Vladut Mateianu scrie:@mihnea & kelu
se vede ca nu aveti experienta concursurilor, altfel poate ca ati fi inteles ceea ce era de inteles ! la debutul concursului ABSOLUT toti credeam ca grila este cea de la CIPS, nu stiam ca ES fusese facuta de catre organizatorul-participant rudeanu ! de aceea toti am plecat sa ne vedem de pescuit, emotiile si agitatia din acele clipe nu pot sa v-o descriu aici......
Cand am realizat magaria deja era tarziu sa oprim mansa, am discutat doar intre noi pe balta incercand sa-i gasim circumstante atenuante organizatorului....din pacate insa, prin declaratiile lui, s-a adancit insa mai rau in namol....
iar maine vom afla raspunsul agvps la demersul oficial facut de catre restul cluburilor participante.
Asta nu inseamna ca vom avea si castig de cauza.
PS Cand incepe un concurs, ai alte treburi mai importante decat sa verifici daca sunt 2 sectoare cu 2 echipe vecine din acelasi stand....

Ce treaba are ,,experienta de pescar profi,, cu cinstea si corectitudinea! Era o simpla parere pe un topic. Poate ar trebui sa-ti boicotam produsele pentru ca sunt prea - prea pentru noi muritorii! Nu de alta, dar pe spatele ,,neintelegatorilor,, te-ai ajuns!
Contestati ce? Dupa atatea ore-zile, un concurs deja terminat! Ha, ha! Cate meciuri de fotbal ,,trucate,, au fost sanctionate de FRF sau UEFA? 0(zero) Oare au fost trucate?
Cred ca ar trebui ca organele statului sa inceapa niste anchete, pe la toti producatorii si comerciantii de nada sau organizatorii de competitii! Sa vezi atunci ce pescari profesionisti vor deveni inspectorii/ procurorii! Nimeni nu-i va contrazice! Ha, Ha