JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie:
Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie:Grila noastra sa dea Dumnezeu sa o traga CarpZone.
Doamne fi bun cu noi si indeplineste asta.
Sa te auda Dumnezeu ! :D

... dar mai bine vorbesti cu Rudeanu ? :D
e aici nu pot a te ajut...
dar voi luati grila si ...la treaba
poate crezi ca mint dar imi doresc asta din tot sufletul meu...jur
Nu mai bine punem si noi ceva deoparte indiferent de grilele pe care cadem ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:
Zarguzon Adi scrie:@Tomulescu Gabi
Tu nu ai ce sa vorbesti cu nimeni despre pescuit esti un fel de Ilie Nastase singura diferenta ca joci cu echipament de imprumut.
Nu Adrian grsesti....cu tine in special...
corect joc cu echipament de imprumut...
vorbesc cu mare placere despre pescuit cu toti oamenii cu care am ocazia.
incerci sa ma jignesti?
Nu poti faci un sport la nivel inalt fara echipament.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gabi scrie: poate crezi ca mint dar imi doresc asta din tot sufletul meu...jur
Gabi in primul rand felicitari tie si echipei de pescari pentru rezultat.

Referitor la afirmatia ta citata mai sus...am cateva intrebari:

De ce iti doresti asta? Vrei sa simti ca e intr-adevar o competitie si o castigi in compania celor mai buni nu? Mi se pare normal sa fie asa..cand esti primul intre campioni parca are alta valoare, mai ales daca si ei au beneficiat de grila ta. DAR, pentru ca in urma acestui scandal nu se vor mai prezenta toate cele 18 echipe, chiar daca CZ sau Baricada sau Energy ar face o mansa cu 1-1-1 tot nu ar avea cum sa recupereze puntele acumulate in prima mansa cu 18 echipe, pentru ca la mansa 2 voi chiar daca iesiti ultimii veti avea putine puncte de penalizare(din cauza lipsei de participare a celor de la locul 4 incolo...care nu mai au absolut nici o sansa, nu din cauza rezultatului vostru cat din cauza sistemului de punctaj prost ales)
Deci, daca iti doresti victoria asupra intregului CN in compania celor buni, esti deacord cu adoptarea unui sistem de punctaj care sa permita oricui sa reintre in lupta si mentinerea grilelor?
Milionar excentric

Gabi Tomulescu

Zarguzon Adi scrie:
gabi scrie:
Zarguzon Adi scrie:@Tomulescu Gabi
Tu nu ai ce sa vorbesti cu nimeni despre pescuit esti un fel de Ilie Nastase singura diferenta ca joci cu echipament de imprumut.
Nu Adrian grsesti....cu tine in special...
corect joc cu echipament de imprumut...
vorbesc cu mare placere despre pescuit cu toti oamenii cu care am ocazia.
incerci sa ma jignesti?
Nu poti faci un sport la nivel inalt fara echipament.
dar eu am echipament...nu pescuiesc cu mana
si pina la urma o sa-mi fac si echipament deja am intrat in posesia unui set de lansete super cu care se arunca tare de tot si au un raport calitate pret imbatabil.
Nu le dau numele pentru ca nu e corect fata de conditiile de reclama pe acest forum, dar o sa le vedeti si la mine si la Baby.
o sa urmeze mulinete...si restul incet incet.
Ce vrei Adrian viata e grea ...nu toti au crescut cu guvernanta ca tine si au posibilitatile pe care le ai tu ...
Bravo tie. Nu te invidiez deloc.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Andrei I scrie:
gabi scrie: poate crezi ca mint dar imi doresc asta din tot sufletul meu...jur
Gabi in primul rand felicitari tie si echipei de pescari pentru rezultat.

Referitor la afirmatia ta citata mai sus...am cateva intrebari:

De ce iti doresti asta? Vrei sa simti ca e intr-adevar o competitie si o castigi in compania celor mai buni nu? Mi se pare normal sa fie asa..cand esti primul intre campioni parca are alta valoare, mai ales daca si ei au beneficiat de grila ta. DAR, pentru ca in urma acestui scandal nu se vor mai prezenta toate cele 18 echipe, chiar daca CZ sau Baricada sau Energy ar face o mansa cu 1-1-1 tot nu ar avea cum sa recupereze puntele acumulate in prima mansa cu 18 echipe, pentru ca la mansa 2 voi chiar daca iesiti ultimii veti avea putine puncte de penalizare(din cauza lipsei de participare a celor de la locul 4 incolo...care nu mai au absolut nici o sansa, nu din cauza rezultatului vostru cat din cauza sistemului de punctaj prost ales)
Deci, daca iti doresti victoria asupra intregului CN in compania celor buni, esti deacord cu adoptarea unui sistem de punctaj care sa permita oricui sa reintre in lupta si mentinerea grilelor?
eu sper ( nu stiu daca este posibil) sa participe toate loturile.
Acum nu stiu cum sa fac ca socoteala pe care ai facut-o tu sa fie echitabila in viziunea ta.
Nu sunt de acord cu un lucru...sa dai sansea a nesfarsit adversarilor care din diverse motive sunt in urma ta. legea sportului este una singura. trebuie sa castigi cat mai repede si mai radical posibil, nu sa dai pre multe sanse adversarilor.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

nu e vorba de viziunea mea. e foarte simplu. Daca nu se schimba sistemul de punctaj cel putin 9 cluburi nu se vor prenzenta la mansa 2, pentru ca nu a de ce. este imposibil matematic sa mai aiba sanse. Daca ele nu se prezinta nici cei de pe locurile 2-3 nu au sanse pentru ca au 12-14 puncte iar in conditii de participare restransa, voi nu puteti face prea multe puncte ca sa va detroneze cineva de pe locul 1.

Nu mi-ai raspuns la nici o intrebare si nu le-am forumulat pe un ton "de sus" asa cum ai raspuns tu cu "in viziunea ta".

Te poti detasa un pic de mandria infinita care te inconjoara si sa imi raspunzi macar la ultima intrebare tinand cont de expunerea logica facuta?
Milionar excentric

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Tare treaba asta cu guvernanta ,muncesc de la 18 ani dar am renuntat la toate viciile pentru pescuit .

Gabi Tomulescu

Zarguzon Adi scrie:Tare treaba asta cu guvernanta ,muncesc de la 18 ani dar am renuntat la toate viciile pentru pescuit .

pai si acum cat ai 28...mare lucru muncesti de 10 ani. :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie:@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
Nici noi nu dispunem , dar preferam sa fim zmei la inceput nu dupa ce tragem standurile.
Te bazezi foarte tare pe faptul ca balta a inceput sa manance pe bile si de aici aroganta pe care o faci asupra clubului nostru.

Ti-ai gasit adversar prin faptul ca noi nu stim sa pescuim pe bile ?
De ce nu vrei sa cada Planet Piatra Neamt pe grila voastra ca sa vezi cata batalie va luati ?

P.S. Cat a mancat pe porumb si mamaliga voi ati fost in "teste" ... ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”