JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

andrei vladeanu scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Cristi Y scrie: nu tata, imi pare rau ca te corectez.

tu ai avut un lider pe care eu l-am intrebat de 10 ori - unde te duci? cine te arbitreaza? cine organizeaza?
mi-a raspuns invariabil - am incredere!

apoi l-am intrebat - iti convine cu orhei sef la crap?
mi-a raspuns - e bun pt. ca nu se baga!
Ok, reformulez...am avut incredere ( prost moment ales sa am incredere in cineva ) si ni sa spus FIPS CIPS...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Si uite asa ii livram apa la moara domnului Popescu_alba. :lol:
Nu mai am nervi sa citesc tot ce se scrie pe acest topic. O mizerie :mrgreen:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cristi Y scrie:bai nenica da ce-ati halit-o pe asta cu calculatorul !!! pe vremuri era o vorba CU TELEVIZORU ATI MUNTIT POPORU acum ..... oricum e URAT !!!!!!
A fost mai tare aia cu sistemul de punctare :

" Doi profesori de matematica universitari ( si cu gradele aferente ... ) mi-au recomandat acest sistem de punctare ! " :D

Asa ne-a inchis gura ... :D

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Mitranescu scrie:
Cristi Y scrie:bai nenica da ce-ati halit-o pe asta cu calculatorul !!! pe vremuri era o vorba CU TELEVIZORU ATI MUNTIT POPORU acum ..... oricum e URAT !!!!!!
A fost mai tare aia cu sistemul de punctare :

" Doi profesori de matematica universitari ( si cu gradele aferente ... ) mi-au recomandat acest sistem de punctare ! " :D

Asa ne-a inchis gura ... :D
Dane....sunt plagiatori ca Ponta :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Sharky

Mesaj de Sharky »

Alexandru Mihai scrie:
Sharky scrie:@ Vladut
sa contiuam atunci:
de ce nu ai contestat grila la finalul concursului si implicit rezultatul?
si ca tot ai cea mai vasta experienta de la noi in organizat concursuri, chiar crezi ca poti evalua productivitatea unui loc doar dupa un concurs?, teoretic acum B17 este tata de mata ca doar s-a castigat sectorul de pe el.
si ca sa punem punct, ca oricum nu ajungem nicaieri, daca a gresit Cristian, intentionat sau nu, dar dovedit fara tagada, sa plateasca cu varf si indesat; dar pana atunci functioneaza prezumtia de nevinovatie.

Sa aveti minti limpezi maine la sedinta!
Uite cum spui tu atunci...

rudeanu a gresit intentionat / neintentionat...lucru confirmat de el...bunnn...aceasta greseala a adus CS Carping o grila foarte buna care a ucis competitia....CS Carping unde el activeaza ca pescar/presedinte ce vrei tu....

vreau ca rudeanu sa fie sanctionat pentru aceasta greseala...propun sa ia 18 puncte CS Carping la prima etapa...

...greseala se plateste indiferent daca este intentionata sau neintentionata...fara circumstante atenuante.
Rudeanu se scrie cu R
logica ta e foarte stramba, daca alt lot beneficia de grila asta si facea 1-1-1 pe cine vroiai sa sanctionezi, pe Carping, pe acel lot sau pe amandoi?
daca se pastreaza aceeasi grila pt celelalte 2 manse si se mai face un 1-1-1 ii penalizezi si pe ei?
esti liber sa vrei orice, eu vreau sa prind un crap de peste 30kg ca sa ma las :wink:
Dan Petre aka Sharky

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Sharky scrie: esti liber sa vrei orice, eu vreau sa prind un crap de peste 30kg ca sa ma las :wink:
doctore, ca sa te lasi, trebuie sa indeplinesti o conditie obligatorie. sa te apuci.
The One Team

Sharky

Mesaj de Sharky »

andrei vladeanu scrie:
Sharky scrie: esti liber sa vrei orice, eu vreau sa prind un crap de peste 30kg ca sa ma las :wink:
doctore, ca sa te lasi, trebuie sa indeplinesti o conditie obligatorie. sa te apuci.
:lol: :lol: am timp :lol: :lol:
Dan Petre aka Sharky

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
doctore .....primii 50 de ani sunt mai grei ..........pe urma iesi la pensie :lol: ..........iar escrocu se scrie cu litere mici :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Mai oameni buni...Dar voi ati pus botu` la harneala lui Rudeanu grav de tot....Toti spuneti la unison ca este escroc si-i stiti obiceiurile de ani de zile si acum chiar ati inghitit vrajeala cu profesorii de matematica si alte gogoritze pe care vi le-a insirat???? Scuzati-ma dar chiar va meritati soarta. Dar ca diletant ce sunt, lamuriti-ma si pe mine cine a decis ca Rudeanu sa organizeze CN?
Desi am spus ca nu este ok ca organizatorul sa participe, cred ca cea mai viabila varianta ar fi ca la urmatorul CN(asta deja e belit oricum) sa fie organizat de fix toate cluburile in ideea ca fiecare club are un reprezentant in comitetul organizator. Astfel nu va mai traduce Rudeanu, cadeti de acord cu grilele si chiar de-ar fi sa va ardeti intre voi va fi concurenta si acolo, care arde mai tare(glumesc). Toate cluburile desemneaza frumos un reprezentant care sa reprezinte interesele si stabilesc frumos grile si tot ce trebuie.. Ce atata tiganeala ba Rudeanu, ba Vladeanu, ba Mateianu,ba Oana etc etc. puneti-va fratilor toti la masa la anul si organizati ceva frumos si garantat daca se face comitet cu toate cluburile nu mai fura nimeni pe nimeni si nici banuieli nu vor mai fi. Si faceti si grilele cu manutza voastra nu cu computerul pentru ca nu uitati- in spatele unui calculator intotdeauna sta un om. lasati dracu calculatorul si dati-ne noua "piticilor" motive sa va avem exemple nu sa ne uitam cum va tiganiti...Sincer cumpar produse de la toata lumea nu doar de la unii :lol: :lol: :lol:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Rudeanu se scrie cu R
logica ta e foarte stramba, daca alt lot beneficia de grila asta si facea 1-1-1 pe cine vroiai sa sanctionezi, pe Carping, pe acel lot sau pe amandoi?
daca se pastreaza aceeasi grila pt celelalte 2 manse si se mai face un 1-1-1 ii penalizezi si pe ei?
esti liber sa vrei orice, eu vreau sa prind un crap de peste 30kg ca sa ma las :wink:[/quote]

1. gramatica stiu de mai multi ani ... numele rudeanu se scrie cu r mic....din punctul meu de vedere...citeste tu printre randuri...
2. in momentul in care organizezi un CN ... gresesti in favoarea lotului tau ... trebuie platesti...
3. grila se pastreaza asta este clar...nu trebuie sa beneficieze doar rudeanu de ea si CS Carping
4. fir intins pentru crapul ala de 30 de kg....vorbeste cu rudeanu poate te "ajuta" el...se pricepe sa isi ajute oamenii din club.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”