JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de RSC »

gor965 scrie:
RSC scrie:@Gor965

Softul de care vorbesti nu este cine stie ce si poate fii facut si de un elev (silitor, e adevarat :D ) de la un liceu de informatica.
Eu nu ma pricep la programare ci doar la operare, dar cu toate astea banui ca nu-i cine stie ce soft complicat ! Pur si simplu are cateva variabile ce trebuiesc mentionate (numarul de loturi spre xemplu...par, impar, etc.) si apoi dupa stabilirea mediei punctelor necesare pe un sector, se fac niste combinari asa incat punctajul per Lot sa fie egal ! Oricum, eram doar curios de unde stie CIPS care locuri sunt mai bune pe balta, astfel incat grila sa fie mai mult valorica decat zonala !
Numai daca are info de la organizator ref swimurile bune poate sa faca un punctaj cat de cat egal. Intradevar, in program ai niste conditii initiale de operat, deci si numarul de loturi.
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

dan.b scrie:

Ce treaba are ,,experienta de pescar profi,, cu cinstea si corectitudinea! Era o simpla parere pe un topic. Poate ar trebui sa-ti boicotam produsele pentru ca sunt prea - prea pentru noi muritorii! Nu de alta, dar pe spatele ,,neintelegatorilor,, te-ai ajuns!
Contestati ce? Dupa atatea ore-zile, un concurs deja terminat! Ha, ha! Cate meciuri de fotbal ,,trucate,, au fost sanctionate de FRF sau UEFA? 0(zero) Oare au fost trucate?
Cred ca ar trebui ca organele statului sa inceapa niste anchete, pe la toti producatorii si comerciantii de nada sau organizatorii de competitii! Sa vezi atunci ce pescari profesionisti vor deveni inspectorii/ procurorii! Nimeni nu-i va contrazice! Ha, Ha
@dan bunghez

cu toate ca la asa atitudine nu ar trebui sa-ti raspund, afla ca atunci cand incepi un concurs ai alte prioritati decat sa stai sa verifici daca sunt standuri gresit facute, daca sunt grile bune sau proaste, daca arbitrii sunt beti sau nu, etc. te intereseaza in primul rand de tine si de echipa ta, cum ajungi pe stand, unde este, despachetat si montat scule, cum te ascunzi de canicula , etc.... cam asta facem noi la debutul unui concurs, de aceea am facut si observatia de mai sus !
sper sa fie clar acum.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vasilica Baboieru scrie:
Vasilica Baboieru scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Re: C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011

Mesajde gor965 » 29 Aug 2011, 14:20
Grile :
.................... A-B-C

01.Croatia......- 01 18 08
02.Moldova.....- 02 11 18
03.Belgia.......- 03 17 10
04.Slovenia....- 04 13 19
05.România....- 05 22 12
06.Portugalia..- 06 15 22
07.Anglia.......- 07 21 13
08.Franta.......- 08 01 16
09.Serbia.......- 09 16 02
10.Spania.......- 10 03 17
11.Bosnia.......- 11 19 04
12.Grecia.......- 12 05 20
13.Ucraina......- 13 20 07
14.Rusia........- 14 08 21
15.Kazahstan...- 15 09 01
16.Italia........- 16 02 09
17.Lituania.....- 17 10 03
18.Bulgaria.....- 18 04 11
19.Letonia......- 19 12 05
20.Austria .....- 20 07 14
21.Sud Africa..- 21 14 06
22.Ungaria ....- 22 06 15

ee ,uite ca se poate dar acolo nu s-a comentat ,cred ca nu au fost oamenii potriviti la locul potrivit

precizez, aceasta a fost grila de participare in italia 2011 , cu englezii vecini in doua sectoare
pai lui rudeanu spune-i ! dar mai vezi grile cu ultim si penultim stand in aceiasi grila ?
CS SENZOR

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:
Cristi Y scrie:

sau poate a fost o variananta care initial a fost considerata de unii buna de " arsura" dar cand cei de la Carping au prins cat trei echipe la un loc a luat foc poporul !!!!

de fapt ce se contesta ? organizarea ???? chiar daca era facut sistemul cu 10 minute inainte de start trebuia contestat atunci nu la doua zile dupa finalul mansei
tatae, ai fost la multe cn si-ti cunosc temperamentul. tu daca erai acolo ii luai la bataie, incepand de a doua zi cand am inceput sa aflam adevarul ! ai uitat cum este sa-si bata altii joc de munca si de banii tai ? ai uitat cine este rudeanu ? vb. si cu cocoshu si probabil ca vei afla ce s-a intamplat acolo !

am vorbit si cu el si cu V Oana si am aflat , pacat ca ati acordat incredere ... dar cum am mai spus , sa nu fie prea tarziu

tu personal te-ai aruncat cu capul inainte cu toate ca ar fi trebuit sa fi primul care te sesisezi de combinatii , ai o experienta totusi
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@RSC
Nu am mai scris demult pe acest forum si uite ca o fac acum, deoarece nu ma pot abtine. Desi nu sunt fan Carping, desi stiu toate legaturile care le au cei de la club cu Pvtv, totusi, nu pot sa inghit amestecul actului jurnalistic pe care l-a prestat televiziunea (l-am felicitat personal pe Tibi pentru asta), cu scandalul pe orice tema din prima mansa. Dupa trei ani de cand am inceput cu greutati sa fac transmisiuni live de pe balti, iata ca printr-o mobilizare puternica s-a reusit ceva bun si nu e cazul, indiferent de considerente, sa amestecati lucrurile, doar ca sa loviti in cineva din toate directiile. Limitati-va la subiect, la care de altfel subscriu punctului de vedere general.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cristi Y scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Cristi Y scrie:

sau poate a fost o variananta care initial a fost considerata de unii buna de " arsura" dar cand cei de la Carping au prins cat trei echipe la un loc a luat foc poporul !!!!

de fapt ce se contesta ? organizarea ???? chiar daca era facut sistemul cu 10 minute inainte de start trebuia contestat atunci nu la doua zile dupa finalul mansei
tatae, ai fost la multe cn si-ti cunosc temperamentul. tu daca erai acolo ii luai la bataie, incepand de a doua zi cand am inceput sa aflam adevarul ! ai uitat cum este sa-si bata altii joc de munca si de banii tai ? ai uitat cine este rudeanu ? vb. si cu cocoshu si probabil ca vei afla ce s-a intamplat acolo !

am vorbit si cu el si cu V Oana si am aflat , pacat ca ati acordat incredere ... dar cum am mai spus , sa nu fie prea tarziu

tu personal te-ai aruncat cu capul inainte cu toate ca ar fi trebuit sa fi primul care te sesisezi de combinatii , ai o experienta totusi

corect, din pacate insa am fost prea credul si am crezut sincer ca acest om s-a schimbat ! dar... :oops:
CS SENZOR

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

n-am verificat , dar am vrut sa vedeti ca se poate . ce urmeaza ? ca fura si aia de la fips cips si ca africa a facut blat?
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vasilica Baboieru scrie:n-am verificat , dar am vrut sa vedeti ca se poate . ce urmeaza ? ca fura si aia de la fips cips si ca africa a facut blat?

tu esti nevinovat, stai linistit in banca ta ca nu te-a acuzat nimeni de nimic..... chiar ti-a crescut cota de transfer dupa acest CN ! :wink:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: corect, din pacate insa am fost prea credul si am crezut sincer ca acest om s-a schimbat ! dar... :oops:
nu-i nimic, pilhane, lumea are rabdare cu tine si te iarta dupa episoadele stanila si rudeanu.
mai tragi la anul un loz.
:D
The One Team

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Dupa exemplul de mai sus al lui Vasilica, ma indoiesc ca grila aia din 2011 a fost facuta de un calculator !...sau daca a facut-o un calculator, soft-ul a avut o "buba" !

Hai ma las-o dracu'' si acolo au bube softurile?
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”