietilor ca nu au experienta in concursuri ??? Dar tu cel mai mare organizator de concursuri cu experienta etc ...ce ai facut ???

Nu garantai tu ca o sa fie cel mai bine organizat cel mai tare CN ???
Tu nu te mai baga in seama pe acest topic, explicatii le dau tuturor cu placere, mai putin tie. Clar ? :twisted:
Oricum explicatiile sunt de prisos uite ce ai sustinut si uite unde s a ajuns :twisted: :twisted:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cristi Y scrie:

sau poate a fost o variananta care initial a fost considerata de unii buna de " arsura" dar cand cei de la Carping au prins cat trei echipe la un loc a luat foc poporul !!!!

de fapt ce se contesta ? organizarea ???? chiar daca era facut sistemul cu 10 minute inainte de start trebuia contestat atunci nu la doua zile dupa finalul mansei
tatae, ai fost la multe cn si-ti cunosc temperamentul. tu daca erai acolo ii luai la bataie, incepand de a doua zi cand am inceput sa aflam adevarul ! ai uitat cum este sa-si bata altii joc de munca si de banii tai ? ai uitat cine este rudeanu ? vb. si cu cocoshu si probabil ca vei afla ce s-a intamplat acolo !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

RSC scrie:@Gor965

Softul de care vorbesti nu este cine stie ce si poate fii facut si de un elev (silitor, e adevarat :D ) de la un liceu de informatica.
Eu nu ma pricep la programare ci doar la operare, dar cu toate astea banui ca nu-i cine stie ce soft complicat ! Pur si simplu are cateva variabile ce trebuiesc mentionate (numarul de loturi spre xemplu...par, impar, etc.) si apoi dupa stabilirea mediei punctelor necesare pe un sector, se fac niste combinari asa incat punctajul per Lot sa fie egal ! Oricum, eram doar curios de unde stie CIPS care locuri sunt mai bune pe balta, astfel incat grila sa fie mai mult valorica decat zonala !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Sharky

Mesaj de Sharky »

Vladut Mateianu scrie:
Te agiti cam mult ptr cateva pungi de bile, dar hai sa-ti raspund, ca vad ca nu ai gasit raspunsul pana acum, cu toate ca a mai fost si alt "cititor" interesat !

Daca dai mai mult, ma agit mai tare pentru tine, asta ca sa-ti dau un raspuns pe masura raspunsului tau; desi daca stau bine sa ma gandesc, o sa ma sucesc pe plasticaraie :lol: :lol: :lol:
raspunsul este ptr toti, nu ptr tine care vezi doar ce doresti si nu intri pe forum decat o data pe an sa-ti aperi sponsorul de nada !
pe crapmania inru zilnic si asta de cand exista, :oops: :twisted:
si ca sa ma repet, de ce nu ai contestat in calitate de manager grila Carping, sau grila voastra joi dimineata?
Dan Petre aka Sharky

dan.b

Mesaj de dan.b »

Vladut Mateianu scrie:@mihnea & kelu

se vede ca nu aveti experienta concursurilor, altfel poate ca ati fi inteles ceea ce era de inteles ! la debutul concursului ABSOLUT toti credeam ca grila este cea de la CIPS, nu stiam ca ES fusese facuta de catre organizatorul-participant rudeanu ! de aceea toti am plecat sa ne vedem de pescuit, emotiile si agitatia din acele clipe nu pot sa v-o descriu aici......

Cand am realizat magaria deja era tarziu sa oprim mansa, am discutat doar intre noi pe balta incercand sa-i gasim circumstante atenuante organizatorului....din pacate insa, prin declaratiile lui, s-a adancit insa mai rau in namol....
iar maine vom afla raspunsul agvps la demersul oficial facut de catre restul cluburilor participante.
Asta nu inseamna ca vom avea si castig de cauza. :wink:

PS Cand incepe un concurs, ai alte treburi mai importante decat sa verifici daca sunt 2 sectoare cu 2 echipe vecine din acelasi stand.... :wink:

Ce treaba are ,,experienta de pescar profi,, cu cinstea si corectitudinea! Era o simpla parere pe un topic. Poate ar trebui sa-ti boicotam produsele pentru ca sunt prea - prea pentru noi muritorii! Nu de alta, dar pe spatele ,,neintelegatorilor,, te-ai ajuns!
Contestati ce? Dupa atatea ore-zile, un concurs deja terminat! Ha, ha! Cate meciuri de fotbal ,,trucate,, au fost sanctionate de FRF sau UEFA? 0(zero) Oare au fost trucate?
Cred ca ar trebui ca organele statului sa inceapa niste anchete, pe la toti producatorii si comerciantii de nada sau organizatorii de competitii! Sa vezi atunci ce pescari profesionisti vor deveni inspectorii/ procurorii! Nimeni nu-i va contrazice! Ha, Ha

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gor965 scrie:
RSC scrie:@Gor965

Softul de care vorbesti nu este cine stie ce si poate fii facut si de un elev (silitor, e adevarat :D ) de la un liceu de informatica.
Eu nu ma pricep la programare ci doar la operare, dar cu toate astea banui ca nu-i cine stie ce soft complicat ! Pur si simplu are cateva variabile ce trebuiesc mentionate (numarul de loturi spre xemplu...par, impar, etc.) si apoi dupa stabilirea mediei punctelor necesare pe un sector, se fac niste combinari asa incat punctajul per Lot sa fie egal ! Oricum, eram doar curios de unde stie CIPS care locuri sunt mai bune pe balta, astfel incat grila sa fie mai mult valorica decat zonala !
Asa am pus si eu problema la sedinta de la Agvps, am dorit ca grilele sa fie facute de pescari, de catre cei care cunosc lacul si au participat la concurs acolo ! Varianta cu grila Cips (care s-a dovedit o inventie, o marsevie care sa-i acopere combinatia bine organizata) a fost anuntata ca obligatorie de rudeanu, in calitate de organizator !
Nimeni nu putea interveni, toata lumea a fost de acord ca grilele sa fie facute automat de calculator !
CS SENZOR

Sharky

Mesaj de Sharky »

oanavictor scrie:Doctore ........greseala escrocului este aceea ca a mintit poporul cu grilele cips in loc sa recunoasca si sa propune din timp un sistem de grile pe care sa le consulte toti concurentii iar daca facea asta acea grila era descoperita si greseala intentionata eliminata .
Aici iti dau dreptate, dar repet, de ce nu au fost contestate grilele joi dimineata?
Dan Petre aka Sharky

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Sharky scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Te agiti cam mult ptr cateva pungi de bile, dar hai sa-ti raspund, ca vad ca nu ai gasit raspunsul pana acum, cu toate ca a mai fost si alt "cititor" interesat !

Daca dai mai mult, ma agit mai tare pentru tine, asta ca sa-ti dau un raspuns pe masura raspunsului tau; desi daca stau bine sa ma gandesc, o sa ma sucesc pe plasticaraie :lol: :lol: :lol:
raspunsul este ptr toti, nu ptr tine care vezi doar ce doresti si nu intri pe forum decat o data pe an sa-ti aperi sponsorul de nada !
pe crapmania inru zilnic si asta de cand exista, :oops: :twisted:
si ca sa ma repet, de ce nu ai contestat in calitate de manager grila Carping, sau grila voastra joi dimineata?
Am mai raspuns de 3 ori...... joi dimineata toti credeam ca grilele au fost facute de calculator, dupa programul trimis de Cips ! De ce lotul tau a avut clasari mediocre la cupa Rig ? Nu stiau sa pescuiasca atunci sau locurile nu au fost asa productive ? Raspunde, daca tot te bagi in seama pe aici ca avocat al lui rudeanu.
CS SENZOR

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Vasilica Baboieru scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Re: C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011

Mesajde gor965 » 29 Aug 2011, 14:20
Grile :
.................... A-B-C

01.Croatia......- 01 18 08
02.Moldova.....- 02 11 18
03.Belgia.......- 03 17 10
04.Slovenia....- 04 13 19
05.România....- 05 22 12
06.Portugalia..- 06 15 22
07.Anglia.......- 07 21 13
08.Franta.......- 08 01 16
09.Serbia.......- 09 16 02
10.Spania.......- 10 03 17
11.Bosnia.......- 11 19 04
12.Grecia.......- 12 05 20
13.Ucraina......- 13 20 07
14.Rusia........- 14 08 21
15.Kazahstan...- 15 09 01
16.Italia........- 16 02 09
17.Lituania.....- 17 10 03
18.Bulgaria.....- 18 04 11
19.Letonia......- 19 12 05
20.Austria .....- 20 07 14
21.Sud Africa..- 21 14 06
22.Ungaria ....- 22 06 15

ee ,uite ca se poate dar acolo nu s-a comentat ,cred ca nu au fost oamenii potriviti la locul potrivit

precizez, aceasta a fost grila de participare in italia 2011 , cu englezii vecini in doua sectoare
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:........
Punctajul pentru grilele actuale l-ai facut ? :D
Crezi ca poate exista un soft care sa fi facut acea grila ? Ca de verificat este clar ca a fost "verificata" grila ... :D
Cu siguranta softul poate exista si deasemenea, el poate genera mai multe variante de grile ptr. aceeasi valoare per Lot ! Probleme e ca daca una din valorile constante e ca loturile sa nu aiba 2 echipe vecine pe 2 sectoare diferite, calculatorul ar trebui sa gasesca exact grilele care indeplinesc aceasta conditie ! In grila pe care am sugerat-o eu, loturile nu au niciodata aceiasi vecini pe cele 3 sectoare si daca ai nevoie de mai mai multe grile, poti permuta f simplu coloanele cu standuri !

L.E.
Dupa exemplul de mai sus al lui Vasilica, ma indoiesc ca grila aia din 2011 a fost facuta de un calculator !...sau daca a facut-o un calculator, soft-ul a avut o "buba" !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”